Scudo Sports

İki teker bir adam video kanalı

her şeyi ile çok güzel ve faydalı olmuş ellerinize sağlık.

Scudo
Normal olarak daha amatör bir video beklerken ne ile karşılaştım gecenin 1inde :)

Merakla diğer bölümleri bekliyorum, PCye ilk oturuşumda kanala abone olacağım.

• Beğen
Tepkiler: evrenozbilen
Emeklerinize sağlık. Süper olmuş.

Olmuş bu. Devamı gelirse daha da olur. Olmuş. Tebrikler.

Ellerinize saglik. Gitarteknikleri'nin bisiklet versiyonu olacak gibi duruyo. İnsallah firmalardanda gerekli destegi gorursunuz. Ayrica forumdan insanlarda bisikletleriyle incelemelere katkida bulunacaktir.

Güzel. Çok güzel. Umarım devamı da gelir. İlerleyen saatlerde kahve fincanlı "iki teker bir adam" lı fotoğraflar da yükleriz forumcak.

Elinize, emeğinize sağlık.

Çok güzel olmuş, kutlarım.
Kendi bisikletiniz olduğu için detaylı inceleme (inceleme de demeyelim, yaşadıklarınızı anlatma) fırsatı olmuş. Diğer marka ve modeller için birkaç saat ya da 1 günde yapacağınız çalışmalar konusunda dikkatli davranmanızı öneririm. Mümkün olursa en az 1 ay denediğiniz modellerle devam ederseniz bence bu kanal "tutar".

Uzun zamandır görmeyi beklediğim hareket...iste bu ya... Aynen devam..yolunuz acik olsun..

Güzel bir inceleme ben de bu gün abone oldum.

Hemen abone oldum :) İncelemenizde çok iyi olmuş umarım devamı gelir :)

Çok beğendim kardeşim, çok güzel ve yararlı olmuş.

@yusufixx fujideki brooks standart b17 kahverengi mi? görünüşü çok hoşuma gitti ama sitelerdeki görseller tam aynı değil sanki.

Emek harcadık, gerçekten güzel olmuş. Yıldızın parlasın Yusuf!

güzel inceleme ve prodüksiyon , yol bisikleti incelemeleri de bekliyoruz

@yusufixx

Video daki sizmisiniz

Çok güzel bir inceleme.

Arkadaş güzel konuşuyor. Mütevazi bir sunum. ne matrak bir iş yapıyorum ben havası ne de eee uuu teklemeler. Beğendim kanalı takip edeceğim

Kısa zamanda

Lapierre urban shaper 600
ve Ghost trekking 1300

İncelemeleri bekliyorum.

Bir de saha fazla tur bisikleti

@ebayusuff

Teşekkür ederim, videodaki benim. Bisiklet adına güzel şeyler yapmak hayalindeyim. İncelemeler sırayla devam edecek. Urban shaper 600 takip ettiğim bir bisikelt. Kullanma imkanı buldum. Çok yakında da incelemesini yapacağım. Sevgiler.

@yusufixx bişey sorabilir miyim? kask aynası dikkat dağitmiyor mu? Bende şehir içi trafikte kullanmak için ayna arıyorum fakat bu gidona takılanlar çukurlardan gecince ayarı bozuluyor o yüzden merak ettim

Geri