Invisibleman
Üye
- Tepki
- 37
- İsim
- Ali
- Bisiklet
- Diğer
Evet bu durumdan muzdarip olmayan bisikletçi ben tanimadim. Siz tanidiysaniz selam soyleyin cunku o seçilmiş kişi. Neyse sahilde gidenler genelde bisiklet yolunu kullanıyor. Iyi bir yol bisikleti olanlar ise yolu kullanmak zorunda kalıyor. Ancak plansiz bi acilan sofor kapisi endisesiyle diken ustunde pedalliyor. Zekiler zaten sag seridi kapatiyor. Yada en basitinden ara sokaklarda da acilabiliyor. 2 aydir neredeyse hergun ustundeyim kac kere basima geldi saymadim. Birde bu durumdan suclu benmisim gibi konusuyorlar. Yavas olasana falan. Neyse cozum aynalara kucuk mavi renkli kare bi kagit parcasi yapistirmak tabi önceden Şoförler ile konusmak durumu izah etmek lazim ondan sonra sofor her kapiyi acisinda yada aynadan bakisinda daha dikkatli olacagina inanıyorum. Artilariyla eksileriyle tartismaya acik bir konudur bence geliştirilebilir. Acikcasi kimse olamasa bile yanimda bu isi tek basima yapmayi dusunuyorum maliyetsiz ayrica motorsiklet kazalarininda son bulmasini saglayacak oldugunu düşünüyorum.
Bu arada türkçe biraz bozuk olabilir telefondan yaziyorum unutmadan sicagi sicagina paylasiyim dedim. Cok cabuk unutuyorum da.
13 saatir pedal çeviriyorum. Cumleler biraz kirik olabilir. Uykusuzluktanda oluyorum zaten. Inşallah anlatabilmisimdir. Herkese iyi geceler.
Bu arada türkçe biraz bozuk olabilir telefondan yaziyorum unutmadan sicagi sicagina paylasiyim dedim. Cok cabuk unutuyorum da.
13 saatir pedal çeviriyorum. Cumleler biraz kirik olabilir. Uykusuzluktanda oluyorum zaten. Inşallah anlatabilmisimdir. Herkese iyi geceler.