Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hızı zamanında gösteren kronometre tavsiye edecek varmı

Tepki
6
merhaba count 8 almıştım decatlhondan ama hızı geç veriyor mesela 20 km hızla gidiyorum diyelim. Fren sıkıpta teker tamamen durduğunda 3 4 saniye sonra sıfırlanıyor neden böyle bütün kronometreler bu şekildemi bilgisi olanlardan yardım istiyorum şimdiden teşekkürler

Scudo
dx ten aldığım kablolu km saatide geç veriyor ancak 1-2 sn geç pek takılmıyorum sigma gibi marka kullanalar ne yazacak takipteyim bende

her teli tek tek algılamıyor sonuçta sensörü.
tekerlek tam 1 tur döndükçe görüyor mıknatısı, haliyle yavaş bir hızla giderken tekerin dönmesi saniyeler alabiliyor.
sensör mıknatısı 1-2 saniye görmediğinde direkt sıfıra düşerse daha hatalı olur sonuçta, bu yüzden beklemek zorunda. mıknatısın iki geçişi arasındaki süreye göre de hızı belirliyor. yani ne kadar yüksek hızdaysan aradaki farkı o kadar çabuk ve doğru iletir.
tam olarak anlık hız göstermesi sigma da dahil hiçbir markada mümkün değil.
ancak iyi bir gps ile mümkün olur.

• Beğen
Tepkiler: alperen şen
@Mehmet Harman
Yani bütün kronometreler bu şekilde öylemi kablolu kablosuz başka markalar falan hepsi böyle?

@Mert C.
Yani bütün kronometreler bu şekilde öylemi kablolu kablosuz başka markalar falan hepsi böyle?

@Hasan Çabuk
bu durumda da yüksek hızlarda atlama yapma ihtimali çok yüksek olur gibi geliyor bana.
ayrıca mıknatıs önünden hiç gitmiyormuş gibi algılayıp 0 bile gösterebilir yüksek hızda. :) tabi tahmini bir yorum bu, denenebilir...

• Beğen
Tepkiler: alperen şen
şöyle başlim ;
ilk olarak o aletin adı hız ölçer.
kronometre hassas zaman ölçen cihazın adıdır.

bende sigma 16.12kablosuz kullanıyorum.
count 8de kullandım.

şikayet edildiği üzere evet count8 biraz daha yavaş.
ama sigmadada 1-2 saniye bu gecikme yaşanmıyor değil.

count8le ilgili bir kaç tüyo verim ;
sensör ile ekran arası 60 cmden fazla olmasın.
ayrıca sensör mıktanıs arasındada 2-3 mm fazla boşluk olmasın.
nerdeyse birbirine değecek kadar yaklaştırın.

Ant + isletim sistemli her hangi bir marka sizin probleminizi cozecektir. Ant+ su anda en hizli-en hatasiz calisan sistemdir Garmin, SRM ve diger markalarin ust modelleri bu sistemle calisir.

Ya benim anlamadığım şey bisiklet kronometreleri neden hiç özenerek yapılmamış fiyatlarıda yüksek,hız zamanında gelmiyor,ışıkları bile yok gece nasıl görcez hiç düşünmemişler.Kıydırıktan üretilmiş çok saçma ya bence biras daha özenle üretilmiş olmaları lazım

Geri