Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hidrolik fren sorunları ve çözümleri

Sıfır ise garantiye verin. Benim eski sıfır bisiklette başıma gelmişti. Bisikletçi kendi parça değişimi yaptı.
İkinci el aldım ama cidden çiziksiz tertemiz...

Scudo
Herkese merhaba. Kron TX75 hidrolik frenli versiyonunu kullanıyorum. Arka fren epey yumuşadı çok sıkmak gerekiyordu, hava alma kiti alıp hava alma işlemi yaptım. Epey hava çıktı içinden. Düzelir gibi oldu ama 2 saat kadar turladıktan sonra fren yine yumuşadı (eskisi kadar kötü değil ama hava aldıktan sonraki halinden daha kötü) ve fren kolunun etrafında yağ var. Rezervuarın ordan (yeşil bölge) ve fren kolunun bastığı pistonun orda yağ var (kırmızı bölge). Akan yağ alttaki mavi ile işaretlediğim yerde neredeyse damlayacak hale gelmişti. Ama rezervuarın üzerindeki vida zaten delik sanırım o fazlalığı atması için olan bir yer. Geriye fren kolundaki piston kalıyor gibi geldi bana. Frenin markası hakkında hiçbir yerde hiçbir şey yazmıyor. Ne kılavuzda ne üzerinde ne de sitesinde bir bilgi yok. Bu fren kolu içindeki pistonun yedeğini bir yerden bulabilir miyim? Kron kullanan bilen bir arkadaş var mıdır? Veya başka bir ihtimal gören bir arkadaş var mıdır?

Photos_5QSGxjg1Zc.png

Geri