A Ahmet O. Üye Kayıt 30 Ağustos 2013 Mesaj 17 Tepki 3 Şehir Ankara Bisiklet Ghost 6 Eylül 2013 #21 Ayrıca hepinize cevaplar için teşekkür ederim. Sorun giderildi..
Y Yakup ADIGÜZEL Daimi Üye Kayıt 25 Ağustos 2011 Mesaj 333 Tepki 74 Şehir Eskişehir-İstanbul Bisiklet Merida 7 Eylül 2013 #22 @alp değer tanrıverdi Frenler sıkılıp ters çevrilecek demeyi unutmuşum yazmayı hatırlattıüınız iyi oldu. Fren kollarına lastik takıp öy ters çevrilmesi gerekiyor.
@alp değer tanrıverdi Frenler sıkılıp ters çevrilecek demeyi unutmuşum yazmayı hatırlattıüınız iyi oldu. Fren kollarına lastik takıp öy ters çevrilmesi gerekiyor.
Y Yakup ADIGÜZEL Daimi Üye Kayıt 25 Ağustos 2011 Mesaj 333 Tepki 74 Şehir Eskişehir-İstanbul Bisiklet Merida 7 Eylül 2013 #23 @Ahmet O. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, Kazasız pedallamalar.
ömer gülmez Üye Kayıt 27 Haziran 2019 Mesaj 1 Tepki 0 Yaş 23 Şehir Tekirdağ İsim ömer gülmez Başlangıç 2015—16 Bisiklet Cube Bisiklet türü Dağ bisikleti 27 Haziran 2019 #24 Valla aynı sorun bendede vardı yakup abimizin dediğini uyguladım nasıl oldu hayret ediyorum şuan cok teşekkür lerimi iletmek isterim @Yakup ADIGÜZEL
Valla aynı sorun bendede vardı yakup abimizin dediğini uyguladım nasıl oldu hayret ediyorum şuan cok teşekkür lerimi iletmek isterim @Yakup ADIGÜZEL