Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ikibin11 Mad10

@Ozzgurr

R-SYS ler o kadar da narin değil be Özgür :) Bizim buranın yollarında da gitmesine gider de ama işte birazcık aero yapsalarmış şunları bide ben alacaktım.
 
  • Beğen
Tepkiler: Ozzgurr
Scudo
Çok hoş... Tarzım olmamasına rağmen çok etkileyici buldum... Çok güzel yollar diliyorum size. :in:
 
  • Beğen
Tepkiler: Ozzgurr
@Ozzgurr

Antrenmanda değil. Sadece triathlon yarışlarında kullanıyorum daha 40 km kullanabildim. Oldukçada sağlam...
 
@Ahmet Salih Özenir

Selamlar Ahmet bey,

Yasadigim yerin beton, puruzsuz yolari yol bisikletini cazip hale getirdi benim icin.

Bu arada gectigimiz gunlerde resimlerinizi ve yorumlarinizi gercekten keyifle ( ve bazen gulerek :) ) okudum. Ellerinize, zamaniniza saglik.
 
@Oksal Özdöl

Merhaba Oksal,

6.5 ile gelen Bontrager RXL jantlar beyaz telli ve cok SIK bir jant. Ayrica Bontrager urunler artik 5 sene garanti ile geliyor ve yapilan testlerde Mavic kalitesinde oldugu iddia ediliyor.

Ilk jenerasyon R SYS ler karbon tellerinde olan problemden dolayi geri cagrilmisti, bu olaydan sonra beni tedirgin etmeye basladi karbon telli jantlar, ozellikle yarislarda kirilan millerin yol actigi kazalari gorunce beni iyice soguttu.

Ikinci jenerasyon jantlarda o problemi cozduler sanirim, Guvende saglam diyorsa bir problem yoktur o jantlarda. Hayirli olsun diyelim ustunde sadece 40 km varsa demekki cok yeni.
 
@Ozzgurr

Ne diyelim, öyle yolların darısı bizlere... Desenize çok daha keyifli olacak turlarınız...

Ayrıca, çok teşekkür ederim zaman ayırıp okuduğunuz için... Yaşadığım pek çok şey zaten çok komikti, pek birşey katmam gerekmedi... Yolunuz ve bahtınız açık olsun...
 
  • Beğen
Tepkiler: Ozzgurr
Özgür Selam;

Son resimde ayakkabıların üzerinde kullandığın bilekliği gördüm ve inceledim. Ondan nasıl temin edilebilir veya yaptırılabilir? Gerçekten yararlı. İlk defa sende gördüm desem yalan değil.:rolleyes:

Bye
 
@TOLGA TUNCEL

Selam Tolga,

O gordugun Wrist ID, Elite denen sporcularin taktigi bir bilezik. Ozellikle duzenli egzersiz yapanlarin kolunda cok yaygin olarak var, yakinda kask gibi zorunluluk olursa sasirmam burada. Metal parcaya omur boyu garanti veriyorlar ve Turkiyeyede gonderiyorlar, kaliteli birsey, dandik degil. Linki asagida veriyorum:

(link)
 
  • Beğen
Tepkiler: d.berkay
Yol bisikletlerini pek sevmem ama sizinki gerçekten çok güzel olmuş, rengarenk. Güle güle kullanırsınız inşallah. Hayırlı olsun...
 
çok güzel bir bisiklet hayırlı sürüşler.
 
  • Beğen
Tepkiler: Ozzgurr
@Ozzgurr

Özgür siparişi verdim ama sarı :) Teşekkurler...
 
@TOLGA TUNCEL



Bende kirmizi alacaktim ama son anda siyaha cevirdim ve hergun takiyorum koluma :))

Son satira slogan felan birsey yazdirdinmi?

 
Ecnebi memleketten mi topladın komponentleri,gözünü seveyim yurt dışının biz burda 5bin lira veriyoruz nerdeyse sora alıcaz:D
 
  • Beğen
Tepkiler: Ozzgurr
2010 da 2011 :) trek bu gidişle seneye de 2013 modeller satışa çıkartıcak gibi. Bisiklet harika .. Nazar degmesin .
 
  • Beğen
Tepkiler: Ozzgurr
@Şafak Atilla Akpınar

Evet ecnebi memlekketteyim ama bisikleti topladigimi soyleyemem, komple bir 5.2 aldim sonra kafama gore degistirdim parcalari. :)
 
Yazmayı unutmuşum direk malzeme kısmına bakmışım ama makine süper yani hem göze hemde kullanışa hitap ediyor.kazasız pedallar :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Ozzgurr
Geri