Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hong Fu FM-069 almak mantıklı olur mu?

x-rayted

Forum Bağımlısı
Tepki
937
İsim
Cenk K.
Başlangıç
1972—73
Bisiklet
Bisan
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Fazla yoğun bir kullanıcı değilim. alu kadro alu maşa sora 3500 setli salcano 040 kullanıyorum. Jant ve lastik setini (R501ler ve ultrasport2 lerle) komple kokpiti (ritchey sele borusu, 4za sele, deda boğaz ve deda gidon ile) yeniledim.
Artık karbona geçmem gerektiğini düşünüyorum. Ancak tüm hayatım bisiklet olmadığından fazla masraf yapmak istemiyorum. Bildiğiim kadarıyla bu HF kadrolar için fena değil deniyor. Bu kadroyu alıp bisikletimdeki tüm ekipmanı ona aktartmayı düşünüyorum. Sizce bu mantıklı olur mu ?
HF-FM069 2014ün kadrosu ama 2015te revize edilmiş sanırım.
kadro+maşa+sele borusu+furç takımı için 645 dolar istiyorlar 85 dolar türkiyeye gönderi ve 32 dolar paypal komisyonu ile 762 dolar tutuyor . 750 dolar verirsin yeter :) diyorlar.
Pazarlık denenebilir mi ? :D
Paypala bizim vereceğimiz komisyon , vergi , buradaki işçilik falan kabaca 1000-1100 dolara malolacak gibi.
Ne dersiniz bu fiyata bu iş mantıklı mı ?
Uyum sorunu olur mu ? Mesela göbek...
Bunda kablolar internal olduğu için kablo grubu almak lazım mı ?
Bir de ben 100 kg civarındayım , beni taşır mı ?
Son olarak mat rengi yokmuş acaba glossy sini almak mantıklı mı ?
Not: Alırsam 47 kadro boyu alacağım

http://www.hongfu-bikes.com/pic/big/292_0.jpg

Scudo
100 kilosunuz 47 kadro alıyorsanız boyunuz 170 altı. Büyük konuşmak istemiyorum kırmak için söylemiyorum ama imzanızdaki gibi ride up grades yapsanız daha iyi olmaz mı?

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
Forumdan Gökhan Toros'un bir dönem kullandığı kadro sanırım detaylı incelemesi olacaktı.

bende f/p bir kadro arıyorum yani ucuz cam kenarı olsun modunda ama çok zor oluyor gökhan beyin incelemesini okuduğumda benimde aklıma takıldı bu marka bi incelerseniz konuyu sanırım net bir cevap alırsınız bende takipteyim bu konuyu kolay gelsin şimdiden

Gökhan toros nikini değiştirdiği için etiketlemek epey zor olacak ama yine de şansımı bir deneyeyim... @ToffieBoi

• Beğen
Tepkiler: x-rayted
69 kullanana çok rastlamadım fakat yurtdışı forumları fm066 konularıyla dolu. Gökhan torosun aldığı kadro da fm066sl di. baya olumlu yorumlar var kadro hakkında.

@mekolac
evet tabii haklısınız..kırılmak sözkonusu değil zaten konu açmazdım. Fakat ben zaten zaman sorunu nedeniyle fazla binemiyorum. İşi bırakırsam bütün gün sürerim ve gradeleri geçerdim ama sadece kendimi değil ailemi de düşünmeliyim. Neyse sadece pazarları eşimin izin verdiği kadar binebiliyorum :)
Boyum 170 in üzerinde ama maalesef bacak boyu kısa olduğu için 47-48-49 kadrolar uygun bana kullandığım salcano 51 azıcık büyük geliyor.
Kışın 100 olup yazları 90 lara iniyorum. Bir karbon 100 kg da taşır herhalde..

@x-rayted ben lisedeyim bende haftasonu sürebiliyorum okulum 5km uzakta okula koşarak gitmeye başladım çok faydasını gördüm

Geri