mehmetsunu
Kaldato ile sohbeti kestim.
- Tepki
- 13.144
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bisiklet nasıl bir merettirki ihtiyaçları hiç bitmiyor. Birini alıyorsun bir yıl geçmeden hop aynısından bir daha, bir daha. İstekler hiç bitmiyor. En basiti giyim: Hiçbir şey almadan evdeki takım elbise ile sürer giderim diyenler. Olur canım. Bir yağ kir içinde kalsın o elbise bak o zaman annenmi olur, karınmı olur elde oklava ile kovalıyormu. Sevgilini hiç saymıyorum. direk ayrılma nedeni. onun için olmaz diyemezsin nasıl düğünde bir kez giyeceğin damatlığın kuşağına, papyonuna kadar düşünüyorsan bunuda alacaksın. El mahkum. Peki almayı kafaya koydun bitiyormu. Bütün bisiklet sitelerini sabahtan akşama kadar geziyorum. Bir forma ki en dandiği 100 tl den başlıyor 250-300 tl ne ararsan var. Babadan variyetli değiliz öyle bir formaya 250 tl verecek kadar. Milletin bir bildiği vardır dedim açtım aliekspresi yok diye birşey yok. Bir kısa forma, bir pedli şort bir bisikletçi pantolonu üstelik kalitesindende zerre şüphem yok 140 tl ödedim çıktım. Yok imitasyonmuş yok şuymuş artık beni kimse durduramaz. Bisiklet vazgeçilmezim oldukça ve ihtiyaçları bitmedikçe aliexpres benim ikinci adresim olur arkadaş. Buna beni siz zorladınız.