Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hiç bir köpek tarafından ısırılan var mı?

Bir köpek tarafından ısırıldınız mı?

• Evet

• Hayır

• Toplam katılım
    101
çok şükür bende ısırılmadım bugüne kadar.

ama bigün çok kötü kovaladılar bizi eski barajda
akşam gezisi yapalım dedik arkadaşlarla güzel bi şekilde geziyoduk:)
eski barajın sonlarına doğru giderken iyice karanlık olmaya başladı
zaten ışıklarda fazla yoktu bi an bi sessizlik çöktü ve içim ülperdi birden
sanki bişey olacakmış korkusu sardı beni:eek:
derken bir köpek ordusu çıkmazmı karşımza en az 15 tane bizi öyle bi kovalıyolarki sanki yavrularını çalmışız gibi o karanlıkta nereye kaçacağımızı şaşırdık:eek:
neyseki kaçmayı başardık.
bidaha eski barajda akşam gezisi yapmakmı asla:dua:

Scudo
valla eski bisikletimle bana çok niyetlendi bi köpek ama ısıramadı bi keresinde tam ısıracaktı vites attırıp hızlanınca attlattım o gün bugün dür o yoldan geçmiyom eski bisikletin lastikleri süs doluydu ondan huylanıyodu herhalde yeni bisikletle hiç geçmedim acaba geçersen saldırırmı korkusu var

beni isirmadi ama cevrede isirilan kisiler var. Hatta isirinca bir arkadasim farketmemis. Durunca kanadigini farketmis.
Kacma konusunda her durumda insan kacamiyor. Karsidan grup halinde gelip cevrenizi sardiklarinda durum cok farkli oluyor. Yokus yukari denk gelirse ondada kacis sansiniz yok.
isirmasi en kotusu ama isirmasada psikolojik durumu sonrasi her biniste sorun yaratiyor. Ayni guzergahdan gecmeyi dusunmiceksinizdir. Yada tedirginlikten surekli diken uzerinde bir surus olucaktir bu yonude cok onemli.

2 defa ısırıldım çok acı bişey:)dişler haşırtt dıye geçiyo ete..ve ardından gelen muthiş bir acı:)

Benim bir arkdaşımı kovalamıştı, arkadaşım panikle basıp kaçmaya çalışırken 5 metre yükseklikteki bir duvardan aşağı düşmüştü. Köpek tarafından ısırılmak belki daha ucuz sıyrılmak sayılabilirdi çünkü bir sürü kemiği kırılmıştı...

Benim başıma gelse ne olur bilmiyorum, düşünmek bile istemiyorum. Nette bir video izlemiştim, psikolojimi bozdu. Bu pitbullar ısırınca çeneyi kilitliyorlar ve bırakmıyorlar. İşte en çok korktuğum şey bu. Videoyu ekliyorum, kaldıramayacaklar izlemesin;

@Veysel A.

Bu konuya değinmeden duramadım; pitbull yada mastiff ırkı köpeklere ait bir durum değil bu kilitleme olayı (halk arasında kilitleme deniyor tabi) bütün köpekler adrenalin baskısı ve stres yüzünden ısırdığı zaman çene kasları gerilir istem dışı. Dövmek vurmak eziyet etmek durumu daha kötüye çevirir. Stresi arttırırsınız vurarak buda kasların daha geç gevşemesine neden olur. Golden retriever da, minyatür pinscher de presa canario da kangal da aynı durumdan muzdariptir yani burada köpeğin yapacağı pek birşey yok. Videodaki kafa sallama olayı ise köpeğin baskı altında girmiş olduğu psikozdan dolayı gerçekleşen bir durum. Öldürmek için yaptığı bir hareket yada bilinçli yaptığı birşey değil. Konuyla ilgili daha detaylı bir konu açabilirim bu yönde talep gelirse :)

@Veysel A.

Bu konuya değinmeden duramadım; pitbull yada mastiff ırkı köpeklere ait bir durum değil bu kilitleme olayı (halk arasında kilitleme deniyor tabi) bütün köpekler adrenalin baskısı ve stres yüzünden ısırdığı zaman çene kasları gerilir istem dışı. Dövmek vurmak eziyet etmek durumu daha kötüye çevirir. Stresi arttırırsınız vurarak buda kasların daha geç gevşemesine neden olur. Golden retriever da, minyatür pinscher de presa canario da kangal da aynı durumdan muzdariptir yani burada köpeğin yapacağı pek birşey yok. Videodaki kafa sallama olayı ise köpeğin baskı altında girmiş olduğu psikozdan dolayı gerçekleşen bir durum. Öldürmek için yaptığı bir hareket yada bilinçli yaptığı birşey değil. Konuyla ilgili daha detaylı bir konu açabilirim bu yönde talep gelirse :)

Beni iki kere ısırdı. İlki epey yaraladı, sağ bacağımın arkası, aşil tendonunun orası ve baldıra doğru daha yukarıdan bir yer. Zıplayıp zıplayıp yapıştı itoğlu it. Üstelik arkadan HAVLAMADAN yaklaşmış sinsi şey.

Korku yerine öfke hissediyor insan canı yandıkça kaçmak yerine saldırmak, hayvanı incitmek hissi geliyor içine. Allahtan kendimi tutmuş taşla falan vurmamışım hayvana. Ama tekmeledim, yalan söylemeyeyim. Haftalarca canım yandı, her gün pansumana gitmek ve kuduz aşısı da bana hediyesi oldu itoğlu itin.

Bisiklette hiç ısırılmadım ama. İzmir çiçekliköyden geçerken bir sabah- sabah 6 gibi daha mekanlar açılmamış in cin top oynuyorken- 20 civarı köpek sardı etrafımızı. Ben indim yavaş yavaş yürüdüm aralarından, en küçük bir zaafiyet göstermemeye çalışarak. Çok korktum ama hasarsız atlattık o geçişi.

@Ayhan Kıravat

Tamam, yaptıkları kasıtlı değil ama böyle bir durumda onların niyetini düşünüp kimse yumuşak davranamaz. Kişi de kendi canının derdinde oluyor...

@S.Paker

Çok geçmiş olsun sayın PAKER.

Rahat olun, yıllarca zihin kontrolü eğitimi almış biri bile böyle bir durumda kendisine zarar veren canlıya zarar vermeyi içinden geçirecek ve bunu uygulamaya geçirecektir. Bu utanılacak birşey değil. Şahsen ben böyle bir saldırıya uğrasam ve kısa sürede bu saldırıyı savamasam, hayvanı hemen öldürme yolunu seçerdim ve bundan kesinlikle vicdan azabı duymazdım.

Yazdıklarınıza bakılırsa öfkeniz halâ dinmemiş ki bu da çok normal. İnsanın aklına o anlar geldikçe onu tekrar yaşamış gibi hissediyor. Çok geçmiş olsun...

En son 2-3 cm kalmıştı beni ısırmasına ve ben son silahımı kullandım bütün içme suyumu suratına sıktım. Sonra yarışlara katılacak kadar pedala abanmıştım..[emoji106][emoji4]

Hay ben bu telefona Türkçe öğreteni. Eski model İphone' dan yazılmıştır..

Geri