Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

IGPSPORT IGS50E GPS'li Bluetooth'lu Bisiklet Bilgisayarı

Igsport uygulamasında kesinlikle giriş yapamıyorum, Strava ile bağlanmayı denedim fakat bağlayamadı, ama Strava'ya girip baktığımda bağlanmış gözüktü. Fakat bilgisayardan da telefondan da giriş yapamıyorum Strava üzerinden. Üye olduğuma dair bir şey göremiyorum, maile gelen kodlara yanlış diyor, üye girişi deniyorum şifreleri kabul etmiyor. Ne yapıcam bilmiyorum

Scudo
Uygulama bıktırdığı için kullanmamaya karar verdim. Sürüş dosyalarını PC'ye eşitlemek için küçük bir GUI programı yaptım dün.
1598174786796.png
(link)

Arkadaşlar merhabalar, AliExpress üzerinden bu cihazı almayı planlıyorum, alan arkadaşlar hâlâ memnun mu, herhangi bir sıkıntı ile karşılaşan var mı? Bir de fotodaki kadans ve nabız sensörü bu cihaza uygun mudur? En ucuz bunları bulabildim, alternatif satıcıları da değerlendirebilirimScreenshot_20200824-211926.png

@tahrefa ben bir aydır kullanıyorum. Çok memnunum. Sensör olarak igpsport un HR60 modelini aldım ama o henüz gelmedi. Koldan ölçüm almak bana daha mantıklı geldi.

• Beğen
Tepkiler: tahrefa
Arkadaşlar merhabalar, AliExpress üzerinden bu cihazı almayı planlıyorum, alan arkadaşlar hâlâ memnun mu, herhangi bir sıkıntı ile karşılaşan var mı? Bir de fotodaki kadans ve nabız sensörü bu cihaza uygun mudur? En ucuz bunları bulabildim, alternatif satıcıları da değerlendirebilirim238341 dosyayı görüntüle

Yaklaşık 1 buçuk sene kullandım. Sonra neden bilmiyorum bozuldu. Uzun yıllar kullananlar var. Çok memnun kaldığım için tekrar aliexpressten sipariş verdim ve bekliyorum. En sevdiğim yanı şarjının uzun gitmesi.

• Beğen
Tepkiler: tahrefa
Cycplus M1 modeli 344 TL ye satiliyor. Özellikler hemen hemen aynı. İgs yerine bunu alsak pişman olur muyuz?
(link)

@sefiluzman Arkadasim igs50e yi satip bundan siparis verdi gelince degerlendirmesini aliriz kendisinden. Ekran daha buyuk ama pil ömrü daha kisa dogal olarak.

• Beğen
Tepkiler: sefiluzman
Cycplus M1 modeli 344 TL ye satiliyor. Özellikler hemen hemen aynı. İgs yerine bunu alsak pişman olur muyuz?
(link)
Ben de ani bir kararla sipariş verdim. Hadi hayırlısı. 😊
Aslında telefon kullanmak daha işime geliyor, ama eski telefonumun (Xperia XZ) üzerinden araba geçince, şimdikini almak zorunda kaldım. 6.5 inç telefon mu olur yahu? Dolayısıyla hiç hoş durmuyordu.

@danceros hocam merabalar ben geçenlerde igpsport i50e almıştım yalnız bunun ayar olayı biraz farklı sanırımgos görmüyo kadans ve km sensörleri gps olmadan okuyo dendi bana ilk test ettiğimde de okuduğunu gördüm ama bisikletimin ayarlarını işte saat tarih ayarlarını nasıl girmem gerekiyo çözemedim bi türlü yardımcı olabilirmisiniz

• Beğen
Tepkiler: danceros
igps10 var bende, son zamanlarda dışarıda bile çok geç bağlanıyor uyduya...

@danceros hocam merabalar ben geçenlerde igpsport i50e almıştım yalnız bunun ayar olayı biraz farklı sanırımgos görmüyo kadans ve km sensörleri gps olmadan okuyo dendi bana ilk test ettiğimde de okuduğunu gördüm ama bisikletimin ayarlarını işte saat tarih ayarlarını nasıl girmem gerekiyo çözemedim bi türlü yardımcı olabilirmisiniz
merhaba. hayırlı olsun, gerçekten güzel ve kullanışlı bir cihaz. Güzel günlerde kullanmanızı dilerim fakat uzun zamandır farklı bir marka kullanıyorum ve igp ayarları, diğer teknik detayların çoğu aklımdan silindi. İlk aldığımda çok uğraşmıştım stabil hale sokmak için. Bu konuda kullanım klavuzlarından faydalanmıştım.

Merhaba, bende yaklaşık bir yıldır İGS50E kullanıyorum. Meilen hız+kadans ve nabız bandını sorunsuz bir şekilde bağladım. Her üç sensörde hiç bir sorun veya takılma olmadan anında bağlanıyor. Genelde ev önünde kapatıp açtığımda GPS bağlantısı çok hızlı oluyor. Garmin ve Whoo ile karşılaştırma da yaptım. Gayet başarılı.
Kullanım kılavuzundaki adımları izleyerek her şeyini çözmüştüm.
Tek çözemediğim konu çift bisiklet tanımlaması var mı yok mu? Yani Yol ve MTB ayarı var mı!

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Konudan biraz bağımsız olabilir arkadaşlar fakat bisikletime monte böyle bir aparat var bunu nasıl ne amaçla kullanabilirim ne görev görmektedir konu hakkında bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim :)4CCBAC54-C05A-4CCC-B120-EAD8AAA08F1A.jpeg

Konudan biraz bağımsız olabilir arkadaşlar fakat bisikletime monte böyle bir aparat var bunu nasıl ne amaçla kullanabilirim ne görev görmektedir konu hakkında bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim :)267534 dosyayı görüntüle

Trek bisikletlere özel bir hız ve kadans sensörü. Bluetooth ya da Ant+ destekleyen cihazlarla eşleştirip, anlık hız ve kadans değerlerinizi görüntüleyebilirsiniz.

Geri