Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hoşgeldin Triban 540

Scudo
Teşekkürler sipariş vermiştim iptal edeceğim :((

@ahlaksız L bulunmuyor hatta 540 FB 2 haftadır yok stoklarda. Kadroyu mağazadan öğrendim 52cm imiş. (link)
Buraya göre 54 cm kadro bana tam uyuyor.

Başlıktaki triban 540 drop bar modeli güzelmidir ?
105 set var aynakol hariç
Benim için sağlamlık önemlidir.

@Tolga1serbet Bende çok arada kaldım. 540FB aldım kullanmadan iade ediyorum. Pedal lastik mesafesi çok kısa olmasından dolayı ayak ucu dönüş esnasında lastiğe sürtüyor. M beden

• Beğen
Tepkiler: Tolga1serbet
Bisikletin gobekleri nedir? Akici mi? Kullananlar yorumlaya bilir mi? 30 vites şehir bisikleti ile bunun arasında kaldım? Yol bisikleti ile şehir bisikleti tam olarak hangi noktada ayrılıyor

• Beğen
Tepkiler: keremkucuk041
@yorgun bekçi Göbeklerde marka yok, jantlar da öyle. Tiagra vites takımı ile beraber gelen emsallerine göre fiyat açısından mantıklı...

• Beğen
Tepkiler: Lawyer58
@Furkan TK

Bu geometriye göre bu bisiklet yol bisikleti geometrisine yakın diyebilir miyiz?

@Lawyer58

Birleştikleri nokta daha az..
Gidon
Sele
Geometri
Hafiflik
Aero tasarım
Teker kalınlığı
Oturma pozisyonu
Vites fren elcikleri
Grupset
Hepsi farklı
Kala kala iş göbeğe kaldıysa elbette yol bisikleti alın..

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Öncelikle kısa ve fotoğrafsız bir inceleme yapacağım 1000kmye ulaşınca konuyu güncelleyeceğim.
Her şeyden önce ben bu bisikleti 300kmde kullandım ve yaklaşık 20kmsi tırmanışdı.
Önce kadrodan başlıyorum, kadrodaki kaynak izleri silinmemiş, boyası kaliteli ama stickerler verniğin üstünde sanırım anlamadım elle hissediliyor.
Maşa ise karbon mu karbon kaplama mı onu anlayamadım fakat çok titreşim hissetmiyorum çok sert mazgal ve çukurlara da girdim şuan sağlam.
Jantlar zaten mavic aksium çok iyi benim için
Aynakol 105 değil ve çok çabuk çiziliyor onun dışında bir problemim yok
Frenler btwin marka beğenemedim ilk fırsatta değiştireceğim.
Vites zaten 105 çok seri anlatmaya gerek yok.
Şuan hiçbir şikayetim yok sadece Decathlondaki eleman vite ayarını yanlış yapmış.

Decathlon mağazalarıyla uzun görüşmelerden sonra FB modeller artık gelmeyeceği bilgisini aldım.

@Furkan TK
@amoush00

Merhaba. Bu ölçülere bakarsak 540 fb bir yol bisikleti geometrisi taşıyor diyebilir miyiz? Yoksa bir hibrit esintisi mi var?

Dosyalar

• 3D65CC2E-C7A1-4E03-8403-ECA538788D57.jpeg
    3D65CC2E-C7A1-4E03-8403-ECA538788D57.jpeg
    70,5 KB · Okunma: 41
Geri