Scudo Sports

Igpsport Bsc100s - 200 kullanıcıları kulübü

Mantığı cihaz GPS'den ölçtüğü için çok hassas ve tepkisel olmuyor. Hızı anında ve ,teker ölçüsü doğru girildiği takdirde, daha doğru ölçmek için sensör gerekiyor. Ben çift olarak hız/kadans sensörü almıştım, birini kadans moduna alıp pedala taktım diğeri yedek olarak kutusunda duruyor. Yani hız verisinin doğruluğuna çok takılmıyorsa gereksiz, önemli bulunuyorsa hele hele yarışlara hazırlanıyorsa gerekli. Ben spor ve sağlıklı yaşam için bindiğim için bana gereksiz.
BSC100 kullanıyorum. 1 yıldır kullanıyorum. Yeni başıma gelmeye başladı. Hızım 45-50 km'leri gecince ekranda anlik hiz sıfırlanıyor. Hız düşünce çalışmaya başlıyor tekrar bazen de hata veriyor sonlandırmak gerekiyor turu. Speed sensor de takılı bisiklette. Bilgisayar mı hatalı acaba sensör mü?Henüz sensörü söküp deneme fırsatım olmadı başına gelen var mı diye önden sormak istedim. 45'e limitli gibi cihaz 😂
Sensör kaynaklı da olabilir (büyük olasılık), yeni firmware güncellemesinde firma yazılım ekibi kaynaklı bir çuvallama da olmuş olabilir. Bunu bilmek için başka bir hız sensörüyle denemek lazım. 🤷🏻‍♂️

Scudo
Selam herkese,

Ben de bugün itibariyle aranıza katılmış bulunmaktayım. :)

Yeni oyuncağım 9 günde elime ulaştı.
Ve bugün ilk turumu yaptım.

Son derece kullanışlı ve pratikmiş.:)

Dosyalar

• IMG_20250321_133404.jpg
    IMG_20250321_133404.jpg
    122 KB · Okunma: 21
  • IMG_20250321_155109.jpg
    IMG_20250321_155109.jpg
    49,7 KB · Okunma: 21
  • IMG_20250321_150549.jpg
    IMG_20250321_150549.jpg
    32,8 KB · Okunma: 20
Selam herkese,

Ben de bugün itibariyle aranıza katılmış bulunmaktayım. :)

Yeni oyuncağım 9 günde elime ulaştı.
Ve bugün ilk turumu yaptım.

Son derece kullanışlı ve pratikmiş.:)
Uygulamasından sayfaları keyfinize göre değişitirebiliyorsunuz örneğin hız yerine ortalama hız yükseklik vb. Şeyler ekleyebilirsiniz. Kısacası özelleştirme... Bilginize

Arkadaşlar uygulamaya güncelleme geldikçe, bağlı olan yol bilgisayarımı tekrar kurmami istiyor. sizde de böyle oluyor mu? yada uzun süreli kullanılmadığı için mi atıyor.

Yokmu bilgisi olan uygulama baglayamıyorum

Geri