Scudo Sports

Hopa Sugören köyü - artvin yol ayrımı turu

Paylaşımınız için çok teşekkürler. Kıyının halinden sonra içerisi insana ferahlık veriyor artık. Karadeniz'i arayanlar içerilere girmeli. Ben de yıllar önce (inşaatlar daha yeni başlamıştı.) arabayla gitmiştim Artvin'e. İnşallah bisikletle de kısmet olur.

Herkese kazasız turlar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Scudo
@wolar

Selam ,

Cankurtaran geçidi sizinde dediğiniz gibi vakti olan herkesin görmesi gereken bir yer .

Teşekkürler,

@five

Selam ,

Aynen katılıyorum . Karadeniz sahil şeridinde bisiklet kullanmak İstanbul Anadolu yakasında sabah erken saatlerde bisiklete binmek ile artık hemen hemen aynı :(

İçerilere ve yukarılara doğru

Teşekkürler,

Sizin gibi bilinçli pedallayanlar sayesinde karadenizi (Doğu karadenizin Güzelliklerini) herkese göstereceğiz. . .

• Beğen
tolga bey süper bi gezi ve rota rampalar virajlar inişler insanın iştağı kabarıyor karadeniz bölgemizin doğal güzelliklerini konuşmaya gerek yok zaten çok şanslısınız tebrikler rakı gerçekten iyi geliyomu yoksa bir kasidemiydi teşekkürler

@AYTEKİN ERZAN

Aytekin Bey Selam ,

Yorumlarınız için çok teşekkürler . O yorgunluğun üstüne hatırlıyorum zaten 1 kadeh içebilmiştim bol miktarda su ile :D :D Bayağı gevşetmişti . :)

Görüşmek üzere,

Tolga paylaşımın ve bu siteyi önerdiğin için teşekkürler. Hani derler ya dünya turu bile ilk adımla başlarmış, umarım bir gün ilk pedalla dünya turuna başlar bu güzellikler gibi nicelerini bizimle paylaşırsın. Gerçekten müthiş manzaralar içerisinde bir tur olmuş.

• Beğen
Geri