Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

I. Tulumba Seferi. / Kızılören_Ağrıs.

Gezimiz çok güzeldi, hava ise harikaydı. Geziye katılan katılmayan herkese teşekkürler. Tulumbalar, yumurtalar zeytinler peynirler çaylar küçük şeylerden çıkan büyük espriler, muhabbetler hepsi harikaydı. Emeği geçen herkese tekrar tekrar teşekkürler. Fotoğraf çekme meziyeti gösteren arkadaşlara, bu yazıyı yayınlayan Fatih abimize ayrıca teşekkürü borç bilirim.:)

@dede

Evet Dedemizin dediği gibi Mesut abimizi her gezimizde konu ediyoruz. Böyle bir ekibin oluşumunda hatta benim bisikleti bu kadar önemmesemde büyük etkisi olmuştur. İşaAllah tez zamanda görüşür beraber pedallarız.

Scudo
@abdulhamit

Sevgili kardeşim. İnan mesajı Konya' ya dönünce gördüm. Petrole geldiğimizde, sizi konuştuk kahvaltıya başlamadan. Vakit epey olunca da, döndüğünüzü düşündük zaten. Sağlık olsun. Haftaya çorbalısını yaparız inş.
Bu rampalar bağımlılık yapıyor Yâ Hu. Zaten İsmail' in de Belenbaşı ile yarım kalmış bir hesabı var.... Değil mi kelebek. :D

Güzel bir etkinlik, karlı fotoğraflar, leziz tulumbalar...
Paylaşım için teşekkürler ve de afiyet şeker olsun.

@sgtalper

:cool: Hasan abi sana ve Ogün abime özel beraber doğrultma işlemi yapacağız inş..:in: Beyşehirde de daha önce bir doğrultma işlemi yapmıştık. Kızılöreni de buna dahil edersek siz kalmış oluyorsunuz...:D En kısa sürede görüşmek üzere inş... :vroam:

@sadık1964

Sadık abi ben de anlayamadım...:7: ancak Fatih abim aşağıda doğru söyler.:in: :in:

@Fatih Sert

Ayrıca ben de herkes gibi belirtmek isterim, Mesut abimiz en kısa sürede aramıza döner inş.. Her gezide düşünüyoruz...
Selamlar...
Herkesin Mevlid Kandili mübarek olsun...

Tabii bizim (ahmtb ve gevele) cinsten olanlara hürmet beni duygulandırdı,
http://img135.imageshack.us/img135/4809/img0252wp.jpg
(Bu arkadaş hangi mahalleden acaba?)Sakyatan :)

(link)

@Mustafa Kırıcı

Ahmet (ahmtb), senin mahalledenmiş arkadaş söylesene yaw,

Geri