@ncokHe he öle sizin nasıl biri olduğunuzu herkez biliyor.Bizzat benden aldığın maşayı'' başkasından aldım'',Bizzat benim boyadığım maşayı ''hondada boyattım'' dedin.Komik olanı ise o ilanda Kaan kim tanımıyorum dedin.Bak şimdi nasıl tanıyorsun.
Bu linkte arkadaş beni tanımıyor...
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=23644
Evet aynakolu biliyorum.1,2 dişleri iyidi.3.aşınmıştı.Verdiğin linkte yazıyor zaten.Ve yanında boşta duran kullanmadığım yedek dişi vermek istedim alacak olan kişiye.Ve bu aynakolun özelliklerini bilerek aldı samsunlu_asi.Fotolar net,bütün çizikleri falan gözükuyor.Zaten o fotoları bizzat ben çektim samsunlu_asiye yolladım aynakolu alacağı zaman.aynakolun özelliklerini biliyordu yani anlayacağınız.
samsunlu_asi aynakolu kullanacaktı nasip olmadı değil göbeği sorunluğu olduğu için yapmaya çalıştı.Benden aldığında ''yaparım ben onu dedi''yapamadı ve iyice kötü oldu.Göbek aradı bulamadı,elinden çıkarmak istedi ve Freerider ile parçalarla takas yaptı.
samsunlu_asi benim bildiğim kadar aynakolun sorunlarını biliyordu fakat elinden çıkarmak için dişlerin kötü olduğunu söylemedi.
Olay bundan ibaret.
Sana gelince NCOK:
Sen samsunlu_asinin avukatımısın ?
aynakolu alan o yorum yapan sen.
Ne iştir anlamadım.
Benim nasıl biri olduğumu bisikletforum üyelerinin çoğu biliyor.
Sen yanlış bilsen benim için bişey değişmez.
Bi daha bana böyle çamur atmaya kalkacak olursan,Üşenmem Samsuna kadar gelirim.
Nası istersen öyle anla.Tehtid olarakda anlayabilirsin...!
Kaan UYSAL