Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İki nokta arasındaki yükseltiyi bulma programı:Elevation Profile

nonsteril

Forum Demirbaşı
Tepki
728
Bisiklet
Tern
Merhaba arkadaşlar uzun tur planları yaparken mesafenin yanında çıkıp ineceğimiz yükseltileri de bilmek isteriz. Hatta buna göre rotamizi yeniden şekillendiririz. Bununla ilgili 20 ye yakın programı denedim hepsinde birşeyler eksikti. Bu program bana çok uygun geldi. Araştıran arkadaşlara faydalı olması dileğiyle.
Programın ismi 'Elevation profile' play storede var.
Not: Daha iyisini biliyorum diyen varsa yoruma yazarsa seviniriz.

Scudo
Stravadan bulabiliyoruz aslinda.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
alpina quest programi ise yarar diye dusunuyorum. Cogu doga yuruyuslerinde kullandim.

@Kuzey Ege
Strava bana çok karışık geldi nedense. Bu program daha basit tek işlevli :) Öyle çok fazlada kullanmam aslında teknolojiyi belki de ondandir.

@mesutaktas
Onu da yükledim onu da kullanamadım :(

Elevation Profile elimin altında tuttuğum bir uygulama. Bazen yolda durup rotanın devamına onu kullanarak karar verdiğim oluyor. Bir tepeye mi tırmanmaya karar verdiniz, hemen açıp durum değerlendirmesi yapabilirsiniz mesela. Kullanımı çok kolay, çok hızlı. Underrated derler ya, öyle bir uygulama. Tavsiyemdir.

Keşke başlığa da yazsaydınız uygulamanın adını. Başlık adında arama yapanlar da ulaşırdı.

"Elevation profile" sanırım sadece Android için var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@cahitakin
Uyariniz için teşekkürler

Strava'nın rota oluşturma özelliği biraz farklı. Siz A'dan B'ye bir rota çizmesini istediğinizde, piyasadaki tüm programlardan farklı bir şey yapıyor. A-B arası rota üzerinde, bisikletlilerin en çok kullandığı yolları seçerek rota oluşturuyor. Bisikletlilerin en çok kullandığı yolları da, Strava'ya aktivite yükleyen insanlar sayesinde biliyor. Bisikletlilerin en çok kullandığı yol demek, sizin için de en güvenilir yol demektir (yokuş anlamında, trafik anlamında, tehlikeler anlamında).

Geri