Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hoprider 500 Elops

everhard

Forum Demirbaşı
Tepki
1.465
İsim
Tolga A.
Bisiklet
Carraro
Arkadaşlar selamlar herkese.
Dechatlon yeni bir şehir/tur bisikleti getirmiş ve sanırım siteye de yeni eklemişler, zira ben yeni gördüm. Herhalde önceki nesli 2015 te Türkiye'ye gelmiş ama sonrası olmamış. Beni görüntü ve donanım olarak baya cezbetti diyebilirim. Birkaç görsel de paylaşayım. Kullanan varsa yorumlarını merakla bekliyorum (pek kullanan olduğunu düşünmesem de). Son olarak sizce fiyatına göre nasıl bir makine kendileri ?
1593353604051.png
1593353604051.png
1593353644553.png1593353644553.png

Scudo
130 lira fazladan dinamolu ön göbek
50 lira lambalar
100 lira port bagaj
100 lira çamurluklar desek 400 lira civarı ekstra var üzerinde.
Düşelim 2600 lira eder.
Şimdi o paraya tourney kollu No name fren bacaklı acera arka tourney ön aktarıcı lı toplamda da 17 kilogramlık bir bisiklet almış olursunuz.
Bana pek mantıklı gelmedi. 2000 civarı olsaydı peynir ekmek gibi satardı ama.

• Beğen
Tepkiler: everhard
@Cambaz
Bir ölçüde haklısınız.
Sizin belirttiğiniz fiyat aralığında da şunu getirmişler:
(link)
Bu modelde yeni geliyor Türkiye'ye

Bence bu paraya bile peynir ekmek gibi satmalı. Çünkü verdiğiniz tüm örnekler bisiklete özel üretilmiş dinamolu göbek haricinde. O yüzden bu parayı hak eder diye düşünüyorum. Böyle bir şeye ihtiyacım olmasa da, olursa listeme alabileceğim bir bisiklet. Muadilleri acayip pahalı ve boş.

• Beğen
@sargonnas
Üstelik İngiltere fiyatı 3450 liraya falan geliyor, burada daha uygun satılıyor.
Hele bir de getirmedikleri şu bisiklet var ki:
(link)
Carraro CRT World'e sıkı rakip olur bence.

@everhard ben diyecektim hoprider 900 u var bunun gelsin aliyim diye yazinizi gordum, sanirim getirelim diye bir programi yok decathlon un.

• Beğen
@Tamergügercin
Aynen öyle düşünüyorum, bence de getirmezler. Sadece bisiklet özelinde değil, dağcılık ve doğa sporlarında da 700 ve 900 serisi ürünleri artık getirmiyorlar. Oysa ne iyi malzemeler, ekipmanlar, kıyafetler var Avrupa pazarında. Ama burada olmuyor işte.
Şu Hoprider 900 örneğin, 600 pound. Getirseler 5000-5500 arası bir etiket koyacaklar, sonra satılmayacak. Aslında 5000'e alınır mı alınır.

@everhard bende fiyattan dolayi getirmezler diye düşündüm. Yoksa bana göre kadro durusu ekipman 500 den daha guzel.

Arkadaşlar bugün üşenmeyip Ankara One Tower Dechatlon mağazasına gidip evire çevire inceledim bu bisikleti. Benim şahsi düşüncem; göresellerdekinden daha güzel. Arka bagaj oldukça sağlam ve 20 kg kapasiteli idi. Dinamolu ön göbek Shimano nexus. İki tane suluk takabileceğiniz delikler mevcut. Çamurluklar son derece milimetrik ve güzel duruyor. Kablolar kadro içinden yürütülmüş. Belki tek olumsuz yanı amortisörlü ön maşasının kilitli olmayışıdır. Gerçi çoğu hibrit bisiklet maşasından farklı olarak çalışma mesafesi sadece 40 mm. Özetle benim başarılı bulduğum bir şehir/tur bisikleti getirmiş adamlar. Özellikle de tur.

Merhaba bisikleti dün Ankara Onetower mağazasından satın aldım, oldukça estetik ve şık bir duruşu var. Teknik özelliklerinden bahsedecek kadar donanımlı değilim, iş ve ev arasında 11km lik bir yol için aldım, ilk bisikletim oldu kendisi.

@Nurettin Gözübüyük
Birkaç tane fotoğrafını paylaşırsanız bisikletin çok güzel olur. Almayı düşünenler için de fikir verir.

Tabii hocam akşam eve giderken güzel resimleri çekip eklerim, One Tower şubesindeki çalışan bölüm şefi L kadro olmasına rağmen maalesef M son kaldı diyerek bana yalan söyledi. L kadroyu ertesi gün gittiğimde reyonda gördüm, gidecek bakacak arkadaşlar içinde bilgi olsun.

Güzel bisikletmiş...

@Nurettin Gözübüyük
Gerçekten çok güzel görünüyor. Güle güle kullanın, tekerinize taş değmesin.
Ön farın aydınlatma performansını deneyimleme şansınız oldu mu?
Ve genel anlamda nasıl buldunuz bisikleti.

Merhaba. Bende Carraro Elite 906 yada Salcano İstanbul 27 HD bakıyordum. Ancak bu konuyu gördüm. Teknik anlamda bir karşılaştırma yapacak bilgim yok. Genelde kullanım Asfalt, parke taş yollar, 20-40 km geziler, alışveriş vs. Yani günlük kullanım ve gezi amaçlı.

Bu üç bisiklet içinde hangisini önerirsiniz?

@Nurettin Gözübüyük
Gerçekten çok güzel görünüyor. Güle güle kullanın, tekerinize taş değmesin.
Ön farın aydınlatma performansını deneyimleme şansınız oldu mu?
Ve genel anlamda nasıl buldunuz bisikleti.

Akşam sürüşü hiç yapmadım 1 günde 14km yol yapmışım sonuç oldukça tatmin etti beni belki amatör olduğumuz için ama işe git gel ve şehir içi kullanım için ideal bence. Başlangıç açısından gayet tatmin edici, ön aydınlatma ise çakar şeklinde yanıyor dinamoya bağlı bir şekilde.

• Beğen
@BK2000
Yani elite 906 ile hoprider 500'ün o kadar yakın ki hem fiyatları, hem bileşenleri hem de kadroları.
Carraronun ön, hopriderin arka aktarıcısı az daha iyi. İkisinde de dinamolu göbek ve diğer aksesuarlar var.
Hangisinde kendinize uygun kadro boyu bulursanız, ve hangisi görsel olarak hoşunuza giderse onu alın bence.

• Beğen
Tepkiler: BK2000
13-07-2021 tarihinde Hoprider 500 güncel fiyatı 4500 iken hoprider 100 güncel fiyatı 3300. Carraro elite 906 güncel fiyatı ise 5200 indirimli hali. Arkadaşlar unutmamanız gereken en önemli konu şu bence. Öncelikle marka açısından bakıldığı zaman Decathlon'un daha iyi olduğu düşünüyorum. Her şey bir yana Decathlon dan alınan bisikletlerin kadrosu, gidonu ve gidon boğazı gibi parçaları ömür boyu garantili. Benim şahsi düşüncem bu avantajı bile rakiplerine göre büyük bir fark yaratıyor.

• Beğen
Geri