Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

House of Bike yaşanan sorun ve çözüm...

Türkiye'de yoktu maalesef. Yurt dışından da vergisi kargosu 4 bin lirayı buluyordu.
anladım, kullanınca yorumunuzu yazarsanız sevinirim, güle güle kullanın

• Beğen
Tepkiler: Arena
Scudo
house of bike denilen siteden takım jant aldım. ikisi de arka çıktı. Telefonla aradım biz sizi 5 dakikaya arayacağız deyip kapattı. bir süre sonra tekrar aradığımda beni engellemiş. iptal formu oluşturdum. hala onay bekliyor. firmadan kimseye ulaşamıyorum. kapı duvar oldu..

Dosyalar

• IMG_20240920_125036.jpg
    IMG_20240920_125036.jpg
    175,3 KB · Okunma: 64
Kel adamdan dolayı sevmediğim bir firma. Show peşinde ve burnu havada bir mağaza. Zengin müşteri peşindeler.
ayakkabı almak için gitmiştim. ( bursa da yaşıyorum istanbul a bir ziyaret için gitmiştim oraya da uğradım) Çok ilgili gibi gözüken ama ilgisiz ve samimiyetsiz bir yer. Benim de tecrübem budur.

house of bike denilen siteden takım jant aldım. ikisi de arka çıktı. Telefonla aradım biz sizi 5 dakikaya arayacağız deyip kapattı. bir süre sonra tekrar aradığımda beni engellemiş. iptal formu oluşturdum. hala onay bekliyor. firmadan kimseye ulaşamıyorum. kapı duvar oldu..
Ne kadar sevimsiz bir durum, hatasını telafi edecekken...

Üstünun çizilmesi gereken bir firma. Gözlerinde müşterinin hiç kıymeti yok ama neden bu sektörün içindeler amaçları nedir anlaşılır gibi değil.

Aynen

• Kızgın
Tepkiler: RmzBurak
Ben de bisikleti bu firmadan almıştım. Şehir dışından üstelik. Carraro G2 58 kadro var mı deneyebiliyor muyuz demiştim evet demişlerdi. Bursa'dan kalkıp gitmiştim. Şuan kurulu değil kutulu halde duruyor demişlerdi. Boşu boşuna gidip dönmemek için göz ucuyla bir Trek bulup almıştım. Saçma sapan bir anı. Kaç defa tel koptu aradım söyledim. Bari telleri gönderin diye. Hata bende komple jantı değiştirtecektim. Hiç ilgilenmediler. Videolardaki samimiyet yok gerçekten. Bu arada ısrarla Giant satmaya çalışıyorlar.

bende ürün iadesi yapmıştım , kartıma yaklaşık 45 gün sonra iade yapmışlardı.

Geri