Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İki ileri bir geri: Bisiklet için yapılan fuzuli harcamalar

Scudo
Valla bu güne kadar ucuzuna kaçıp aldığım bisiklet malzemesi haricinde aldığım hiç bir malzemeden pişmanlığım yok ucuzuna kaçarak aldıklarımdanda neden pişmanım daha sonra tekrardan pahalısını almak zorunda kaldığım için ucuz etin yahnisi misali...
Misal evde 3 tane kask var 20 tl lik 50 tl lik 130 tl lik [emoji23]

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İkinci el satılan bisikler konusunda baya bi doğru söylemiş arkadaş, bir zamanlar 1200 TL ye aldığım sedona 720 yi 700 TL ye anca sattım :agla:. Niye böle ki satıcılardanmı çok kazık yiyoz acaba ?

diğer saçma sapan şeylere verilen paranın yanında hiçtir. sonuç olarak kendine yatırım yapıyorsun. 5000 liralık ı phone veya 10000 liralık tvlerin sana bir faydası dokunmuyor. örnekleri artırılabilir ama insanın kendine yaptıgı yatırım her zaman iyidir.

Kasım ayında 7.000 tl civarı satılan ultegralı bisikletlere, şu anda 12.000 civarı para istiyorlar, bisiklet fiyatları dolardan hızlı yükseliyor...
Ne aldığınız değil, kaça aldığınız önemlidir. piyasa değeri 100 bin olan aracı, o an 80 bine aldıysanız, 20 bin kazancınız var demektir. o arabaya binilir mi, o para verilir mi ! diyenlere aldırmayın, kıskançlık ifadelerinden başka birşey değildir.
Bisiklet, saat, bilgisayar, ev, uzay mekiği vs. satın alınan ne olursa olsun, piyasa fiyatından uygun alınan her ürün kişiyi mutlu eder. alamayanları mutsuz eder.
Paranızı, sizi mutlu etmesi için harcayın, unutmayın ki insan ömrü ortalama 60 yıl, ve mezara para götüremiyorsunuz. Harcayın, pedal alın, kask alın, tayt alın, lastik alın, eldiven alın, çikolata muz alın Korkmayın :)

Bence bizler bütçemizin elverdiğince en iyisini almalıkaliteucuzyız çünkü ucuz etin yağnisi hesabı kalite herzaman iyidir alıyoruz beğenmiyoryz bidaha alıyoruz astarı yüzünü geçiyor ozaman

Yokuş çıkarken bisikletim beni zorluyordu dişli ve vites sayısını yüksettim. Şimdi gayet rahatım .Fuzuli harcama yaptığımı da sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@adilnumanç.
Bir buçuk yıl aradan sonra gelen edit, fazlasıyla verdi hakkını pedallarım, yeni aldığım yol bisikletinde kullanıyorum, son bir ayda bin kilometreden fazla mesafe yaptılar, kamplı turda, ekmek yolunda her yerde kullandım kullanmaya devam ediyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@mergin
Ben de 1624 hidrolik verdiyonu var bende yol bisikletine merak sardım. Hani bi kaç gün sürme şansım olsa belki vazgeçicem ama yok malesef. İkisini kullanmış biri olarak ne dersiniz. İkisi arasında tercihte en öne çıkan farklar nelerdir.

bisiklete ne kadar sık binip kullanırsanız abuksabuk harcamalardan da o kadar uzaklaşırsınız.

Yukarıda bir arkadaş yazdı bu sözü herkesin ezberleyip anlaması bu cümleyi.
Özetin özeti bu.

@MossoM kişisel tercihinize bağlı çok bir şey diyemem malesef. ama şehir bisikletleri daha konforlu bence.

Geri