Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

IGPSPORT IGS50E GPS'li Bluetooth'lu Bisiklet Bilgisayarı

hocam merhabalar, ben de az önce amazondan sipariş verdim aynı üründen.

Ürünün orjinalliği ile ilgili bir sorun halen yaşamadınız değil mi?

Bir de kutu içinden bağlantı braketi çıkıyor mu acaba? Yoksa sadece lastik mi çıkıyor.

Selamlar
Satıcı kargolayan Amazon değil ekstra gümrük ücreti çıkmaz mı ? Bende düşünüyorum almayı

Scudo
Satıcı kargolayan Amazon değil ekstra gümrük ücreti çıkmaz mı ? Bende düşünüyorum almayı

Ben daha önce benzer şekildi satıcı ve kargolayan başka bir firma olacak şekilde bir kaç ürün aldım. Sorunsuz geldi. Aras kargo getiriyor TR'ye geldikten sonra.

2. el fiyatlarına hatta Ali'deki fiyatlara bile bakınca daha ucuza nasıl satıyorlar insan bir bit yeniği arıyor. Ben de verdim bakalım sipariş.

Bu arada genel bir sorum olacak müsadenizle.

Ben Apple Watch kullanıyorum ve aslında şimdiye kadar ki aktivitelerimi hep saatle takip ediyordum. Hem rahatça hız okuyabileyim hem de kadans takip edebileyim diye bu ürüne yöneldim. Ancak saatten sürekli nabız ölçümü alırken ayrıca bir nabız sensörü alıp koluma göğsüme takmak hem vereceği rahatsızlık hem maliyet olarak mantıklı gelmedi.

Ben bu yol bilgisayarını kullanırken bir yandan da saatten aktivite kaydı otomatik başlayacak. Daha sonra stravaya eşitlendiğinde acaba bu iki kayıt mükerrer mi olur?

Saatteki nabız ölçümünden yol bilgisayarı üzerinden, en azından aktivite sonunda stravaya eşitlerken falan faydalanabiliyor muyuz?

Selamlar.

Bilemiyorum hocam denemedim hiç o şekilde. Ama şöyle olur mu acaba saat ile igps eslestirip nabız kontrolünü bu şekilde igps e aktarıp tek şekilde strava ya aktarabilir misiniz bilemiyorum. Diğer türlü muhtemelen strava 2 farklı aktivite şeklinde görecektir diye düşünüyorum.
Çıkmaz hocam amazonda son ödeme kısmında ne görüyorsaniz odur fiyat. Weworldexpress diye THY ile anlaşmalı bir kargo getiriyor TR ye. İçeride de Aras kargo dağıtıyor.

Bilemiyorum hocam denemedim hiç o şekilde. Ama şöyle olur mu acaba saat ile igps eslestirip nabız kontrolünü bu şekilde igps e aktarıp tek şekilde strava ya aktarabilir misiniz bilemiyorum. Diğer türlü muhtemelen strava 2 farklı aktivite şeklinde görecektir diye düşünüyorum.

Sanırım bluetooth üzerinden igps ile apple watch bağlanabilir. Eğer öyle ise dediğiniz çözüm olabilir. Gelsin ilk fırsatta deneyeceğim.

Amazon üzerinde bir "yurtdışı komisyonu" belirtilip ödendiyse o ücret olabilecek maksimum değer. Daha fazla bir değer çıkarsa ödemiyorsunuz, daha az bir değer çıkarsa fark geri ödeniyor.

Sanırım bluetooth üzerinden igps ile apple watch bağlanabilir. Eğer öyle ise dediğiniz çözüm olabilir. Gelsin ilk fırsatta deneyeceğim.
Bende huawei watch Gt 2e var, bahsettiğiniz gibi bir çözüm olmuyor. İki ayrı aktivite olarak kaydediyor. Yapabilirseniz buraya da yazarsanız sevinirim.

22 Haziran'da verdiğim sipariş dün aras kargo ile elime ulaştı. Ekstra herhangi bir ödeme yapmadım. Ürün orjinal. App ile sorunsuz eşleşti, en güncel firmware yüklü.

Aliden 550 lira ürün + 65 lira vergi ile aldım. Ay başında festival vardı baya uyguna geldi. Şuan aynı satıcıda 850 lira. İlk kez bugün denedim çok memnun kaldım. Eski giant sayacın ant+ destekli kadans/hız kombo sensörü ile de uyum sağladı. Baya iyi oldu :D İlk fırsatta bir de nabız sensörü alacağım. Eğer şarjı belirtildiği gibi 40 saat gidiyorsa ayda bir falan anca şarj ederim.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Aliden 550 lira ürün + 65 lira vergi ile aldım. Ay başında festival vardı baya uyguna geldi. Şuan aynı satıcıda 850 lira. İlk kez bugün denedim çok memnun kaldım. Eski giant sayacın ant+ destekli kadans/hız kombo sensörü ile de uyum sağladı. Baya iyi oldu :D İlk fırsatta bir de nabız sensörü alacağım. Eğer şarjı belirtildiği gibi 40 saat gidiyorsa ayda bir falan anca şarj ederim.
hayırlı olsun. Şarj etmeyi unutucağınıza eminim :)
almak isteyen varsa amazonda şuanda 650 tl ye satılıyor.

• Beğen
Tepkiler: makaram
Maalesef zamlandı şu an Amazon'da da.

Ben göğüs bandı tercih etmiyorum. Minimal, koldan ölçen bir nabız bandı öneriniz olabilir mi acaba?

koldan ölçen bir nabız bandı öneriniz
Optik sensörler maalesef doğru ölçüm konusunda göğüs bandları kadar iyi değiller...
Optik sensörü çok iyi olan markalar bile yoldan gelen titreşimler nedeniyle yanlış ölçümler verebiliyor.
Hem fiyat hem de doğruluk açısından göğüs bandını tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: anilozler
Merhabalar,

IGSPORT50S modeli kullanıyorum, daha yeni aldım.
Ayrıca Cycplus M1 Kadans Sensörü bağladım.
Sizde örnek olarak vereceğim verilerde kadans değerlerinin daha düşük olması gerekmiyor mu ?
Bana yanlış ölçüyor gibi geldi.
Yorumlarınızı merak ediyorum.

ekran.jpegekran1.jpeg

Merhabalar,

Sizde örnek olarak vereceğim verilerde kadans değerlerinin daha düşük olması gerekmiyor mu ?

Sürüş tarzınızı bilmeden yorum yapmak çok doğru olmaz ama ortalama 91 kadans çok anormal bir değer değil sanki. Ortalama hızınızla da uyumlu. Maksimum 162 değerine bir şey diyemicem çünkü her ne kadar anlık ulaşılabilir bir kadans değeri olsa da, maksimum değerlerde sensörlerin yanılma payı ortalamaya göre daha fazla. O yüzden siz 140 yaptınız da o 162 gösteriyor da olabilir, ya da yokuş aşağı anlık olarak 162ye de ulaşmış olabilirsiniz.

Düz yolda yaptığınız maksimum hız? konusunun kadans uzmanlarını göreve davet ediyorum. Benim eyyorlamam bu kadar :)

Sürüş tarzınızı bilmeden yorum yapmak çok doğru olmaz ama ortalama 91 kadans çok anormal bir değer değil sanki. Ortalama hızınızla da uyumlu. Maksimum 162 değerine bir şey diyemicem çünkü her ne kadar anlık ulaşılabilir bir kadans değeri olsa da, maksimum değerlerde sensörlerin yanılma payı ortalamaya göre daha fazla. O yüzden siz 140 yaptınız da o 162 gösteriyor da olabilir, ya da yokuş aşağı anlık olarak 162ye de ulaşmış olabilirsiniz.

Düz yolda yaptığınız maksimum hız? konusunun kadans uzmanlarını göreve davet ediyorum. Benim eyyorlamam bu kadar :)

Teşekkür ederim, ben o efsane başlığı unutmuşum, oraya da yazayım bi :)

Max kadansta neredeyse her kadans sensöründe hatalar oluşabilir. Onun dışında kadans grafiği ve ortalama kadansta herhangibir sorun yok gibi...

Merhabalar,

Eğer sensörlerde varsa bluetooh ile bağlantı yaparak deneyin bende ki hrm sensör özellikle ant ile bağlanınca sapıtıyor nabız 150-200 geziyor bluetooh ile bağlanınca çok daha stabil oluyor. Ant+ çevresel etmenlerden çok daha fazla etkileniyor, bende telefon tam gps saatinin yanında konumlu ondan şüpheleniyorum mesela :)

Bu arada aynı kombinasyonu kullanıyorum dün akşamki son sürüş normal tempo hafif şehir içi denilecek seviyede kadans bu şekilde Screenshot_20220726-180630_iGPSPORT.jpg

Son düzenleme:
50S km saatinin uygulamasını sağlık ile entegre edemedim. Strava ile kolay entegre gerçekleşti ama iPhone’da sağlık ile eşleştiremedim.

max devir 162/dk , yani saniyede ortalama 2,7 tur pedal çevirdiğinizi hatırlıyorsanız doğrudur :)

Eğer sensörlerde varsa bluetooh ile bağlantı yaparak deneyin bende ki hrm sensör özellikle ant ile bağlanınca sapıtıyor nabız 150-200 geziyor bluetooh ile bağlanınca çok daha stabil oluyor. Ant+ çevresel etmenlerden çok daha fazla etkileniyor, bende telefon tam gps saatinin yanında konumlu ondan şüpheleniyorum mesela :)

Bu arada aynı kombinasyonu kullanıyorum dün akşamki son sürüş normal tempo hafif şehir içi denilecek seviyede kadans bu şekilde 292075 dosyayı görüntüle
Bu da mesela bugün ki veriler,

Kadansı sanki daha gerçekçi ölçmüş gibi

1658861937240.png

Geri