@Motorola ben çamurluk filanda tasarlamıştım ve aslında 700x28c schwalbe maraton lastik iç lastikte sütlü lastikler var ondan planımda var.
Forumda fren takımı 700x32 e söküp takarken sıkıntı yaratıyor diye bir yazı hatta youtubede bir video gördüm.Normal kullanımda sorun yokmuş, uyarı için sağol
baya saattir şu beden konusuna takılı kaldım,
Yukarıdak, tabloda ben tamam 51 kadro ve S bedene karar kıldım ama şunu nasıl kendime açıklarım , jant çapı ! , S beden 650C , M beden 700c
Ben 700c jant için M alıp gidon uzatma borusunu 100 den 80 e mi indireyim.
Kusura bakmayın çok kazık sorular yöneltiyor olabilirim ama hani laf olsun ortam yürüsün diye değil, lütfen yanlış anlamayın
2.el triban 540 için 2600 tl isteyen var , M beden bisiklet satıyor, sıfırı 3600 tl , 500km sürmüş.
Boyum kurtarıyor ama bacak iç boyu sıkıntı.ben en iyisi gidebilirsem mağaaya gidip bir S beden ve bir M ye oturayım ,allah sonumu hayır etsin.
BayCicik üstat
Senin boy için
(link) ben translate kullandım boyut klavuzu na bak umarım açar.
650c ve 700c farkı
Kendi soruma kendim cevap vereyim, ufak kişiler için böyle yapılıyormuş, lastik ayağa sürtmesin diye , birde daha hafif olması söz konusuymuş vs vs, mağazada gözümle görmeden sindiremeyeceğim
editledim:17.03.2018
Dün en sonda mesajda da yazdım yaklaşık 1 aydır kovaladığım ve 5 aydır duran ilan bu sabah ilanı kalkmış gördüm .aradım satıldı dedi
herhalde birisine feci kıyak geçtim.