Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

ido feribotu ve bisiklet

kontenjan dolduğu için açıkta kalan bisikletli henüz görmedim.

Scudo
bir sorum olacak... gidiş-dönüş feribotlu bisikletli tur düşünüyorum. Saatte sıkıntı çıkmaması için gidişi online alacağım yalnız dönüş saatini kestiremiyorum, ne olur ne olmaz.nBelki gezerim vs. neyse. Dönüş biletini terminalden alsam herhangi bir sıkıntı olur mu (yoğunluk, tükenme vs. bakımından) ?

bir sorum olacak... gidiş-dönüş feribotlu bisikletli tur düşünüyorum. Saatte sıkıntı çıkmaması için gidişi online alacağım yalnız dönüş saatini kestiremiyorum, ne olur ne olmaz.nBelki gezerim vs. neyse. Dönüş biletini terminalden alsam herhangi bir sıkıntı olur mu (yoğunluk, tükenme vs. bakımından) ?
Ben yakın zamanda Pendik Yalova İDO, Altınova Eskihisar Negmar kullandım. İkisini de gişeden oraya vardığım saatte aldım. Bir sorun olmadı. Yoğunluk yoktu. Araç yoğunluğu olsa da siz yaya kısmında olacağınız için etkilenmezsiniz. Bisiklet için ekstra ücret ödemedim. Sonradan bende jeton düştü ama yine de ekleyeyim: Pendik Yalova İDO daha pahalı. Biraz daha sürüp Negmar’ı kullanmak daha kârlı. Hem de Negmar’ın sefer saatleri daha sık.

Ben yakın zamanda Pendik Yalova İDO, Altınova Eskihisar Negmar kullandım. İkisini de gişeden oraya vardığım saatte aldım. Bir sorun olmadı. Yoğunluk yoktu. Araç yoğunluğu olsa da siz yaya kısmında olacağınız için etkilenmezsiniz. Bisiklet için ekstra ücret ödemedim. Sonradan bende jeton düştü ama yine de ekleyeyim: Pendik Yalova İDO daha pahalı. Biraz daha sürüp Negmar’ı kullanmak daha kârlı. Hem de Negmar’ın sefer saatleri daha sık.
Pendik ido pahalı oluyor, eğer biletini bir kaç gün önceden alırsan biraz daha ucuza geliyor. Biz genelde Eskihisar - topçular vapurunu tercih ediyoruz altınova ya geçmek için. Bilet fiyatı 9 TL, bisikletten para almıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Konusu açılmışken sormak istiyorum. Feribota binip bisikleti park edince yukarı çıkıyor musunuz? Bisiklet üzerinde bir sürü ekipman oluyor, ışık, Garmin, çantalar vs. Hepsini söküp yanıma almaya üşeniyorum, bisiklet üzerinde bırakmak da içime sinmiyor. Ben genelde tek başıma yolculuk yaptığım için sanırım bu durumdayım, grup halindeki kişiler bir şekilde idare ediyordur.

Konusu açılmışken sormak istiyorum. Feribota binip bisikleti park edince yukarı çıkıyor musunuz? Bisiklet üzerinde bir sürü ekipman oluyor, ışık, Garmin, çantalar vs. Hepsini söküp yanıma almaya üşeniyorum, bisiklet üzerinde bırakmak da içime sinmiyor. Ben genelde tek başıma yolculuk yaptığım için sanırım bu durumdayım, grup halindeki kişiler bir şekilde idare ediyordur.
Eğer yaz ise yukarıya çıkmıyorum pek, belki tuvalet için. Çıkarsamda garmin ve bileşenlerini söküp yanımda taşıyorum. Çantayı sökmüyorum, zaten çanta içinde değerli bir şey bulunmuyor. Mendil, powerbank, kablo vs.
Bisikletin yanından kolay kolay ayrılmıyorum çalınacağından değil de daha çok saygısız ve önüne bakmayan insanlar bisiklete çarpıp geçiyor veya aptal aptal hareketlerde bulunuyorlar.

Kışın yolculuk yapmadığım için bir şey diyemem.

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Arkadaşlar bu Negmar nedir, ilk defa duyuyorum? Bisikletle binilebilen bir şey sanırım, haftasonu ben de bisikletle Yalova'dan Darıca tarafında doğru geçmeyi planlıyorum ama çalışıyor mu, yakın zamanda kullanan var mı, biletleri nasıl alınır, bilgi verebilecek kimse var mı acaba?

• Hahaha
Tepkiler: oscak41
Arkadaşlar bu Negmar nedir, ilk defa duyuyorum? Bisikletle binilebilen bir şey sanırım, haftasonu ben de bisikletle Yalova'dan Darıca tarafında doğru geçmeyi planlıyorum ama çalışıyor mu, yakın zamanda kullanan var mı, biletleri nasıl alınır, bilgi verebilecek kimse var mı acaba?

Merhaba, Yalova tarafından geliyorsanız, İDO dan 4-5 km ilerde iskelesi. Darıca (Eskihisar) tarafı yan yanalar. Uygun fiyat ve bisikletçi dostu diye bilirim. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Nakit ödeme ile yaya (bisiklet ile) olarak giriş yapabilirsiniz.

Ben de kullandım bir iki ay önce 10₺ idi ücret. Sorunsuz, tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Geçen Hafta Tuzla-İznik Turumda Kullandım.Eskihisar'dan Tavşanlıya geçtim.Dönüştede Onlara ait iskele olan Tavşanlıdan Eskihisara geçtim.20 lira geçiş ücreti.Temiz hızlı düzenli geldi bana.Tavsiye ederim.

Geri