Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hidrolik V-Fren Hakkında

Aslında tandemlerde güzel olabilir. 200 kg lik aleti bir tane telle durdurmak zor olur hidrolik disk kullanırsak heybeye sürtebilir ama aliburak abime de katılmıyorum değil :confused:

Scudo
@ozan aktürk

Kardeşim sen ne diyorsun :eek: 200 KG'lık bir bisiklet dünya üzerinde bile (belki) yok iken sen topu topu 15-23 KG'lık tandeme 200 Kg dedin ? Acaba 1 tane sıfır fazla mı bastın ? :D Neyse olabilir de Tandemlerde hidrolik kullanılıyor zaten. :in: Ayrıca heybelerin kenarları olur hiçbir yere sürtmez ;)

Bisiklet üzerinde frenleme yaparken sadece bisikleti değil, üzerindeki yükü (sürücü, heybeler vs.) de durduruyoruz.

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
Biliyorum konuyu çok fena hortlattım ama bu aralar şu frenlerden kullanan var mı??o_O:islik:
Kullanan varsa;memnun mu??? TR de var mı??? ve TR fiyatı nedir??? :kedicik:
(link)

Bisiklet gezgininde bulabılırsın piyasada pek yok. orda var. fiyatıda ortalama 200 300 arasıdır.

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
@Emre Yönlüer yanlış hatırlamıyosam Gürkan Genç bey dünya turunda son fren değişiminde bunları denicekti. Ben de merakla bekliyorum yorumlarını

@Emresari
Sadece ön mü?? Arka da var mı içinde acabaaa...???:kötü:

Bende hs 33 var. Fiyat farkına değer mi bilmiyorum ama son derece dayanıklı, güvenilir ve her türlü koşulda aynı performansı veriyor. Kalibrasyon sorunu yok, harcadıpınız güç hidro disk frene göre daha fazla, klasik frene göre daha az. Ayar mekanizması çok pratik. Magura nın kapalı sistemi kolay kolay bozulmuyor, tek bir kablo (hortum) tutup bisikleti asabilirsiniz. Ama bozulursa da geçmiş olsun. Tamir edemezsiniz.

Janta zarar verme gibi bir durum komik, çünkü v frenle aynı prensipte çalışıyor. Zaten ağır tur bisikletlerinde disk fren de jant için ayrı risk. Karlı ve ıslak coğrafyada sürmeyeceksem her zaman jant freni tercih ederim. Afrika turu ise klasik, avrupa ise hidrolik jant.

Selamlar

• Beğen
Tepkiler: egesengun
@Emresari
Yok artık bayaaa yükselmiş :))

Merhaba
Magura HS11 hidrolik v fren seti var elimde ön frenin tek bacağı basıyor diğeri hareket etmiyor. Çözüm için fikri olan var mıdır?
Teşekkürler

Geri