George Carlin'in,youtube'da Amerika'nın Irak'a girmesini eleştirdiği bir videosu var..Şu an youtube'a giremediğim için,o videoyu atamıyorum buraya..Sonuçta ortadoğudayız ya..!
Orada dediği şu;''Amerikan askeri Irak'a girerse,kafasının Iraklılarca kesilmesini göze alıyor'' demektir..Yani,
''Amerikan askerinin Irak'ta ne işi var?'' diyor..
Haklı mı?Amerika tarafını dinlesek,Amerikalıları haklı buluruz,Irak tarafını dinlesek Irak tarafını haklı buluruz..Peki,hangi taraf gerçekten haklı?Bence Irak tarafı haklı..
Amerika tarafı Irak'a girmesinin nedeni olarak,
demokrasi,insan hakları gibi şeyleri öne sürüyor ama bunları kendi ülkesinde beceremiyor ki,başka bir ülkeye bunu ihraç edebilsin..!
Türkiye'de aynı noktada..Suriye'ye demokrasi (katil Esed filan) veya insan hakları adı altında girdiler ve sonuç ortada..
Türkiye'de insanlara hak tanımayanlar,Suriye'ye insan haklarııııı diye feryat ederek asker yığdılar..
Kardeşim..Ben bu internetin faturasını/vergisini ödediğim halde,şu an youtube'a niye giremiyorum?Bana bunu nasıl izah edecekler?Bu bir insan hakları ihlali değil midir?
Ya da deprem oluyor bir yerde,telefonlar kesiliyor..Yahu,en temel insan haklarımızı bile elimizden alıyorlar,sonrada insan hakları adı altında yabancı bir ülkeye asker yolluyorlar..Askerler de gidiyor yani..!
Şöyle düşünün lütfen..Şu an Türkiye'ye Rus askerleri girse,ne düşünürsünüz/yaparsınız?Rus askerinin Türkiye'de şu an ne işi var?Değil mi ama..
Aynı şeyi,şu an Suriye'deki insanlar Türk askeri için düşünüyor..
Türk askeri,istenmediği bir ülkenin içinde..Mesele bu..
Ne olacağını sanıyorsunuz
Türkiye Suriye'de,Amerika'nın Irak'ta düştüğü duruma düşmüştür..!
Türk askeri derhal geri dönmeli..Senelerdir ''o bataklığa girmeyin'' diye insanlar feryat ettiler ama kimse dinlemedi bu insanları..