newhidalgo
Üye
- Tepki
- 11
- İsim
- Hüseyin T
- Bisiklet
- Salcano
Merhaba arkadaşlar gönlüm trekking almaktı fakat bulamadım bulduğum kadro buyuk geldi şuan bu iki bisikleti buldum.
İki bisiklet arasında görsellik , kadro kalitesi , marka parça kalitesi , göz önüne alalım ikisininde fiyatı aynı yorumlarınızı bekliyorum teşekkurler.
mosso raceline vites kol altus / ön ve arka aktarıcı altus lastik mitas ocelot ruble 12-32
carraro force 750 vites kol altus / ön tourney / arka altus lastik schwalbe smart sam (iyi kullanmış demişlerdi) ruble 11-34
ikisi de SHIMANO MT200 HYDRaceline modeli ön arka altus olması yönünde iyi, force da ise ruble büyük olması ramparda avantaj ama ön aktarıcı tourney(en giriş seviyesi). Lastik iyi olabilir bu noktada. Bir de fren sistemlerini yazın ona da bakalım.
sadece ögrenmek için soruyorum aralarında sadece ön aktarıcı bir alt model kol ve arka aynı mesela altus tourney arasında tecrubenıze göre kalite farkı var mı?Ben raceline diyorum , ön arka aktarıcı altus olmasından dolayı. Bir de işin şekli ve içinize sinen olanı almak var.
Ön aktarıcının Tourney olması o kadar kötü değil. Gerektiğinde değiştirilir, öyle aman aman bir ücreti yoktur ki sanmıyorum sorun çıkaracağını.sadece ögrenmek için soruyorum aralarında sadece ön aktarıcı bir alt model kol ve arka aynı mesela altus tourney arasında tecrubenıze göre kalite farkı var mı?
Carraro'nun maşası kilitlenmiyor sanırım. Ben Mosso diyorum, adıda kolay.😅@Cemal Ç. iki bisiklet arasında tercihiniz hangisi olur?
10 yıl önceki tourney ile 10 yıl sonraki tourney bile farkediyor. Alt segmentte olsun üst segmentte olsun aynı serilerin yapım metotları dahi değişiyor. Şekilleri ,ağırlıkları vb değişikler olabiliyor.sadece ögrenmek için soruyorum aralarında sadece ön aktarıcı bir alt model kol ve arka aynı mesela altus tourney arasında tecrubenıze göre kalite farkı var mı?
ikisi de MAŞADAN KİLİTLİCarraro'nun maşası kilitlenmiyor sanırım. Ben Mosso diyorum, adıda kolay.😅
Sayın @TatanQa_tr 'nin dediği gibi büyük dişli sizi tırmanışlarda rahat ettirir. Küçük dişlide düzlüklerde ve inişlerde rahat ve hızlı gitmenizi sağlar.ikisi de MAŞADAN KİLİTLİ
ikisi de MAŞADAN KİLİTLİ
bende de mosso bir adım öndeBen olsaydım mosso raceline alırdım , renkleri vs hoşuma gittiğini de varsayıyorum.