Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İç lastikte marka seçimi

meteoksasoglu

Aktif Üye
Tepki
26
Bisiklet
Scott
Selamlar, bulunduğum bölgede bisikletime uygun iç lastik temin edemiyorum ve bende internet üzerinden 2-3 çift iç lastik almaya karar verdim.
Çok fazla bilgim olmasa da iç lastiklerin en az dış lastik kadar önemli olduklarını düşünüyorum ve internette 4-5 farklı marka iç lastikler hemen hemen yakın fiyatlarda satılıyorlar. MTB bisikletime uygun, sağlam ve güvenilir bir iç lastik markası olarak önerebileceğiniz markaları söylermisiniz?

NOT= İnternette yaygın olarak bulunan çok merak ettiğim bir marka var iç lastikte CST marka sizce nasıldır?

Scudo
ben cst kullanıyorum cok memnunum.

kesinlikle contınental serisi olabilir yada baha arkadasında dedıgı gıbı cst...

Yarın sabah alım yapacam, umarım daha fazla görüşler gelir markalar hakkında çünkü bol bol yedekli iç lastik alıp ta kalitesiz bir şey almış olmak istemem.

Evet arkadaşlar sene olmuş 2019. İç lastik marka tavsiyeleriniz nelerdir. 700x35/40 Şehir/Tur Bisikleti 28 inc.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Ziya Aktaş
En uygun fiyatlı iç lastikler Wiggle.com'un kendi markası Lifeline. Gayet kaliteli ve uygun fiyatlılar :harika:

• Beğen
Tepkiler: Özcan ve Veto8
Aliexpress Foss markasını merak ediyorum. Kullanan arkadaş var mıdır ? Tanıtım ve reklam olarak gayet iyi görünüyor.

@BerkEvren
28 inc şehir bisikleti için bulamadım

@serchester
@serchester
(link)
700x35 bu mesela

@BerkEvren
Road yazıyor da ben onu görünce yol bisikleti gibi düşündüm.

(link) bu iş görür mü şimdilik?

Geri