Scudo Sports

Hope pro ve chris king, sizce hangisi?

umutkahraman

Forum Bağımlısı
Tepki
1.288
Bisiklet
Geotech
bmw mi , mercedes mi gibi bir soru oldu ama sizce hangisi? hope pro mu? chris king mi?

Scudo
vuhuuu ikisiide çok güzel duruyor.Tahminimce bir bisiklet fiyatı vardır herhalde

• Beğen
Tepkiler: umutkahraman
en azından giriş seviyesi bir bisiklet parası eder:D

• Beğen
Hope pro 2 göbekler, Chris King göbeklerden biraz daha hafif fakat kalite olarak King ler çok daha iyidir. Zaten fiyatlarına bakarsanız, Chris King lerin fiyatlarının, Hope göbeklerden yaklaşık 3 kat daha fazla olduğunu görebilirsiniz.

• Beğen
bisikletinizin fotoğrafını koyarsanız daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz bisikletin rengine uyumlu birşey almaya gayret gösterin bence

• Beğen
Hope göbeklerin tırnakları cok sert ve bu akıcılıgı oldukca etkiliyor. Ve bir zaman sonra o güzel cırcır sesi sizi yemeye başlıyor Bu yüzden chris king diyorum.

• Beğen
@Ercan Saygılı

akıcılık konusunda fikrinize karşıyım tamam boşta dönme konusunda dönmüyor ancak gayet memnunum göbeklerimden.

bu iki göbek arasında paran varsa king al ama o kadar para vermem dersen hope al ikiside taş gibi.

• Beğen
Ben Chris King alırdım. Ama Hope Pro II hem daha ucuz, hem Türkiye'de bulması daha kolay. Ayrıca ilk fotoğraftaki mavi Hope çok güzel duruyor. :)

Geri