Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İkinci el bölümünde alışveriş yapmadan önce mutlaka bakınız!

Kara Liste "Beyaz Liste"ye dönüşmeye başlamış. :) :) Son mesajlar oldukça hoş...

Scudo
Kara Liste bu kadar iyi ilerleme yaparken kötü bir haber ve yardımınıza ihtiyacım var
tollozdemir adlı kullanıcıdan sele almak için ücret yatırıp gerekli konuşmalrı yaptık fakat arkadasımız edindiğim bilgilere göre pazartesi parayı cekmıs fakat cuma olmasına ragmen seleyı yollamadı yasal işlemleri baslattım site tarafından arkadasdan alısveriş edecek arkadasları uyarmak istiyorum ve tanıyan bana yardımcı olabilecek her arkadasada şimdiden teşekkür ediyorum arkadasımız antalyalı olup

TOLGA ÖZDEMİR ANTALYA arkadasımızı tanıyan varsa yardımlarınızı beklıyorum

@CODE_NAME_XTR

Kardeşim umarım farklı bir durum vardır da gönderememiştir.Bir insanın bilerek birini kandırması çok garip geliyor bana:boese157:

@CODE_NAME_XTR

Bisikletden sakın soğuma,Helede böyle kayda deymiyen olaylar yüzünden.
Mutlaka geçerli bir neden vardır..Ön yargılıda olmamak gerekir..
Herkes kendi hayatını yaşar.Herkesin hayatı bizim gibi değildir..
Bekliyelim ve görelim.Tedbirimizi de alalım tabi.:in:

Teneke parçasına "İnsanlık" Değerlerimizden ödün vermiyelim.:in:
İyi Forumlar..

Sinek ufakdır ama migde bulandırır insan ozaman sunu soruyor kendıne neden kafasını ezmıyorsun diye sonra durup düşünüyor o hayvan sen insansın diye

• Beğen
Tepkiler: sadana
@CODE_NAME_XTR

Günler sonra iyi oldu bu haber.Benim tanışmışlığım yok ama forumda yine aktif olan üyelerden biri,mutlaka mantıklı bir açıklaması da olmuştur herhalde.

@CODE_NAME_XTR

Gözün aydın kardeşim :) sonunda kavuştun selene.inşallah bir daha karşılaşmazsın böyle bir sorunla.

evet önder arkadasımız kaza yapmış tlf nunuda kaybetmiş

İlyas Sonunda bisiklete bine bilecem :) Biri beni durdursun

• Beğen
Tepkiler: İlyas ŞANLI
9 gün önce linguist2010 adıyla kayıtlı üye Hakan Karataş ile sele ilanı içi görüşüp anlaştık Havalesini yaptım. Ondan sonra kendisinden ne bir haber aldım ne de kargoyu neden gönderemediğine dair bir mesaj.Belki beklenmedik acil bir işi çıkmıştır diye 9 gün bekledim.Buraya yazmadan önce defalarca kendisine ulaşmaya çalıştım.Babaeskideki banka şubesinden parayı çetiğini teyit ettim.Hakan karataş adı ile foruma ayrı bir kaydı olduğunu da gördüm.Tüm çabaların bittiği anda artık buraya yazmaya ve arkadaşları uyarmaya karar verdim Bu kadar seviyeli ve seçkin bir topluluğun içinde böyle örnekle insanı üzüyor.İnanın 3-5 kuruş hiç önemli değil.Bunu yazma, değmez diye kendi kendime çok telkinde bulundum.Ama bir kişi daha üzülürse sorumluluğa ortak olurum diye yazıyorum.Lütfen dikkat.......

@gökhan aksoy

bırak o konu açık kalsın ozaman,ne diye kapattırıyosun... hey allahım yarabbim..

@fletcher

konuya artık cevap vermeyeceğini özelden yazdın. konuya senin yerine başkaları cevap verdiği için. kırmızı harflerle yazdığım sorular 2 gündür havada kaldı.
bu satışın ve davranışların yüzünden bu listede olman gerektiğini düşünüyorum.

Rahman karataş arkadaşımız bizzat arayarak,kendis dışında gelişen birtakım olaylar oluğunu belirtti ve gerekli düzeltmeyi yapacağını ifade etti.Kendisine şimdiden geçmiş olsun diyorum ve sonucu bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: rahmankarataş
Askere gelmeden hemen önce yaptığımız alışverişlerde üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmeyen ve kayıtsız kalmaya başlayan birkaç arkadaşı korkarım burada açıklayacağım.

• Beğen
Tepkiler: Hakim Arslan
Arkadaşlar,yapılan usulsüzce satışların iki türlü zararı var;
1)Ürünü usulsüzce sattınız ve parasını aldınız.Fakat burda isminiz açıklandı.Dha hiç bir ürün satamazsınız.
2) gerçekten bu işi dürüstçe yapan insanların elinden ekmeklerini alıyorsunuz,farkındamısınız?
Rica ediyorum,bırakın bu işleri.Zaten kriz var,dürüstçe iş yapın ve herkes ekmeğini yesin.

Geri