Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hurdalıktan Evimin Salonuna

Scudo
Elinize saglik ama keske bsikletin kadrosu ile oynamasaydiniz. Yani 3 cm.'nin size o kadar fayda saglayacagini dusunmuyorum ki anlamadigim bu arka taraf simetrik bir sekilde gelmemis sanirim one dogru. Bir de sanki dumen ve semer borusu parlak demir rengi olsa daha iyi olurdu gibi. Neyse misafirlere goruntu olsun diye guzel olmus ;).

Görüntü olarak güzel ve istediğinize ulaşmanıza sevindim fakat benimde görür görmez aklama gelen ilk şey fixie tarzı bir bisiklette dropout lara zaten fazladan yük bineceği , normal bir single speed bile olsa ne kadar sağlam olabilir düşüncesiydi.. Bu yüzden yorumlarıda okudum ve Murat abiye katılıyorum.

Benim de şuan devam eden bir projem bulunmakta ve track dropout olarak değiştirmeyi düşünüyorum. Yaparsam acaba bir sorun çıkar mı diye düşünmekten kendimi alabilmiş değilim..

Baştada dediğim gibi istediğiniz sonuca ulaşmışsınız, görünüşü güzel bir fixie elde etmişsiniz, elinize sağlık güzel günlerde kullanın inşallah :)

Yahu bu ne kadar müthiş bir şey böyle :)

• Beğen
Tepkiler: emreyamans
@Bisiklet sever 93
Yağlamadım şimdiye dek. Yalamayı da düşünmüyorum. Yağ değince muhtemelen kararacaktır.

@Murat Cömez
Sevgi dolu ve restorasyon amacına ulaşmamış derken başka neleri kastettiniz. Deneme sürüşlerinde zaten fren olmadığı için ve dişli oranları 46/16 olduğu için ağır bir kullanım şekli var. Ne hemen hızlanabiliyorum ne de ayağımı kastırarak durabiliyorum. Yani şuana kadar anlık bir tepki veremedim bisiklete.

Hayirli olsun,
da aman diyeyim patron cok tehlikeli isler yapiyorsun, kafana göre dropout acilir mi gözünü seveyim?

Sen bunu duvara as, tablo gibi seyret, güzel bir dekorasyon objesi olmus.

çok estetik duruyor, ellerinize sağlık. ben de merak saldım bu işlere, araştırıyorum şimdilik :)

• Beğen
Daha çok estetik çalışma gibi olmuş sankim, bir de kaynak yerleri malzeme bilimine göre defect point oldu ve o bölgeler elastikiyetini kaybetti , yoğun veya ani stress altında oralardan çatlar veya kırılabilir, yine de görsel olarak iyi bir çalışma

• Beğen
@emreyamans
Sevgi dolu ve restorasyon amacına ulaşmamış derken...
1. Boyasi (fotografdan degilde o boyayi yakindan görmek isterdim)
2. Dropoutlarin acilmasi (Dropoutlari öyle kafaniza göre rast gele degistiremesiniz. Dropoutun chainstay denilen kisma olan kaynak yerinin nekadar inceldiginin farkinda degilsiniz herhalde.
3. Kaynak yapilan yerlerin artrik celigin bozulmasina yol acmasi vs. vs.

Amacina uygun olmasi icin o kadroya ya hic masaraf etmemek yada melez bir yol/sehir bisikleti toplmak olurdu.
Bu tür islemler sök, temizle, spray ile boya, topla ve 3-4 günde bitir ile olmuyor malesef

Ama bu kadro benim icin cok degerli idi derseneiz yinede dropoutlari bozmadan yani caninizi hayatinizi tehlikeye atmadan düz bacakli bir masa ile hal edebilirdiniz.

Bence yine söylüyorum dogru yorumlar malesef olmamis bu diye atilan yorumlar.

Elinize sağlık genel görünüm ve verilen emek olarak çok beğendim.yalnız kafama takılan 2 nokta bence çok zayıf kalmış sert bir darbede kırılabilir.

(link)

Ellerinize sağlık gerçekten muhteşem! Ben yapmışım gibi hoşuma gitti, gerçekten fotoğraftakinin aynısı olmuş:asik:

• Beğen
Fiksi bisiklet kullanimi olarak cok agresif ve serttirler ondan Mütevelli kadrolarida taş gbi olmak zorundadır. Siz yaptığınız işlem sayesinde bu taşı kireç taşına cevirmişsiniz

ellerine sağlık süper olmuş. Bayılıyorum böyle projelere

• Beğen
eline emeğine sağlık çok güzel olmuş kazasız belasız hayırlı pedalllar....

• Beğen
göbekler de kırmızı olsaymış tadından yenmezmiş :) harika bir iş çıkarmışsınız tebrikler :harika:

• Beğen
istanbulda nereden bulabılırz boyle emeklıye ayrılmış bisikletleri?
hurda dıye atılan bır bısıklet alıp uzerınde bı kaç degısıklık yapıp kullanmak ıstıyorumda.bisikletsizlik başıma vurdu.uygun butcelı bişeyler yapasım var :)

Bravo güle güle kullanın

Geri