Scudo Sports

İnceleme iGPSPORT iGS618 Bisiklet Bilgisayarı

Scudo
Ptt ile kargosu gelecek arkadaşlar, eğer kargonuz gümrükten çıktıysa bu siteden çıkacak olan gümrük vergisini öğrenebilir. (link)

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Ahmeturan maalesef vergi durumu görülmüyor

Bugün Pttkargo'yu aradım henüz yurda girişi görünmüyor. Uçak 3 gündür ya abort ediyor ya da apronu bulamadı rule halinde hala :D.
Şaka bi yana gümrük işemleri uzadığına göre vergiye tabi ürüblerin ayrıştırıldığı yerde sıra bekliyor olabilir.

iGS618 benim de elime geçti sonunda. Henüz deneyimleme fırsatım olmadı.
Ama cihaz elime geçmeden türkçe menü olacak mı veya ekleyebilirmisiniz diye igpsport a mail atmıştım.
Sağolsunlar cevap yazdılar. Kendilerinin yapmayı düşündüklerini sanmıyorum ama ısrar edinde ellerindeki "menü list" dosyasını gönderdiler.
Ben biraz uğraştım ama bazı terimler Türkçe'ye tam çevrilemiyor. Ya da ben terimlerin bazılarına yabancı olduğumdan anlamıyor olabilirim.
Toplamda 420 satır bişey var. Çoğu satır birkaç kelimeden ibaret. Ama çeviri ve kısaltmalar lazım.
Şayet ilgilenen arkadaşlar olursa internet üzerinden birkaç arkadaş birlikte çevirisini ve düzenlemesini yapabiliriz.

@10ur.

Zamanında kendilerine bir sayaç karşılığı çeviri yapmayı önermiştim, "şimdilik Türkçe dil desteği planımız yok, olduğunda size döneriz teşekkürler" demişlerdi.

Madem artık parasıyla sipariş ettim, çeviriyi bedelsiz de yaparız :) Bulutta veya herhangi bir ortamda paylaşabilirsen çevirelim Onur. :harika:

Özcan hocam mail adresini gönderebilirsen hemen ekleyeyim. Ben birkaç şey çevirmeye çalıştım ama eksik yanlış olmuş olabilir. Kontrol edip düzeltirsen sevinirim.
Bu arada katılmak isteyen arkadaşlar mail adreslerini gönderirlerse onları da ekleyeyim.

iGS618 Türkçe çeviri çalışması

(link)

@10ur.

@10ur. Bişeycikler ekliyorum ama bunu cihaza yükleme gibi bir imkan yok değil mi? Bazı kısaltma ifadelerin çevirisi uzun oluyor da.

*Yeşilleri ekledim..

• Beğen
@Abdülkadir ErginHemen cihaza yükleme ya da deneme şansımız yok. O nedenle ne kadar fazla arkadaş kontrol edebilirsek o kadar iyi olur. En son tamam dediğimizde yeni güncelleme içerisinde göreceğiz.
Önerisi olan olursa çekinmeden yazabilir. Amaç kendi kullanacağımız cihazı kendimize en uygun şekilde Türkçeleştirmek.
Bu arada katılımcı tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Bu hızla gidersek bi hafta içi biter gibi.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende istek gönderdim dosya için, tabii cihaz elimizde olsa daha mantıklı çeviri ekleyebiliriz. Birde bluetooth üzerinden GPX dosyası alma eklemeleliler. Anlık navigasyon olmasa bile telefonumuzdas dosya gönderebiliriz. Mevcut durumda sadece PC'den gönderilebiliyor.

@rkurtcuİstek gönderen arkadaşları anlık olarak ekliyorum.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Hepinizin eline emeğine sağlık aslında çok karışık bir cihaz değil 1-2 ufak nüans dışında elimde cihaz yok ancak soracağınız soruları yanıtlamaya çalışırım.

• Beğen
Benim siparişimi de ayın beşinde göndermişler. Hollanda'dan çıktı görünüyor. Sizinkiler de öyle miydi?

Bu arada Türkçeleştirme için emeği geçenlere şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

"Lap Speed" - Tur Hızı
"Pre Lap Spd" Onc.Tur Hızı
"Avg Speed Tot." Ort.Har.Hal. Hız

Burda Lap Bölge değilde Tur olmayacak mı? Pre Lap ta Onc.Tur (Önceki Tur). "Avg Speed Tot." Ortalama hareket hali hızı.

• Beğen
@rkurtcu Ben birşeyler ekledim. Lap tur olacak.

Düzeltmeler gözüküyor mu acaba.

Geri