Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

hidrolik disk fren sorunu

@ratm
Geçen gun tura gitmeden önce balatadan ses geldi ıslanmıştir diye önemsemedim meğer balata bitikmiş 20 km lik bir iniş yaptim. Metal kısmi baya sürtmüş tirnağa gelen çizikler var.

Scudo
@Atasoy Tırnağa gelecek kadar çizikler varsa o zaman değişse daha iyi olabilir. Yeni balatayı da kısa sürede bozar diye tahmin ediyorum.

@emre64
Erdoğanlar dan 53 tl balata ve disk siparişi verdim. Ucuz kurtulma diye buna derim. :harika:

• Beğen
Tepkiler: emre64 ve ratm
@Atasoy
Hayırlı olsun :) Rotor ve balata çok pahalı değil zaten de, hangi marka aldınız?

@emre64
(link)

(link)

İkisinin Normal fiyatı 90 tl civarinda

• Beğen
Tepkiler: emre64
@Atasoy
Abi kullandığın fren modelini bilmiyorum ama büyük ihtimal br 315- 365 gibi bir şeydir. Eğer öyleyse aldığın balata kalipere uymayacaktır. Uyan ise b01 modeli.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@Atasoy
Rotorlar düşük seviye olunca fren de öyledir diye düşünmüştüm. Öyleyse tam uyar ama ben olsam deore frenle en azından rt 54-64 kullanırdım. Tecrübelerime göre 54 b01 balata ile daha uyumluyken 64 serisi g01 ile daha uyumlu. Yeni malzemelerinizi güle güle kullanın.

@Mustafa Zeybek
:hhhhhh::hhhhhh: sagol kardeşim. Eşek hoşafdan ne anlar. Bu bile fazla bana.

@Atasoy yok be abi. Forumdan gördüğüm kadarıyla dağları arşınlıyorsun. Malzemenin hakkını veriyorsun.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
İyi günler yanlıç konuya yazıyor olabilirim kusura bakmayın. Benim maşama 180 mm disk sığar mı acaba? Fotoğrafını ve modelini aşağı yazıyorum.
Model ve fotoğraf:

SR Suntour Nex 60mm Preload Gidondan Lock Out Sistem

Dosyalar

• 20210105_170444.jpg
    20210105_170444.jpg
    1 MB · Okunma: 10
Geri