Peregrine
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 764
- İsim
- Peregrine
- Başlangıç
- 1989—90
- Bisiklet
- Ghost
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Mantığı cihaz GPS'den ölçtüğü için çok hassas ve tepkisel olmuyor. Hızı anında ve ,teker ölçüsü doğru girildiği takdirde, daha doğru ölçmek için sensör gerekiyor. Ben çift olarak hız/kadans sensörü almıştım, birini kadans moduna alıp pedala taktım diğeri yedek olarak kutusunda duruyor. Yani hız verisinin doğruluğuna çok takılmıyorsa gereksiz, önemli bulunuyorsa hele hele yarışlara hazırlanıyorsa gerekli. Ben spor ve sağlıklı yaşam için bindiğim için bana gereksiz.
Sensör kaynaklı da olabilir (büyük olasılık), yeni firmware güncellemesinde firma yazılım ekibi kaynaklı bir çuvallama da olmuş olabilir. Bunu bilmek için başka bir hız sensörüyle denemek lazım. 🤷🏻♂️BSC100 kullanıyorum. 1 yıldır kullanıyorum. Yeni başıma gelmeye başladı. Hızım 45-50 km'leri gecince ekranda anlik hiz sıfırlanıyor. Hız düşünce çalışmaya başlıyor tekrar bazen de hata veriyor sonlandırmak gerekiyor turu. Speed sensor de takılı bisiklette. Bilgisayar mı hatalı acaba sensör mü?Henüz sensörü söküp deneme fırsatım olmadı başına gelen var mı diye önden sormak istedim. 45'e limitli gibi cihaz 😂