Scudo Sports

Hunter mi? Magnum mu?

ayko26

Üye
Tepki
0
Arkaşlar bu iki bisikletten birini alıcam hangisi daha konforlu ve hızlıdır yardımlarınızı bekliyorum

Scudo
hiçbirini alma hiten kadro.sedona borla al üzerine 50 ytl daha verip;)

Tamamda eskişehirde bulamam ikisi arasından bişi söylerseniz

arkadaşım erdoğanlar bisikleti arıyıcaksın:Lütfü abi yardımcı olurmusun diceksin,kredi kartı ise yerinden kalkmadan bisikletini alıcaksın.ama peşin para ile alıcaksan bankaya gitmen lazım.gidipte aynı fiyata demir yığını almak yerine çok güzel bir borla sahibi olursun;)erdoğanların telefonu: Tel: (0312) 435 74 55 eğer güvenmiyorsan forumda birçok arkadaşımız bende dahil erdoğanlardan aldım herşeyi.lütfi abi esnaflıkta güvenilir vede çok iyi. iyi günler.

kardeş borla tam olarak ne kadar ve ağırlığı nedir söylermisiniz
?? şimdiden tşkkürler

borla al hem güsel hem kaliteli hemde fiyat açısından ayr bi güsel agırlık 14 ile 15 arasında die biliorum

slm..
4 ay önce magnum aldım.. bir iki ayar yapınca süper oldu..
sorunları:
orta göbek vites değişimi çok başarısızdı.. ayrıca yüksel süratte bisiklet sarsıldığında kadrodaki vites tellerinin sayah kabloları yerinden çıktı.. ön freni sıktığında jantın yapısından dolayı çok ses çıkarttı.. orta süspansiyon yay uclarının yerlerini çapraz takıp bisikleti alçalttım ancak bu sefer sele seviyesi bana göre alçak kaldı ve sele borusunu uzun olanla değiştirdim..
lastik teker basınçlarını 65 bara max. seviyede tutmanı tavsiye ederim..

@paramedik34

e peki daha ne kaldı :D

arkadaşım lütfi abi konusunda gerçekten hiç düşünme bile derim çok güvenilir bi abimizdir ve her konuda mutlaka yardımcı olur hiçbirşeye ters bakmaz. danıştığın zaman en uygun fiyata en kaliteli parçayı önerir. yani erdoğanlardan alışveriş yapacağın zaman korkmana gerek yok. diğer arkadaşın dediği acacan telefonu lütfi abi çıkar zaten anlatcan durumu forumdan oraya yönlendirildiğini sölicen ve alcan.

Geri