murty
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.176
- Bisiklet
- Giant
Merhabalar, magura hidrolik disk (louise) arka frenimde yag degisimi sonrasi yaz sizdirmasi meydana geldi yag ekledim ama sizdirma devam ediyor ,yag sizan yer ise tam olarak gidondaki fren kolu yanindaki yag haznesinden azar azar geliyor ,bisikletci degistirip farkli bir yere gittim onlarin elindede sadece shimano icin yag varmis bugun tekrar yag gelcek yag ekliycez ama hazne yerini ne kadar SIKARSAK SIKALIM yine yag sizdiriyor,ayrica hazne kapaginin altinda ufak bir delik var oncede vardi bu delik onunla alakasi oldugunu sanmiyorum cunku daha oncede vardi sorun yoktu ,orjinal magura yagi kullandik ama sizinti durmadi bunun sebebini bilen bir arkadas varsa durum acildir 1 haftadir on frenle suruyorum
Magura alcak arkadaslara kesinlikle tavsiye etmiyorum,avidde kullandim ama shimanodan vazgecilmez
ha ayrica dun bi arkadasimin basina geldi avid frenlerine shimano yagi ile degistirdi ve avidler vefat etti,yani fren kollarinda his kalmadi tas gibi bas cek bile yapilamiyor bunun caresi varmi ?
Ne kadar cok soru sordugumun farkindayim ama ustum basim bir haftadir yag icinde cildircam
Magura alcak arkadaslara kesinlikle tavsiye etmiyorum,avidde kullandim ama shimanodan vazgecilmez
ha ayrica dun bi arkadasimin basina geldi avid frenlerine shimano yagi ile degistirdi ve avidler vefat etti,yani fren kollarinda his kalmadi tas gibi bas cek bile yapilamiyor bunun caresi varmi ?
Ne kadar cok soru sordugumun farkindayim ama ustum basim bir haftadir yag icinde cildircam