Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

hidrolik frenim tutmuyor

@Can007

Nasıl kullanıldı bilmiyorum ama 2 yıl çok da fazla değil. Yakın zamanda balata değişimi yaptınız mı? Tekeri sökmeniz gereken bir durum oldu mu?

Son düzenleme:
Scudo
@Can007
Dostum, 540 modelinde hayes frenlerde sıkıntı olduğunu duymuştum. Fprumda bir arat istersen. 2 yılı geçmediyse hemen decathlona götür, hakkını ara.

Aynen bende duydum hatta hayes in üretimden kaldırılıp yenilerde tektro kullanıldığını söylemişti dechatlon çalışanı 2 yılı geçti bu arada

@Serkan.Sezer
Balataları geçen hafta değiştirdim fakat onlarıda yağ yapınca hemen çıkarmak zorunda kaldım tekeri en son 2 ay önce falan çıkartmıştım

Son düzenleme:
Bu modele göre değişen bir uygulama fren sistemi sizinle aynı olup bakımlarını kendisi yapan birini bulmalısınız araştırmak lazım.Yada bisiklet servisi yolu görünüyor gibi.

dechatlon da çok uçuk fiyat istiyorlar, sadece pistonları değiştirme gibi bir imkanım var mıdır ?

@Can007

Tavsiyem; eğer bu konularda tecrüben yoksa, güvendiğin, işini bilen bir yere göstermen, çünkü kendi başına halletmeye çalışırken yapacağın herhangi bir masraf boşa gidebilir. Ama bulunduğun yerde dediğim şekilde bir bisiklet servisi mevcut değilse o zaman iş başa kalıyor tabii.

@Can007
Ankara'da gittiğiniz bir yer var mı? Mesela Güngörler Bisiklet iyidir işinde.

ben sincan da oturuyorum yakınlarda da öyle bildiğim işinin ehli birisi yok. dediğiniz yer sanırım çankaya da oraya gitmem zor sincan, etimesgut ve eryaman tarafında önerebileceğiniz bir bisikletçi varmı acaba ?

@ratm
güvenebileceğim bir yer bulamadım daha, gittiğim bisikletçiler daha bakmadan uğraşmamak için değiştirmeye kalkıyorlar.

konu hakkında bilgisi olan yok mu ? bisiklet boş boş yattıkça canım sıkılıyor

Son düzenleme:
Bisikletçilerinde çoğu çok bir şey bilmiyor.Mahalle aralarındaki bisikletçilerden ziyade daha büyük firmalara servislere yönelin sorununuzu çözecektirler tabi bu da daha fazla ücret ödemek anlamına gelebilir.

o zaman bi dechatlon yolu gözüktü, teşekkür ederim herkese. bir de son olarak yağ yanlış olabilir mi normalden ince falan olursa pistonlar dan sızdırıyor olabilir mi ?

Farklı bir yağ mı kullandınız? Eğer böyle bir durum varsa sorununuzun kaynağı baştan belliymiş.Fren sisteminiz için hangi yağ belirtilmişse mutlaka onu kullanın hid. frenlerde yağın önemi çok fazla.

nasıl bir yağ koyulduğunu bilmiyorum, yazmayı unutmuşum bisikleti geçen sene 2.el aldım. yani yanlış yağ koydularsa sorun büyük ihtimalle ondan?

@Can007

Emre bisiklet var oralarda benim bildiğim önerilen. İşçiliği nasıl bilmem. Siz en iyisi bir de Ankara başlığında sorun.

araştırayım biraz teşekkür ederim

Arkadaslar bugun yeni bisiklet aldim salcano city sport 10 hidrolik disk frenli bisikletin on disk tam tytmuyor tutsa bile az tutuyor ses falan hicbirsey yok elcikde nerdeyse yarisinda oluyor tam sikinca sizce pompalama falan yapsam duzelirmi arka fren daha iyi tutuyor onden

Geri