x-rayted
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 937
- İsim
- Cenk K.
- Başlangıç
- 1972—73
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Fazla yoğun bir kullanıcı değilim. alu kadro alu maşa sora 3500 setli salcano 040 kullanıyorum. Jant ve lastik setini (R501ler ve ultrasport2 lerle) komple kokpiti (ritchey sele borusu, 4za sele, deda boğaz ve deda gidon ile) yeniledim.
Artık karbona geçmem gerektiğini düşünüyorum. Ancak tüm hayatım bisiklet olmadığından fazla masraf yapmak istemiyorum. Bildiğiim kadarıyla bu HF kadrolar için fena değil deniyor. Bu kadroyu alıp bisikletimdeki tüm ekipmanı ona aktartmayı düşünüyorum. Sizce bu mantıklı olur mu ?
HF-FM069 2014ün kadrosu ama 2015te revize edilmiş sanırım.
kadro+maşa+sele borusu+furç takımı için 645 dolar istiyorlar 85 dolar türkiyeye gönderi ve 32 dolar paypal komisyonu ile 762 dolar tutuyor . 750 dolar verirsin yeter diyorlar.
Pazarlık denenebilir mi ?
Paypala bizim vereceğimiz komisyon , vergi , buradaki işçilik falan kabaca 1000-1100 dolara malolacak gibi.
Ne dersiniz bu fiyata bu iş mantıklı mı ?
Uyum sorunu olur mu ? Mesela göbek...
Bunda kablolar internal olduğu için kablo grubu almak lazım mı ?
Bir de ben 100 kg civarındayım , beni taşır mı ?
Son olarak mat rengi yokmuş acaba glossy sini almak mantıklı mı ?
Not: Alırsam 47 kadro boyu alacağım
http://www.hongfu-bikes.com/pic/big/292_0.jpg
Artık karbona geçmem gerektiğini düşünüyorum. Ancak tüm hayatım bisiklet olmadığından fazla masraf yapmak istemiyorum. Bildiğiim kadarıyla bu HF kadrolar için fena değil deniyor. Bu kadroyu alıp bisikletimdeki tüm ekipmanı ona aktartmayı düşünüyorum. Sizce bu mantıklı olur mu ?
HF-FM069 2014ün kadrosu ama 2015te revize edilmiş sanırım.
kadro+maşa+sele borusu+furç takımı için 645 dolar istiyorlar 85 dolar türkiyeye gönderi ve 32 dolar paypal komisyonu ile 762 dolar tutuyor . 750 dolar verirsin yeter diyorlar.
Pazarlık denenebilir mi ?
Paypala bizim vereceğimiz komisyon , vergi , buradaki işçilik falan kabaca 1000-1100 dolara malolacak gibi.
Ne dersiniz bu fiyata bu iş mantıklı mı ?
Uyum sorunu olur mu ? Mesela göbek...
Bunda kablolar internal olduğu için kablo grubu almak lazım mı ?
Bir de ben 100 kg civarındayım , beni taşır mı ?
Son olarak mat rengi yokmuş acaba glossy sini almak mantıklı mı ?
Not: Alırsam 47 kadro boyu alacağım
http://www.hongfu-bikes.com/pic/big/292_0.jpg