Scudo Sports

İett vs. Bisiklet

@chnkrmz

abi yol parası 2 tl ben 3 tl lik su içtiğimi bilirim bide benzinciye giriyom :)
otobüs kalabalık uzun vakit bisiklet rahat spor artı kısa vakit kolaylık keyif tabi alışanlar için.

Scudo
@nuruasakir 3 liralık suyu sen işe giderken mi içiyon :D

@chnkrmz her zaman olmuyo yazları oluyor genelde hava sıcak :D bi hesap yapıyorum bi bakmışım zarard ayım

yazları gezerken tmm olur tabi. her zevkin bi gideri vardır :D

• Beğen
Tepkiler: nuruasakir
@Tolga Çelebi
üsküdar kadıköy 40 dk mı 12 ile ben yaklaşık 15-20 dk da gidiyorum

@nuruasakir hayır merak ettiğim sen o kadar su içecek kadar sıcakta işe gidince terden napıyon duş şansı falan var mı:D

@lealtad eve var gerçekten :D hatta işyerimde kalıyorum hafta içi haftada bir kere git gel yapıyorum eve

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@cezmi özdemir

12A :) 30-40dk arası sürüyor. Üsküdar dediğim Fıstıkağacından biniyorum. Bağlarbaşı-Capitol trafiği belli.

@Tolga Çelebi
evet o olabilir capitolun ordakı 200 300 metrelık trafik hakıkaten felaket

Yavuztürk mahallesi - Üsküdar
Otobüs ile 30dk
Bisiklet ile 18dk :islik:

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Avcılardan herhangi bir yone giden var mı ?
istanbulun en sevdigim trafigine sahip nadide ilcesinde hangi yone giderseniz gidin trafigi atlatsanız bile muhtesem bayırlar ile muhattap oluyorsunuz :) bu bolgeden sure verebilecek arkadaslara simdiden tesekkur ederim (aynı zamanda tebrik de ederim :) )

@Onur İstanbul Hemen hemen hergün Esenyurt- Avcılar metrobüs gidiş geliş yapıyorum ama yolun %90 lık kısmı düz. Kıraç Beylikdüzü tarafları için haklısınız.

spesifik degil de daha cok edirne - ankara hattı gibi dusunun :)
hangi yone giderseniz gidin bayır var :)

Maçka - Osmanbey 30A ile 20 dk bisiklet ile 5dk :D Abartı payı yok :D

@cezmi özdemir İTÜ Maçka kampüsünden Osmanbey metro durağına trafik dolayısıyla 15-20 dk'da anca varılıyor.
Bisikletle orta temponun üzerinde bir tempoyla 5-6 dk içinde varılabilecek bir mesafe :) (2,6 km)
(link)

• Beğen
Tepkiler: cezmi özdemir
@MBB
Kardeşim sen neresinde oturuyorsun Yavuztürk'ün? Ben tam Karadeniz caddesinin düzlüğe indiği Cuma pazarı girişinin oralar. Eski oto yıkamanın arkaları. KRON var benim de belki görmüşsündür :)
Çok fazla insan yok biliyorsun doğru düzgün bisiklete binen buralarda :)

Geri