Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İBB ve Spor AŞ'nin Turkiye'nin tek veledromuna sahip çıkması için desteğinizi bekliyoruz

Çorluya yenisi yapılarak çözülecek problemimsi. Çok şeetmemek lazım.

Scudo
Ne alaka sayın Serdar Bey,cidden ne alaka?Veledrom'un olduğu bölge sahil bölgesi ,yani ana arter,yani sorumluluğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait ki .Ayrıca ilçe belediyesi ile İbb aynı siyasi partiye ait(Şunu yazmak bile bana saçma geliyor)İnsanlar buralarda daha güzel şekilde antrenman yapmak,bisiklete binmek istemesi sayın İmamoğlu'na çemkirmek mi oluyor?Amacım kesinlikle olayı siyasete çekmek değil ama cidden ne alaka.Yapmayın lütfen

Bana yazana kadar benden önce İbb başkanı zatın ismini zikreden ya da dolaylı olarak zikredenler varken neden direk beni cephe alıyorsunuz? Bu bir.. İkinci olarak dile getirdim yerel belediyeler var dedim.. Buradan kastım akapeli belediyelere konuyu taşıyın, çünkü o zatların da rant olsun. Beton olsun, para olsun, şan şöhret, reklam.. Bu konuda çalışan özel mütehait argesi yoksa namuzsuzum diyebilirim.. Başka bir beldeye daha büyüğünü, daha iyisini, daha kompleksini yapabilecek kudret, kabiliyet, yetki, güç, para var.. Gidin, onlara taşıyın daha hızlı sonuç alırsınız.. Demem oydu.. Bu mesajdan önceki içeriğimi de dün akşam yandaş medya cnn Türk te İbb nün çöp sahası etrafında yaşayan ve akapeli zihniyetin çöp toplama merkezi etrafına kentsel dönüşüm kisvesi altında toplu konut imarlaşması yapmış olmasını değil de, çöp kokusu, çöp araba trafiği gibi konulardan dem vurarak haber yaptıklarını zannediyorlardı, buna istinaden söyledim.. Yani konudan çok da sapmadan şunu demek lazım.. Belediye planları arasında mutlaka bisiklet konusuna da yer verilir fakat bu öncelik listesinde nerededir bilemeyiz.. Sezon bitmiş ve kış, rüzgar, kar, vs iklim olaylarından zaten nitelikli ve profesyonel bir bisiklet faaliyeti en kötü önümüzdeki yıkın baharına kadar olmaz.. Bunu Göz önünde bulundurmaları muhtemeldir ancak elektronik olarak iletişime giren arkadaşlara da en azından bir yanıt vermemeleri ayıp olmuş .

Bakın kardeşim kitabın ortasından konuşacağım. Lafı eğip bükmenin âlemi yok.
Ekrem İmamoğlu, burjuvazinin solunun belediye başkanıdır.
Patrondur, patron olarak dünyaya gelmiştir. Zenginliği de ailedendir.
Bundan önceki AKP'li başkan da aileden zengin parton oğlu patron bir şahsiyetti.
Siz ise amelesiniz, işçi sınıfına mensupsunuz. Bunu iyi belleyin artık.
İslamcı burjuvaziden kurtulmak için burjuvazinin soluna oy verdiniz. Olay bu kadar basit.
İslamcı burjuvazi de sizi sömürüyor, burjuvazinin solu da... Önceki dönemde AKP'nin müteahhitleri İstanbul'un rantını yiyordu, şimdi CHP, İYİP müteahhitleri yiyor.
Siz de saf saf başkan değişti, bir şeyler değişecek diye avunuyorsunuz.
Sizin açınızdan hiçbir şey değişmedi.
Siz sömürülmeye devam edeceksiniz. Sadece sömürenler değişti. O kadar.
O velodrom da en kısa sürede yıkılıp yerine kafe falan yapılır. Dert etmeyin. Onun da işletmesini o zamanın belediyesini elinde tutan partinin yandaş ve yalakalarından biri alır. Siz fakirlikten bisikletle işe gidip gelirken o velodromun yerine yapılan kafeyi işleten yandaş yanınızdan Mercedes AMG ile geçip gider, siz de aval aval arkasından bakarsınız. İki yüz yıl önce de devran böyle idi iki yüz yıl sonra da böyle. İşçi sınıfı aklını başına almadığı sürece de böyle devam edecektir.
Saygılarımla...

"İBB Yol Bakım Maltepe Velodromu’nun yenilenmesi için hem bir asfalt analizi hem de bir rapor iletti. Buna göre yenileme çalışması asfalt araçları ile değil elle serilip mini motorlu el silindirleri ile yapılacağı için yenileme için en uygun zamanın Haziran-Temmuz ayları olduğunu ilettiler. Asfaltın kamyondan alınıp zemine serilmesi arasında geçen zamanda ısısını kaybetmemesi gerekiyor. Zemin yenilenmesi işin ilk aşaması olduğu için diğer adımlar olan etrafın kapatılması, girişin tek ve turnikeli hale gelmesi konuları da doğal olarak zemin yenilenmesi sonrasına alındı. Belirtilen zaman aralığında işlem bir iki hafta içerisinde yapılabilecektir."
Şeklinde bir bilgi var.

Geri