Scudo Sports

His name is Adez

peter sagan sandım birden hayırlı olsun :)

Scudo
Maşallah bisikletiniz çok güzelmiş :) Keşke başlığı da Türkçe yazsaydınız, Türkçe'mize sahip çıkalım :harika:

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
hiç şüphesiz İngilizce ya da başka bir-birkaç dili biliyor olmamız büyük bir artı
ancak "türkçe konuşmak ve yazmak" konusunda hassasiyet sahibi olmamız gerekir diye düşünüyorum.
bisikletiniz hayırlı olsun

Hız canavarını güle güle kullanın...

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@candas Şahane alet. Vodafone Arena'daki foto şahane olmuş.

Arapça ve İngilizce isimlerle dükkan açanlara da aynı tepkiyi gösterelim. Kişi başlığı isterse Çince, Japonca'da açabilir, nasıl dükkanlar Arapça, İngilizce isimlerle açılabiliyorsa.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@Saim Deveci bu tarz gereksiz tepkiler vermek yerine fotoğrafların keyfini çıkarın... ;)
Ayrıca mana ve kifayet gibi Arapça kelimeleri kullanıp insanlara Türkçe'yi kullanın demeniz de bir hayli komik. :)

@Road Rider öz Türkçe konuşulacaksa o dediğinizi yapabilecek kişi varsa eğer, sayısı bir elin beş parmağını geçmez. Yazılışıyla birebir şekilde İngilizce yazmak ile Türkçe'ye girmiş olan kelimeleri kullanmak aynı şey değil. Türkçeleşmiş kelime kullanmış olmam size neden komik geldi anlamadım.

• Beğen
Tepkiler: eatmc
yekiniyoooooooo

Kadro büyük değil mi hocam?

Bisiklet hoş güzel, iyi günlerde binersin umarım.

İngilizce konusunda gereksiz bir bilgi vereyim, gemi, araba v.b taşıtlar ingilizcede dişi olarak adlandırılıyor bisikleti de taşıt olarak düşününce "his" değilde "her" dersek daha doğru olacağını düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: mfmayliba
Geri