Scudo Sports

İkinci el bisiklet tavsiyeleri

arkadaşlar ikinci el geotech corsa buldum
sizce bu bisiklet iyiy mi bu fiyata alınır mı başlangıç için nasıl yol yarış sınıfına
cevaplarsanız sevinirim
şimdiden teşekkür
aşağıya linki bıraktım

(link)

Scudo
Merhabalar
Merida Scultura 903 2.el 2014 model

FRAMEScultura Lite
FORKRoad Carbon Full
DERAILLEUR FRONTShimano Tiagra D
DERAILLEUR REARShimano Tiagra SS
SHIFTERSShimano Tiagra Dual Control
BRAKE LEVERattached
BRAKESMerida Road Comp
CHAINWHEELShimano Tiagra 50-34
CHAINGUARDno
BBSETattached
CHAINKMC X10 10s
HUBSShimano Tiagra
RIMMerida MR500
FREEWHEELShimano CS-4600-10 12-28
TIRESContinental Ultra Sport II 23
SPOKESblack stainless-S
HANDLEBAR STEMMerida Pro OS -5°
HANDLEBARMerida Anatomic Road OS
HEADSETBig Conoid semi Neck Pro
SEAT POSTMerida Carbon H SB15 27.2 mm
SADDLEMerida Pro SI
PEDALno
WEIGHT9.20 kg
zoom-thumb-picture-desktop-8e8d06c133cd14e1167d42af9be9b356.jpg

Salcano xrs 030 2.el 2015 Apex veya tiagra 2.el
Tip :700C Full Karbon Yol
Kadro :Hafif Alaşım Alüminyum Kadr
Maşa:Karbon Maşa
Kadro Ölçüleri:480mm-510mm-540mm-570mm
Vites :Sram Apex 20 Vites
Aynakol:Sram Apex 53t/39t Krank Takımı
Fren Takımı:Sram Apex Kaliper Fren Sistemi
Vites Kolu:Sram Apex 20 Vites
Ruble:Sram PG1050 26t/11t Kaset
Ön Değiştirici:Sram Apex Brazed
Gidon :Ritchey Comp Alüminyum
Gidon Boğazı :Ritchey 4-axis Comp Alüminyum
Sele Borusu :Ritchey 2B Comp Alüminyum
Sele :Ritchey Streem V3 Comp Karbon
Furç Takımı :Chin Haur CH-6502TBW
Teker Seti :Continental Grand Prix 4000
Jant Seti :Shimano R501 Jant Seti
Ağırlık :8,19 Kg
salcano-xrs-030-apex-bisiklet.jpg

Bianchi slr 600 2017 model sıfır
KADROALÜMİNYUM 1.1/8″ TRIPLE BUTTED
MAŞAÇELİK RİJİT 1.1/8″
ARKA VİTESSHIMANO TIAGRA 4700
ÖN VİTESSHIMANO TIAGRA 4700
KRANK TAKIMISHIMANO TIAGRA 4700 50X34T
ARKA DİŞLİSHIMANO CSHG50 12-28T KASET
VİTES KOLUSHIMANO TIAGRA 4700 2X10
FRENSHIMANO TIAGRA 4700 KUMPAS FREN
LASTİKMICHELIN DYNAMIC SPORT 700X23C
JANTBIANCHI ÇİFT KAT ALÜMİNYUM
SELESELLE ROYAL

slr-600-28.jpg

Önerilerinizi yazarsanız sevinirim bunların arasında çok kararsız kaldım fikirleriniz önemli.

Merhaba arkadaşlar ikinci el bisiklet arayişındayim. Bir tane buldum gittim gördüm bindim sıkıntısı yok canavar gibi. 2013 model kron XC 500 fiyatı 450 TL. Bütçem yeterli olmadığı bir hafta bekleyeyim dedim. Sizce bu bisiklet alınır mı? Ya da sizin bu tarz istanbul içi temiz 100-400 arasi dağ bisiklet önerilerinizi bekliyorum.

Hocam carraro sportive 225de iyi bir bisiklet işinizi görebilir incelemem var oradan izleyip fikir edinebilirsiniz

Genjler buda benim ilanım. Sağlam faturalı yalansız dolansız bisiklet.

Antalya.

(link)

2. el batus marka yol yarış bisikleti claris setli bisiklet buldum düşünceleriniz nelerdir arkadaşlar fiyatı da 900 tl bıraktı iyi midir fiyatı ilk defa yarış bisikleti alacağımdan düşünceleriniz çok önemli benim için

Merhaba,

Aranıza yeni katıldım. Çok eski bisiklet kullanıcısıyım. 20 yıl ara verdikten sonra yeniden başlamaya karar verdim. 1997 yılında Bianchi XC 251 model mtb kullanıyordum. Gayet de memnundum. Şu an yeniden başlarken ne alayım diye araştırma yapıyorum. İyi bir marka, uygun fiyatlı ve iyi komponentli olsun istiyorum. Temiz olduktan sonra ikinci el olmasınında bir sakıncası yok benim için. Bu bağlamda bazı tavsiyelere ihtiyacım var. Bütçem 2000-2500 arası. En az 19" kadro ve 28-29 jant olmalı. Boyum 1.90 . Şimdi gelelim tavsiye kısmına. Cannondale , Specialized ve ya Cube marka ürün istiyorum aslında. Araştırmalarıma göre bu üçü başta koşuyor. Ancak sıfırlarının yanına yaklaşılmıyor. MTB de set olarak en az Deore olsun istiyorum. Bu doğrultuda bahsettiğim markaların 2. eli ya da bir alt segmentte bu sete sahip sıfır ürünler şu an alternatiflerim. Bu doğrultuda aşağıda bir kaç ürün paylaşacağım. ürünleri inceledikten sonra yorumlarınızı ve varsa başka ürün / ürünlerin tavsiyelerinizi bekliyor olacağım. Şimdiden teşekkürler.

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

@decan9 merhaba bisiklet hk daha detayli bilgi verebilir misiniz? Kadro boyu vs. 2. El bisiklet ariyorum.

@Muratb1 eğer Bianchi slr 600 alacaksaniz 2016 modelini bulmaya çalışın. 2017 de maşa çelik tercih edilmiş

Merhaba,
elimde kron xc 500 hd bisiklet var 26 jant

şimdi bisikleti 550 e satayım mı sizce?

(link)

satarsam bunu alacağım.

satmazsam 27 vitese döndüreceğim.
bunu yapmam sizce kaça mal olur ?
orta göbek ve aynakol değiştirmeye gerek var mı sizce?

ayrıca 450 ye 26 konik ROCK SHOX havalı maşa buldum onu da alacağım .

fikirlerinizi bekliyorum.

@yb672501 evet maşası çelik ama üstünde italyan dizaynı yazıyor bu modeller eskilerine göre daha iyi değil midir ? maşasını karbonla değiştiririm.

Ben de yakinda bisikletimi satacagim, asagidaki gibi sizce kac tl fiyat bicmek lazim, ben muadili bir bisikletin %60'i diye dusundum 950 tl civari yapiyor ama emin degilim.

MAŞA : 26″ SUNTOUR XCT HLO 100mm MAŞADAN KİLİTLİ
ARKA VİTES : SHIMANO ALTUS M370
ÖN VİTES : SHIMANO ALTUS M310
KRANK TAKIMI: ALUMINIUM TY301 42X34X24
VİTES KOLU:SHIMANO ALTUS M310 3X8
FREN:TEKTRO HİDROLİK DİSK + Shimano Deore 160mm Centerlock Rotorlar 100-150 tl cifti
JANT:Shimano MT15 26" Jant Seti 300-350tl 0.
SELE:SELLE ROYAL
PEDAL: DMR V8 MTB Platform Pedal: “Merlin Cycles” fiyati $30

@rknsycck bende de carraro 224 var..Bende 825 istiyorum..Sizin fiyat iyi..İlanınıza baktım..
Antalya'da sağlam bir bisiklet almak isteyenlere sizin bisikletinizi öneririm..Hem fiyat iyi,hem de faturasıyla,bakımlarıyla tam alınacak bir ikinci el bisiklet..:harika:
Benim bisiklette budur;
(link)

@fthgzl79 sıfırı 1350 civarı bayide. ben düşük fiyat yazdım. sonuçta yol bisikleti aldım. carraroyu satmak istiyorum. öte yandan fiyatı düşük tuttum ama açık söyleyeyim alıcı seçiyorum. herkesin mesajına cevap vermiyorum. bisikleti seven binecek birine satarım ancak. yoksa dursun balkonda napim :)

@decan9 2002 model bi bisiklet sanırım takas üstüne para verebilirim düşünürseniz.

Merhaba abilerim ablalarım bu forumda yeniyim ve karbon yol bisikleti arayışına girdim. Kadro boyunu bayağı araştırdım 53-54 denk geliyor.
Boyum: 1.71 cm
İç Bacak Boyum: 81cm
Yanlışım varsa lütfen düzeltin teşekkür ederim.

(link) bu bisikleti alican aalimiyim yardım eder misiniz parasını hak eder mi

Geri