Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İçmeler-Kurtdoğmuş-Darlık-Mudarlı-Ovacık-Göçbeyli-İçmeler sadece rampa

@enver avcı

Bana uyar Enver paşa.. Gidelim:in: :in: :in: :in: .. Ve bir gecede konaklayalım çadırda..:D :D :D Tarihi belirle gidelim? :D :D

Rampadan korkan bisiklete düz yolda biner Oğuz.. :)..

Scudo
@Oğuz Kara

muhtemelen söker.hatta dağıtır bile ama artık kurtdoğmuş yollarından sonra düz yolda binemeyiz bisiklete biz.hastalık namussuz :D kanser gibi bişey.ilacı da yoktur sanırım :p :p

Hızlı mesaj yazmışım. Fikir değiştiriyorum. Gitmeyelim.. :D:D En azından su zamanda gitmeyelim. Bahara kalsın. :D... Dünkü turumuzda(Cumartesi) ilk defa ben bu bölgenin rüzgarları ile tanıştım. Bu nedenle bu zamanda kesinlikle olmamalı. Sürekli in çık (W) bir günde 135 km yol gitmek gerekli ki ikinci günde dönüş aynı olacak. Sürekli rampa inip çıkacağız ki bu bölgede iki gün üst üste yapılan bir tur oldukça zorlayıcı ve yıpratıcı olur. Hele ki yüklü gideceğimizi düşünürsek.

Tabii Enver in aklındaki Güzergah nedir bilmiyorum. Benim aklımdaki aşağıda...İstanbul Kocaeli büyük yarım adasını çapraz bir şekilde geçmek.:D:D.

(link)

Ballıcayı değilde Göçbeyli kısmını katarsak km olarak yolda bir değişme olmuyor. Fakat böyle bir tura sanırım Göçbeyli'den geçerek gitmek daha ağır basabilir.

@enver avcı

Dedin bir kere caymak yok. Yazın Kerpe ve kefkene kamplı tur yapmak programımdaydı ama bir türlü gerçekleştirememiştim. Ne zaman gidiyoruz? :D :D :D

kardeşim yük olmayacak yanımızda.ben direk gebzeden gitmeyi planlıyorum.gebzeye kadar tren desteği alırız.gerçi haydarpaşada yandı ne olacak bilmiyorum ya.seferler devam ediyorsa tren ile yolu rahatlatırız biraz.

@uzaktr
Ben geçen hafta benzer bir rotada yüklü olarak bu kadar km yaptım, hazırım. Ne zaman gidiyoruz? Arayı fazla uzatmayalım, aylarca bu konuyu yazışıp geyik yapmayalım. :)

Kefken'e bu mevsimde gitmek yanlış bence. Çünkü denizi buz gibidir ve anaforları boldur. Bir bakarsınız ki kendinizi boyunuzu aşan tarafta bulursunuz. İlle Gebze tarafından gidecekseniz o tarafı da biliyorum. Üstelik her tarafın karla kaplı olduğu zaman geçmiştim. Yerinizde olsam Nisan -Haziran arasında giderdim.

@Orhan Kılıç

huuuuooop.kim girdi foruma benim adımla millet :D :D bak adıma girip kefken yazmış çakallar :D yok öyle bişey :p :p ben yazdıysam bülent gibi olayım.

Ben otoban veya E-5 kenarından herhangı bır yere gıtmek ıstemıyorum. Orman ıcınden sessız ve sakın oldukçada heyecanlı bır yolculuk istiyorum. Egsoz duımanı ve arabaların gurultusu oldukça can sıkıcı. Bununla bırlıkte dedıdıgım gıbı hava ruzgarlı olur ise işimiz gerceken iş. Cumartesı gunu üç kişi bu bölgede yaptıgımız turda geri dönuş yolundaki rüzgar canımzıı okudu. 65-70 km ile indiğimiz rampayı 17 km hızla indik. :D. Bu nedenle böyle bir turu baharda yapalım. Ama rampa derseniz tur derseniz bölgemiz belli .. :)..

@uzaktr

Bu turu Mayıs veya Haziranda yapmamız daha uygun olur. Şu anda hem günler kısa hem de şu anda içinde bulunduğumuz yalancı bahara aldanmayalım. Haziran olursa denizede gireriz. Bu turun konaklamalı yapılmasından yanayım. Yiyelim, içelim, denize girelip ve eğlenip turun keyfini çıkaralım. Haldır, haldır koşturmanın bir anlamı yok.

@uzaktr

yokuşu doğayı biraz azltalım derseniz kandıraya kadar e-5 bağlantılı gelirsiniz oradan bağırganlı vs gidilebilir
ben daha önce kullanmıştım o yolu

kendimi arkadaşın biri gibi hissettim. bi yerde takılıp kalmış gibi :p

dostlar telefonum çöktü.turlarıma katılan tüm pedalcı dostlarım numaralarını özelden yollasın lütfen.kimseyle bağlantı kuramıyorum...turlarımdan haberdar olmak isteyen dostlar da yollasın numaralarını...benim numaram aynı ama şu anda cebim servisde...

@Atagün Elma

Enver in iştahıını açtıktan sonra burada gerisi gelecektir.. Bakalım nereleri nasıl kesfedeciğiz. Bu bölgede bir mağaramiz eksik..Sanırım onuda biz kazma kurekle yaaparız... :D:D...

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
Planlara bak sen..:).. Bizde burdan oraya gelırız bızı gezdırırsısnız dıyorum :D.. ( Benım ıcın kırmızı kar yagdıgında tabii :( )..

Geri