Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hidrolik Disk Fren Tavsiyesi

Scudo
bende merak ettim mesajim bulunsun
v frenden diske gecmek istiyorum set olarak bende tavsiye alabilirim

• Beğen
Tepkiler: Alper Onur ARSLAN
Avid 5 var.(temiz 2. elleri çok uygun) yada shimano brm 445 fren takımı var 0'ı 190 tl (link)

Fiyat performans olarak Shimano SLX olanları tavsiye ederim ben kullanıyorum çokdamemnunum

Uygun fiyatlıdan kastın maksimum 15o-2oo lira olarak düşündüğümüzde 2. el Avid Juicy 5 lere bakabilirsin ama Juicy 3 lere sakın bulaşma derim. Bence Shimano'yu 2. planda düşün çünkü soğuk havalarda frenlerdeki hidrolik yağları sorun yaratabiliyor.

o bütçeyle sıfır olarak sadece shimano br m486 veya br m445 satın alabilirsiniz.

Bisiklet ile gelen tektro hd-r280 kullanmaktayım. Düz yolda her ne kadar ortalama bir fren gücü sağlasa da tırmanış sonrası rampa aşağı 50km/h ve yukarısı için durma kuvvetini hiç beğenmiyorum, resmen kendimi bir magirus minibüs kullanır gibi hissediyorum frenlere bastığım zaman. Epey bir zaman gerekiyor bisikleti tamamen durdurabilmem için buda beni üzüyor. Yeni bir fren seti arayışı içerisine girdim. İstediğim şey beni en kısa sürede güçlü bir şekilde durdursun.
Şöyle bir şey buldum, bu fren setini daha önce kullanan oldu mu?
(link)

Bisiklet ile gelen tektro hd-r280 kullanmaktayım. Düz yolda her ne kadar ortalama bir fren gücü sağlasa da tırmanış sonrası rampa aşağı 50km/h ve yukarısı için durma kuvvetini hiç beğenmiyorum, resmen kendimi bir magirus minibüs kullanır gibi hissediyorum frenlere bastığım zaman. Epey bir zaman gerekiyor bisikleti tamamen durdurabilmem için buda beni üzüyor. Yeni bir fren seti arayışı içerisine girdim. İstediğim şey beni en kısa sürede güçlü bir şekilde durdursun.
Şöyle bir şey buldum, bu fren setini daha önce kullanan oldu mu?
(link)
Fren ayarlarınızda problem olabilir. Shimano Tourney TX mekanik disk fren kullanıyorum. Bahsettiğiniz hızlarda dahi frenlemesi çok güçlü ve hiçbir sorun yaşamıyorum.

Geri