Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Iki yep yeni Specialized modeli; Turbo ve Supermoda...

Ozzgurr

Forum Bağımlısı
Tepki
1.613
Scudo
çookkk beğendim hiç bunun kadar güzel elektrikli bisiklet görmedim çok estetik diğer bisiklette ise herzaman göremeyeceğimiz renklerin bukadar uyumlu olabileceğine inanmak çok zor ayrıca sele borusundaki detay noktayı koymuş...:) benim canavarı kıskandıracak cinsden...

insanlar neden elektrikli bisiklete binerler anlamıyorum. Motosiklet varken.. Bisiklet başka birşey elektrikli bisiklet başka birşey

(link)

işte geleceğin aracı budur. tasarımı da çok güzel olmuş.
neden geleceğin aracı ? çünkü herkes bisiklete binemiyor, yaşlısı var, engellisi var, güçsüzü var.. bisikleti ulaşım aracı olarak kullananlar düşünmüştür hastalık zamanında halsizlik durumlarında şunun ufacık bir motoru olaydı destek ataydı demişizdir.
Neyse, ancak daha zaman var.
birincisi henüz bu bisikletler pahalı. talep geldikçe üretim maliyetleri üretim sayısı artışı ile düşecektir.
ikincisi ve en önemlisi PİL ! pille çalışan herşeyin sorunu pillerin ağırlığı ve dayanımıdır. pil ilk icadından beri çalışma prensipi pek değişmemiş bir şey. çok daha hafif pillere ihtiyaç var. bu ayrı bir yazı konusu neyse.

ayrıca sapla samanı karıştırmamak gerekir. bu bir bisiklettir ! ehliyet gerektirmez. Çevreyi korur, sera gazı üretmez. 0.2 kw (0.26 hp) cık güç bir insanı rahat taşır. hülasası gelecekte yeni pil teknolojileri ile birlikte bu bisikletleri çok fazla göreceğiz.

@zekeriya usta

Her ne kadar ülkemizde oturmamış olsa da bisiklet bir kültürdür. Yurtdışında insanların yaşı ilerledikçe bisikletten kopmak yerine elektrikli bisikleti tercih ediyorlar. Elektrikli bisikletim yok ama kullanma imkanım oluyor, kullanım amacım ise spor bir kıyafet ile terlemeden istediğim noktaya ulaşabilmek.

Turbo'yu test etmiş biri olarak diyebilirim ki mükemmel bir elektrikli bisiklet.
Elektrik takviyesi siz pedal çevirmezken devrede değil, isminden de anlaşılabileceği gibi hızlanması çok iyi :)
Düz yolda elektriği devreye sokmanıza bile gerek yok alet gayet akıcı. Tırmanışlarda ise elektrik devredeyken düz yolda gider gibi yokuş tırmanıyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: gökhangenel
İleride işe gitmek için böyle bir bisiklet almak istiyorum. İstanbulun yolları malum birsürü yokuş var. İnsan çok telriyor. Her iş yerindede duş alabilme imkanı yok. Olsa bile sürekli külfet demek. Hele saçlarınız uzunsa yandınız.

Elektrikli bisiklete karşıyım. Pedal çevirip spor yapmadıktan, emek harcamadıktan sonra gider motor alırım. Bisikletin güzelliği emeğinde zaten. Ama yiğidi öldür hakkını yeme, şu ana kadar gördüğüm en mükemmel elektrikli bisiklet tasarımları bunlar.

@Erdem Ş.

Elektrikli bisikletler tip tip oluyor. Burada yazan tip, pedallamadan sistemin çalışmadığı. Sadece batarya ile giden bisikletler var evet, onlara bende karşıyım ve dediğiniz gibi motor almak daha mantıklı hale geliyor.

5.900 $ gibi bir fiyatı var. Elektrikli bisiklete bu kadar para vermek pek akıl kârı olmaz gibime geliyor.

@gökhangenel

Pil dediğiniz şeyin üretim süreci esnasında ortaya çıkardığı sera gazının hangi boyutlarda olduğunu araştırın önce lütfen. Arkasında yüzlerce kiloluk pil taşıyıp da "sıfır emisyon" diye millete gazlanan elektrikli araçlar ne kadar çevrecilerse, bu da o kadar çevrecidir. Petrolle çalışan bir aracın yıllar boyunca üreteceği zehiri, daha üretim aşamasındayken üreten elektrikli araçlar. Umarım tez zamanda rafa kalkar bu elektrikli araç saçmalığı. Hidrojene ne kadar çabuk geçilirse, o kadar iyi.

Geri