Arkadaşlar merhaba,
Bisiklet incelemesi yapmak, ayrıntılı bilgi vermek amacıyla İki Teker Bir Adam adında bir oluşum kurduk. Youtube üzerinden yayın yapıyoruz. Bizim de bisiklet ile ilgili söyleyeceklerimiz var. Buyrunuz.
İşte inşallah "İki Teker Bir Adam" başladığı işin sonunu getirir. Bak mesela ben motor sevmem ama açtım deli gibi izliyorum Altın Elbiseli Adamı. Böyle ciddi kanallar sevdiriyor bisikleti, o dıptıs müzikli gopro videoları değil.
Çok beğendim. Cidden çok beğendim emeğinize sağlık. Yani tanıtım açısından güzel olmuş ve birçok insana fikir verecektir. Faydalı ve desteklenmesi gereken bir çalışma.
Güzel hareketler bunları @yusufixx, devamını merakla bekliyoruz.
Ancak şu anda "Altın Elbiseli Adam" fena sardı Motor kullanmışlığım yok ama, saol @Yusuf Yılmazvural ))
Hırsızlık dosyası diye bir bölümü var.Neler yapıyorlarmış öyle.Motoru çalıp adamdan para istemeler filan...Hareket halindeyken adama silah çekme görüntüsü fenaymış.
çok başarılı... altın elbiseli adamdaki gibi sulusepken değil oldukça düzeyli bir inceleme olmuş.
ayrıca internette türkçe inceleme videosu olmayan nerdeyse çok az türkçe kaynak bulabildiğim fuji touringin incelenmiş olması çok yerinde bir seçim olmuş.
sipariş verdiğim ve bi süre sonra yollarda olmayı umduğum bisiklet olması ayrıca sevindirici oldu
teşekkür ediyoruz.