Scudo Sports

İki teker bir adam video kanalı

Scudo
Hayırlı olsun bisiklet bakımı vs. video paylaşımları bekliyoruz.

Güzel inceleme. Tüm incelemeler böyle olursa tutar bu kanal :)

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
İnceleme için teşekkürler, kanalınıza abone oldum, devamını bekliyoruz. Elinize sağlık.

Samimi bir anlatımınızın olması, ister istemez dinlememizi sağladı. :) İnceleme için de ayrıca teşekkürler. ;)

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
süper bir inceleme ellerinize sağlık

Gayet şekilli bir kanal. Ben abone oldum şak diye.

İleride bir "Altın Elbiseli Adam" gibi fenomen olur inşallah.

@Ebubekir

Hatırlatma onu :krsn: Bitecek bir ay içinde.

İşte inşallah "İki Teker Bir Adam" başladığı işin sonunu getirir. Bak mesela ben motor sevmem ama açtım deli gibi izliyorum Altın Elbiseli Adamı. Böyle ciddi kanallar sevdiriyor bisikleti, o dıptıs müzikli gopro videoları değil.

Hayırlı olsun , güzel inceleme olmuş umarım devamı gelir.

Çok beğendim. Cidden çok beğendim emeğinize sağlık. Yani tanıtım açısından güzel olmuş ve birçok insana fikir verecektir. Faydalı ve desteklenmesi gereken bir çalışma.

Tebrikler

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
@Yusuf Yılmazvural Aynen abi altın elbiseli adam sunan kişi çok komik sırf adamı sevdiğim için izliyorum.

Bisikletle ilgili videolar çeken bir kanal arıyordum tam isabet oldu.

Videoların devamını bekliyorum :)

tutar bu abone oldum.
Çok hoşuma gitti.
Böyle youtuber olarak başlayıp pro. test editörleri var.
Devamında MTB bekliyoruz...:harika:

@Yusuf Yılmazvural

Hırsızlık dosyası diye bir bölümü var.Neler yapıyorlarmış öyle.Motoru çalıp adamdan para istemeler filan...Hareket halindeyken adama silah çekme görüntüsü fenaymış.

çok başarılı... altın elbiseli adamdaki gibi sulusepken değil oldukça düzeyli bir inceleme olmuş.
ayrıca internette türkçe inceleme videosu olmayan nerdeyse çok az türkçe kaynak bulabildiğim fuji touringin incelenmiş olması çok yerinde bir seçim olmuş.
sipariş verdiğim ve bi süre sonra yollarda olmayı umduğum bisiklet olması ayrıca sevindirici oldu:)
teşekkür ediyoruz.

Çok ilgimi çekti.Bu alanda türkçe video-inceleme-bilgi eksiğimiz epey fazla.Umarım gelişerek devam eder.

@Ömer Ş.

ODTÜ kampüsü, yalıncak ormanı tarafları

• Beğen
Tepkiler: Ömer Ş.
Geri