Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hobi Garajım Ve Bisikletlerim

Scudo
@ElcaSeJawS
Insallah sizinde olur hocam en önemlisi ortamı degerlendirmek evin bir odasıda olabilir mesela

@ScaryEnemy
Tesekkurler

@erhan erhan
Şaka olarak alıyorum(güldum):harika:

@turan kelleci Bisiklete o kadar para verdim kapıya koymam benı kapıya koy bısıkleti evin icine koyucam diyerek mutfagın ucra kosesın de tavana zor yer yaptım :D Oyle bir sansım yok belki emekli olur da memlekete gidersem o zaman istediğim gibi yaşayacam :D Kim ole kim kala o zamana da .

• Beğen
Tepkiler: turan kelleci
elinize saglik.cok guzel bi mekan cikmis.tam bir atolye.
tezgah icin soyle urunler var.kucuk parcalari toparlamakta faydali oluyor
(link)

@tifosi
Bir garajdan daha fazlası evet ;)

@alperkerpicci
Öneri içın teşekkürler duvarlar tamamen doldu ama :kötü::)

Hayalim resmen. Harika olmuş. İleride ben de bu şekilde bir hobi odası yapmak istiyorum. Umarım olur :)

• Beğen
Güzel kardeşim herşey iyi hoş ama o içecek kutularını neden atmadın, yada dolu ise neden içmiyorsun da sergiliyorsun :)
Bu kadar kalabalık içerisinde bir toz alayım desen kim bilir ne uğraştırır.
Kullanmadığın yada işine yaramayan ıvır zıvırdan kurtulman dileği ile çalışmlarının devamını bekleriz.
İyi akşamlar

• Beğen
İşte bu yüzden Anadolu'ya dönmek için çaba sarfediyoruz. Bakalim bu sene tayinimiz çıkar inşallah da bisikleti balkonda, apartman sığınağında tamir etmeye çalışmaktan, ses çıkartmadan saz çalmaya çalışmaktan kurtuluruz. Mekan harika düzen on numara. Keyfini çıkarın.

LG-H542 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@Deniz A
Sen olayı hiç anlamamışsın be hocam. Buradaki olay zaten bunları biriktirmekte. Atarsa ne anlamı kalır?

@Bozkırlı
Teşekkürler istediginiz olur inşallah

@Aazam
Çok sağolun.

@ahmet emin aydın
Teşekkurler başlarsan devami gelir

@NomadCRY
Cevabı vermişsiniz benim yerime

• Beğen
Tepkiler: NomadCRY
Geri