Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme iGPSPORT iGS618 Bisiklet Bilgisayarı

Arkadaşlar 620 modelini aldım ,elime yeni ulaştı sayılır. Wi-fi ye bağladım ama cihazın üstünde wi-fi simgesi çıkmıyor bir hata mı yapıyorum acaba ,başka karşılaşan var mı bu durumla ?
266298 dosyayı görüntüle266299 dosyayı görüntüle
Merhaba, bu hatayı çözebildiniz mi?
272767 dosyayı görüntüleBu resimde sol taraf mor, sağ taraf yeşil dikkat ettiyseniz. İki rengin birleştiği yerde hareket halinde nokta olarak kendimi görüyorum. Siz alttaki haritayı açıyor musunuz ayarlardan.
Merhaba, bu ayarlardan tam olarak hangi yerden yapılıyor?

Scudo
Merhaba, bu hatayı çözebildiniz mi?

Merhaba, bu ayarlardan tam olarak hangi yerden yapılıyor?
Navigation sekmesi altında olması lazım ama alttaki pencerede gözükecek şeyleri ayarlayamıyoruz.

618 kullandım hemen hemen benzer cihazlar telefon mesaj bağlantı özelliği ve wrilees tan rota atma özelliği dışında aynılar galiba birde di2 desteği gelmiş diye biliyorum.
Telefona bağlanabilmesinden kaynaklı (Gelen aramalar ve mesajları görmek için) hava durumu özelliği gelmiş. Segmentsiz- Antreman programsız bir garmin 520 olmuş.

• Beğen
Tepkiler: chemistburc
Navigation sekmesi altında olması lazım ama alttaki pencerede gözükecek şeyleri ayarlayamıyoruz.
Ben navigasyon ayarlarından bişeyleri değiştirebiliyorum. Yani o altta görünecek özelliği. Ama sizin gibi tırmanışın neresinde olduğumu görebilmek için elevation mu seçili olmalı acaba? Sormak istediğim o idi

Ben navigasyon ayarlarından bişeyleri değiştirebiliyorum. Yani o altta görünecek özelliği. Ama sizin gibi tırmanışın neresinde olduğumu görebilmek için elevation mu seçili olmalı acaba? Sormak istediğim o idi
Yüklü rotanın neresinde olduğunu görüyorsunuz. Garmin gibi climp pro tarzı değil bildiğim kadarıyla.

272767 dosyayı görüntüleBu resimde sol taraf mor, sağ taraf yeşil dikkat ettiyseniz. İki rengin birleştiği yerde hareket halinde nokta olarak kendimi görüyorum. Siz alttaki haritayı açıyor musunuz ayarlardan.
Merhaba, IGS620 alma düşüncem var, uzun süredir kullanıyorsunuz? Tavsiye edermisiniz? Veriler doğru alınabiliyor mu? GPS performansı tatmin ediyor mu? Daha önce değerlenidirmeniz olmuştu, son versiyondan sonra düşüncenii paylaşabilirseniz çok memnun olurum. Önemli bir tutar ödeyeceğiz, sonuç olumlu olmayacaksa denizi derinleştirip Edge 830 alacağım - son çare :(

• Beğen
Tepkiler: s0n3r
Merhaba, IGS620 alma düşüncem var, uzun süredir kullanıyorsunuz? Tavsiye edermisiniz? Veriler doğru alınabiliyor mu? GPS performansı tatmin ediyor mu? Daha önce değerlenidirmeniz olmuştu, son versiyondan sonra düşüncenii paylaşabilirseniz çok memnun olurum. Önemli bir tutar ödeyeceğiz, sonuç olumlu olmayacaksa denizi derinleştirip Edge 830 alacağım - son çare :(
1 buçuk senedir edge 830 kullanıyorum hava kapalı olduğunda gps bulmakta zorlanıyor. Garmin olunca çok da bi şey olmuyor ama teknoloji olarak igpsportdan çok üstün pil performansı igpsport bi fırt önde ben igs618 kullanmıştım onunla kıyaslıyorum. Bisiklet bilgisayarını ne amaçmaçla kullanacaksınız bu soru kilit soru. İşe gelip gidecekseniz igpsport işinizi fazlasıyla görür. Ama derseniz ben şehrin altından girip üstünden çıkarım, tırmanırım şehirler arası sürerim. Bir powebank ile desteklerseniz garmin çok iyi. Bunları igpsport ile de yapabilirsiniz ama dediğim gibi extra bilgide garmin çok iyi navigasyonu bile var çok basit rota planlayıp değişen duruma göre sürüş yapabilirsiniz rota devam ederken eğim bilgisini renklendirilmiş olarak yaşayabilirsiniz. Strava segmentlerini canlı takip edebilirsiniz. Hiç kullanmadığım bir sürü özellik var eğitim yardımcıları gibi. Bisiklete hevesim kaçtı ondan biraz da. Trafik yıldırdı yemin ederim sinirlerim kaldırmıyor artık her gün biriyle tartışıyorum. Neyseee buraya yorum yazmayı özlemişim 🤪

Bende bu yolculuğa igs10 ile başladım. İgs 618 den sonra artık Garmin alma vakti geldi diye düşündüm önce ikinci el 520 aldım. İnsaoğlu rahat durmuyor fırsatı bulunca 530 a geçiş yaptım ama bütçe el veriyorsa direkt garmin le başlayın zamanla gözler kokpit te garmini arıyor nedense. Aktif kullanıcıyım diyorsanız garmin alın arkanıza bakmayın derim. İgs620 kullanmadım ama Live segment dışında çoğu özelliği Garmin e benziyor. İgs620 fiyatları ne oldu bilmiyorum.

Yaşım olmuş 40+ napayım canlı segmenti bu saatten sonra diyorum. İgs618 kullanıyorum fazlasıyla yetiyor. F/p odaklı iseniz igs ile devam. Bütçem geniş param çok derseniz garminden devam. Kendi bütçe durumumdan dolayı çokta para kaçırmayı lüzumsuz görüyorum artık bisiklete.

Bende bu yolculuğa igs10 ile başladım. İgs 618 den sonra artık Garmin alma vakti geldi diye düşündüm önce ikinci el 520 aldım. İnsaoğlu rahat durmuyor fırsatı bulunca 530 a geçiş yaptım ama bütçe el veriyorsa direkt garmin le başlayın zamanla gözler kokpit te garmini arıyor nedense. Aktif kullanıcıyım diyorsanız garmin alın arkanıza bakmayın derim. İgs620 kullanmadım ama Live segment dışında çoğu özelliği Garmin e benziyor. İgs620 fiyatları ne oldu bilmiyorum.
İzinizden gelip 530 alacağım sanırım, yazlım güncellemesi stabilite konusunda uzakdoğululara güvenemiyorum. 530'da aynı ekranda anlık hız / mevcut rakım / tırmanış açısını atabiliyoruz değil mi? grafik olarak değilde o anki rakımı, kaç derecede tırmandığımı aynı anda görebilmek önemli sanırım

İşledim bir günah, Allahım sen affet... Karbon jantlarımın rızkını az önce 530 için yedirdim Wiggle'a...

İgs mi alayım, garmin mi alayım, meilan falan diye gittim geldim... Bakalım 😀

Yaşım olmuş 40+ napayım canlı segmenti bu saatten sonra diyorum. İgs618 kullanıyorum fazlasıyla yetiyor. F/p odaklı iseniz igs ile devam. Bütçem geniş param çok derseniz garminden devam. Kendi bütçe durumumdan dolayı çokta para kaçırmayı lüzumsuz görüyorum artık bisiklete.
Bende şaka maka 35000 +km oldu kullanıyorum,pili hala harika 14 15 saat kadar hala gidiyor,en kötü ihtimalle pili heryerde bulunabiliyor ,elin yatkınsa kendin bile değişim yapar uzun vade kullanırsın,ha acemilik varsa benim gibi, git bir anlayan esnafa 3 5 ver her ne ise o yapsın(telefoncular bile yapar) tabi burda kişisel tercih ön planda.bendede yaş 47 oldu,20 olsaydı daha farklı bakarmıydım bilmiyorum ama piyasa bu durumda iken pekde emin konuşamıyorum... bu arada garmin ile igps ikisininde kısmen ortak noktaları olsada tabiki garmin üst segment daha profesyonel bir cihaz...yani iş birazda maddiyata bakıyor...
Jantlar 40000 devirdi Cole rollen elite , artık çember değişiklik yaparak kullanmaya devam,sıfırı bir ara 7000 olmuştu dahada artar diye bir tık altını lite olanı aldım, kalsın bir kenarda,ne yapalım zararı olmaz o bile 3500 oldu....yani ya bisikletten vazgeçecek yada imkanları kısarak devam edecektim ben ikincisini seçtim 😀😀

arkadaşlar merhaba,

Doğru başlığı aradıma ama bulamadığım için buraya yazmak zorunda kaldım. IGPSPORT IGS520 kullanan ya da bilen birisi var mıdır aranızda? Özellikle navigasyonu için ne söylersiniz? Rota oluşturma vb özellikler düzgün çalışıyor mu? Aşağıda bıraktığım linkteki fiyatı 1.500 TL civarında. Görüşlerinizi bildirebilirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

(link)

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
arkadaşlar merhaba,

Doğru başlığı aradıma ama bulamadığım için buraya yazmak zorunda kaldım. IGPSPORT IGS520 kullanan ya da bilen birisi var mıdır aranızda? Özellikle navigasyonu için ne söylersiniz? Rota oluşturma vb özellikler düzgün çalışıyor mu? Aşağıda bıraktığım linkteki fiyatı 1.500 TL civarında. Görüşlerinizi bildirebilirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

(link)
İkinci el bir 618 sizi daha mutlu edecektir kanaatindeyim. Renkli ekran- grafikler. Harita detaylı navigasyon. Nokta navigasyonu yapmasada iş görür seviyede.

Merhaba hobisdaslar . 618 için pil arayışındayım. Öncelik Türkiye içi olmak üzere link atabilecek var mı ?

Yeni çıkan (link) modelini Aliexp üzerinden sipariş etmiştim. Aliexp. standart nakliyatta yurt dışı alış verişlerde PTT kargoya mahkum olmak ne büyük bir dramdır ya Rabbi...
Şimdi ikinci el Garmin bakıyorum. PTT'nin becerip ulaştıramadığı ürünün ücreti de bir gün kartıma iade edilir diye umuyorum.

Yeni çıkan (link) modelini Aliexp üzerinden sipariş etmiştim. Aliexp. standart nakliyatta yurt dışı alış verişlerde PTT kargoya mahkum olmak ne büyük bir dramdır ya Rabbi...
Şimdi ikinci el Garmin bakıyorum. PTT'nin becerip ulaştıramadığı ürünün ücreti de bir gün kartıma iade edilir diye umuyorum.

Bir ara Aras kargo getiriyordu, değişti mi o sistem yine

AE aras kargo ile dağıtım yapıyor bildiğim kadarıyla, en azından bana son bir iki sene içerisinde hep aras kargo ile kargoları ulaştırdılar. Çok önceden aras kargo ile anlaşmaları yokken ptt ile getiriyorlardı ve durum vahimdi gerçekten. Özellikle ptt çalışanların sorumsuzluğu, kargomu apartmanın önüne atarlardı giderlerdi.

Son zamanlarda BikeINN den alışveriş yapıyorum ve ptt kargo ile dağıtım sağlıyorlar. Postacı beni arıyor diyor ki senin kargon çok büyük gel de kendin al bir zahmet... gel gör dört ay önce bir çift katlanır lastik söylemiştim ki katlanır lastikler bildiğiniz gibi yer kaplamıyor. Geçen ay bir çift pedal, gres yağı, elcik vb söylemiştim yine gidip posta ofisinden kendim almak zorunda kalmıştım. İki hafta önce forma, tayt, eldiven ve zincir yağı söyledim ve şimdi yine aynı şeyleri yaşayacağım teşekkürler ptt kargo.

AE aras kargo ile dağıtım yapıyor bildiğim kadarıyla, en azından bana son bir iki sene içerisinde hep aras kargo ile kargoları ulaştırdılar. Çok önceden aras kargo ile anlaşmaları yokken ptt ile getiriyorlardı ve durum vahimdi gerçekten. Özellikle ptt çalışanların sorumsuzluğu, kargomu apartmanın önüne atarlardı giderlerdi.

Son zamanlarda BikeINN den alışveriş yapıyorum ve ptt kargo ile dağıtım sağlıyorlar. Postacı beni arıyor diyor ki senin kargon çok büyük gel de kendin al bir zahmet... gel gör dört ay önce bir çift katlanır lastik söylemiştim ki katlanır lastikler bildiğiniz gibi yer kaplamıyor. Geçen ay bir çift pedal, gres yağı, elcik vb söylemiştim yine gidip posta ofisinden kendim almak zorunda kalmıştım. İki hafta önce forma, tayt, eldiven ve zincir yağı söyledim ve şimdi yine aynı şeyleri yaşayacağım teşekkürler ptt kargo.
Teşekkürü başkaları hak ediyor ama şimdi zaten ortalık karışık başıma iş almayayım. Tamamen zaman ve enerji kaybı bir oluşum haline gelmiş durumda. Yurt içi alışverişlerde PTT ile gönderim yapan firmaları doğrudan eliyorum.

• Beğen
Tepkiler: ysnlztrk
Teşekkürü başkaları hak ediyor ama şimdi zaten ortalık karışık başıma iş almayayım. Tamamen zaman ve enerji kaybı bir oluşum haline gelmiş durumda. Yurt içi alışverişlerde PTT ile gönderim yapan firmaları doğrudan eliyorum.
Maalesef öyle insanı bezdiriyorlar. Bende aynı şekilde yurt içi alışverişlerinde ptt ile gönderim yapanlardan kesinlikle alışveriş yapmıyorum. Bir kere o hatayı yaptım bir daha asla yapmam. Eğer imkanınız varsa sizin dağıtım bölgesi ile sorumlu olan postacı ile anlaşırsanız belki şansınız iyi gidebilir.

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
Geri