Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hırs, azim, cesaret... Durduralamayan bisikletçiler ve bir kazadan çok daha fazlası.

@snrhsnn yere düşerken üstündeki kıyafetin renginin değişmesini 1 senedir çözemedim :D

Scudo
spor dediğin hayatta bir işe de yarıyacak.koşma,bisiklet,yüzme bunlar gibi.normal günlük yaşantımızda bu sporları bir amaç için kullanabiliriz.selamlar,saygılar..

Bu yarışlarla ilgibi biri "we dont fake injury, we fake that we're ok." Demişti. Hatta videoda kelly mcgarrynin düşüşü vardı.

Paul Basagoitia bu seneki Rampage de düşmüştü, çok kötü gibi görünmeyen bu düşüş ciddi bir yaralanmaya sebep olmuş. Cameron Zink facebook sayfasında bununla ilgili bir yazı yazmış. Özellikle mesajın sonuna dikkat ! ki Cam Zink sürekli katılan, bayağa da başarılı bir yarışmacı olmasına rağmen böyle bir olay karşısında kendine engel olamamış tabii. Aşağıdaki linkten bakabilirsiniz , umarım çalışır :
(link)

Benim anlamadığım, bu herifler o kadar tehlikeli yerlerden iniyor atlıyor zıplıyor ama çok azı göğüs ve sırt koruması kullanıyor. Onlardan bir tanesi de Andreu Lacondeguy. Böyle bir yarışmada vücut korumasını zorunlu tutmaları lazım.

Bu da Paul un düşüşü :

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
@MehmetAliB. Hocam Olimpiyatlara Bakarsan Güreş'i Çıkardılar :D Sonra Geri Eklediler

Ben bunu ciddi bir spor olarak görüyorum nerdeyse tüm kas grupları aktif olarak çalışıyor ayrıca çoğu spor dalında ölüm ve sakatlanma mevcut. En basitinden futbolda sakatlanma, kalp kirizi,beyin kanaması riskleri var. Formula,motogp vs ölüm ve ciddi sakatlanmalar var eğer yaptığınız spor size adrenalin salgılatıyorsa o sporda ölüm riski her zaman vardır :) bindiğiniz bisiklet ile yokuş aşağı 70 km hızla inerken bile bir çukura denk gediyseniz eğer kafanızdaki kask sizi korumaz maalesef. Herşeyi geçtim, demişsiniz spor mutluluk verecek ölüm riski olmayacak diye emin olun güvenlik şeridinden 25 km hızla gitmek bile buradan dağlardan aşağı inmekten daha riskli.

@ratm Paul Basagoitia'nın düşüşünü göremedim video linki çalışmıyor facebookdan da baktım aradım ama bulamadım. Youtube'da şöyle bir yorum gördüm

"Damn Red Bull removed the crash video on Ever MTB channel"

@master06 kaldırmışlar videoyu. sadece kurtarma helikopteri gelirken bir video var.

@ratm Aynen

Anladığım Kadarıyla Basagoitia'nın Beli Kırılmış Doğru Mudur?

Omurlardan birinde hasar var, şuanda bacaklarını hissetmiyor, yürüyememe ihtimali var. Sırt koruması olsaydı belki de böyle birşey olmayacaktı

extrem sporlar limitleri zorlamak , adrenalin ,kişisel tatmin gibi kavramlar üzerine kuruludur. ne kadar pro olursanız çıta ve riskte o kadar artar
hele hele freestyle yapıyorsanız zaten günde 50 kere düşmeye alışmışsınızdır.

f1 pilotu alex zanardi yarışta 2 bacağını kaybedip sonrasında 2012 paraolimpikte engelli bisikletiyle altın madalya alıyor.
çok ünlü wakeboardcu brad smeele gecen yışl hayvani bi rampada boynunu kırdı şuan felç.tek düşündüğü iyilesip suya dönmek..
felix baumgartner. adam uzaydan dünyaya atladı...daha noolsun.
yammac parasütü dünya samp nerdeyse heryıl biri ölüyo..
google a kiteboard crash yazmak yeterli..

şunu demek istiyorumki bu sporşarın içinde hep sakatlık var.çok kasmayın. riski alanlar kasmıyo çünkü

bonus video

Tehlike tabi ki çok bariz ama bu ve benzeri spor dallarını da sizin benim gibiler canı sıkıldığında yapmıyor zaten. Bu çok farklı bir disiplin ve eğitim gerektiriyor. Öyle bisikleti her iyi kullanıyorum, 3-5 tane de akrobatik hareket yapıyorum diyen adamı bu yamacın %10'u kadar tehlikeli bir yere bırakırsanız 2 değil en fazla 3. inişinde kolunu bacağını kırar. Bir de bu tip etkinlikleri spordan ziyade "adrenalin sporu" diye ayırmak çok yanlış olmayacaktır. Adama da bu arada, helal olsun demek gerek. Bir çok sporcunun düştüm çekileyim dediği noktada, elemanın tekrar bisikletine dönüp aynı noktadan inişi başarıyla gerçekleştirmesi, aslında bu inişr nasıl konsantre olduğunu ve nasıl başarı için nasıl hırslandığını gösteriyor. Ben izlerken adamdan daha çok gerildim.

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
Güzel bir extreme spor dalıdır freeride. Bu spor için özel idmanlar teknik çalışmalar vardır ve vücudun pek çok kasını aktif çalıştırabilirsiniz diğer sporlara nazaran. Rogatkin çok hırslı bir sporcu bir kez daha kanıtlamış oldu bize.. Redbull rampage kadar ilgi gören slopestyle yarışması Crankworx Joyride ta da bu sene 2. oldu arkadaşımız :D

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri