Scudo Sports

Hiç şişko yol bisikletçisi gördünüz mü?

İsmet; Ben ne senin, ne de başka bir forum üyesinin hocasıyım. Bu kural diğer tüm forumdaşlar için de geçerli. Ama böyle iddialı ve arkasında durman gereken yorumlar yapma. Bu arada; Ben 40 yaşında biri olarak 13 yaşında benimle aynı sporu yapan biri sohbete katılsın, yorum yapsın çok isterim. Ama hani, bir şeyler yazarken de sanki çok deneyimli 50 küsur yaşında adam gibi yorumlar yazılmasın istiyorum. Çok çok çok istiyorum senin yaşında gençler gelsin burada yazsınlar. Hani bir yerde senin toyluğun, benim yaşımdan dolayı katlanamazlığım bir araya geliyor. Ortak bir yol bulsak Türkiye Bisiklet Sporu için çok iyi olacak bence. Birlikte birbirimizle tartışıp, konuşarak bulmamız dileğiyle...
Uyarılarınız için teşekkür ederim.
Bunlar dikkate alacağıım :)

Scudo
Onu görebilecek kadar hızlısı yok.Görebilecek kadar hızlısı da mezarda.
Kendisini fiziken görmemiş olsam da zamanında TTBUR yarış performansını takdir ettiğim hafif kilolu sağlam yiyici ve haşortmanlı Süleyman abi var, forumda görsel olarak görmüştüm. Boyu uzun olmasa şişman olabilecek ama boydan kurtaran hem bisiklet süren hem de koşan @Ronin45 ve son olarak lisedeki bilgisayar öğretmenim var. Sezgin hocamı ne zaman görsem bisiklet üzerinde oluyor. Pazar karşılaştık 55 yaşına geldiğini söyledi, her gün 15-20km bisiklet sürüyormuş. Bisan bisikleti çalınınca çelik kadro bir carraro almış. Denizli'de çamlık üniversite bölgesinde turluyor olur. Onun dışında forumda da olanlardan az biraz gördük.

Birde eskiden göbekli olup şimdi filinta gibi olan @trainspotting35 Çetin abi var, maşallahı var🧿. Kendisini bir fotoğrafta görünce garip gelmişti, kendi kendi sık sık "adam o kadar bisiklet biniyor iyide göbeği var ilginiç" diyordum. :)

Tabi kış gelince, "Minareyi çalmadan kılıf hazırlanıyor"...Sizi gidi hınzırlaarr...
Metabolizma yavaşlayabilir ama kışın bisiklet sürmeye devam edelim ki "Türk Kası" fazla büyümeden baharı görelim... :harika:

Geri