Scudo Sports

HoparlÖr tutucu

Tepki
40
Bisiklet
Kron
https://media3.tchibo-content.de/newmedia/art_img/MAIN_ALT_HD_1-IMPORTED/e96551d9ceac7070/.jpg
herkese selam.bu hoparlöre ufak mp3 çalar ekleyerek bisikletin ön tarafına nasıl yarı monte ederim.hoparlör ve mp3 çalar şarj edileceği için tak sök olmalı .yardımlarını , yorumlarınızı bekliyorum acil!!!

Scudo
Nasıl hallettiniz?

bende de blutut hoparlö rvar telefonla uğraşamadım

hafıza kartı taktım hoparlörü de gidon çantasına koydum

yalnız hoparlör pert oldu evde masanın üzerinden düştü

@ERKAN ÇAVUŞ

Merhaba aparatın resimlerini ekleyebilirmisiniz?

edit: mesaj iki defa gitmiş

bende ki hoparlör biraz ağır 2 3 telefon ağırlığında ben bir aparat bulamadım ona göre, düşer diye gidon çantasında taşıyordum ses de pek bir azalma olmuyordu..

şu an resim atamıyorum ama elime bi kafa lambası geçti genişçe bir lamba .içinde ki bazı kısımları kestim hoparlör içinde kımıldamayacak şekilde sıkıştı kablo için delik açtım, bisiklete klips ile aparatı sabitledim hoparlör seyyar kaldı şarjı bitince çıkarıp dolduruyorum , aparatın önünede mp3 çalarım için yuva yaptım oda seyyar oldu yani mp3 şarjı bitince onu da alıp dolduruyorum .gayet başarılı oldu hızla giderken içinden zıplamasın diye alttan üste kalın lastikle sıkıştırıyorum .resimleri müsait bir zamanda atabilirim yalnız söz vermeyeyim.selamlar...

Geri