Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İkinci el bölümünde alışveriş yapmadan önce mutlaka bakınız!

@freerider

peki öncesini biliyomusun

arkadaş bunu kaan uysaldan almıstı kullanmadan sattı cunku paraya ihtiyacı vardı dıye biliryorum ben yanı kullanmadıgı bı urunun bozuk olup olmadıgını bilemezdı acıl paraya sıkıstı ve sattı yanı burada suclu olan samsunlu asi degil

• Beğen
Tepkiler: Raven_35
Scudo
yaptığı doğru bir şey değil bir an önce hatasını telafi etmesi lazım

• Beğen
senin dedigin gibi yaklasirsak olaya kimse birbirine guvenemez forumda ben sahsen sorunsuz urun diye ilan veriyorsam ya once denerim ya da hata yapmisim tamam derim masraflari karsilar urunu geri alir belirtmemisse aldigim kisiyee iade ederim. burda unutmamasi gereken bira sey var "ticarette soz senettir" derler

Abicim öncelikle geçmiş olsun.. Satıcı arkadaşla bu konuyu görüşüp sorunu çözmeye çalıştınız mı? Eğer sorunluysa ve sorunsuz diye sattıysa arkadaşın geri alması lazım.. Umarım sorunsuzca halledebilirsiniz konuyu aranızda:) Olmadı halledemezseniz kötü satıcılar için bir link de var:D : https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=14222

s.a abi aynakol sahibi bendim bana kaan öle dedı tek göbeğinde var die bende hiç kullanmadım ve o bilgi ile sana gnderdım hem demıstın abi sen bana sorunu varsa bile sağlık olsun die ben onun tek göbeğinde biliyodum sorun takas ettimiz malzemeleri de sen demıstin sevap isledik die kullanmıyodum demıstin ben cok kişiye malzeme gnderdım hiç kimseden ters yada bi yamuk yapmadım ben sana bastada demıstım her bi
seyini ciziği var göbeğinde bosluk var die böle keske yapmasaydın abi ilan acıp

• Beğen
bende iki kisiyi karalamak istiyorum kara listeye.
rahman karataş (link le isim aynı)
güner kahraman (lancearmstrong5339)

bu verdiğim isimlerden güner kahraman isimli zat bi ara ultegra set satıyodu. 1000 ytl. ve kendisiyle şöyle anlaştık
200ytl değerinde parca+800 ytl

paranın ilk kısmı olarak parcaları alacagımın teminatı olarak
400 ytl yatırdım.
ama rahman karataşın hesabına.
(güya kendisi bulgaristana gidecekmiş parçaları rahmana bırakmış. ama parcaların parasını rahmandan almış. ve rahman beni aradı parcalar bende 800 ytl gonder parcaları al. ben 400 ytl rahmanın hesabına yatırdım)

akabinde güner denilen zat parayı yatırmamın 10. dakikasında parçaları satmaktan vazgeçtiğini özel mesajla duyurdu ve telefonunu kapadı.
rahmanı pm attım paramı geri yatır dedım telefonunu da ver dedim. hiç cep telefonum olmadı ve kullanmam dedi . ve rahman bana dediki ben günerden parcaları almak için arkadaştan borc aldım günere verdim. senin gönderdiğin parayıda borc aldığım kişiye verdim dedi. bunun üzerine 3 bucuk ay gectı. paramı defalarca istememe ragmen yok dedi. bu arad önemli bi olayı öğrendim. güner bulgaristandan hiç gelmedi ve öyle parçalar hiç olmadı. tam bir dolandırıcılık örneği. bende sonra tanıdığım bi kaç gerçekten sağlam tanıdıklarımı araya soktum.inanırmısınız bilmem ama telefonum yok diyen hiç cep telefonum yok kullanmam diyen adamın hemen telefonu oldu ve beniaradı paramı bekleme faizi olarak hemen yatır dedim o da yarım saat içinde 250 ytl mi yatırdı. 250 sinide 18 nisanda yatıracak . yatırmazsa dediğim günde zamanı dolmuş olacak. ve artık bana yalvaracak paranı yatırayım diye.
durum budur arkadaşlar...

bu iki kişiye dikkat edin. teşekkürler

@samstrong
Ne tesadüftür ki Aynı zat benide dolandırdı (Rahman Karataş)Yazıklar olsun:boese157:
Geçtiğimiz bayramdan yaklaşık 1 ay önce xtr dual kollar ve 2006 xtr arka aktarıcıyı, bayram'dan 1 hafta önce parasını yatıracak şekilde anlaştık ve parçaları yolladım.
Bayramdan 1 hafta önce kendisi tarafından gönderilen email'i okuduğumda ,arka vitesi'ni yolladım,alamıyorum durumum yok kolların parasını bayramdan 1 hafta sonra yollayacağım yazıyordu.
Anlayışla karşıladım olabilir,insanlık halidir dedim.
Derken bayram geldi çattı,bayramdan 2 hafta sonra kendisine mesaj attım.Parayı en kısa zamanda yatıracağını söyledi.Aradan 1 ay geçti,yine ses seda yok yine mesaj yolladım. Yine aynı cevaplar.En son Bulgaristan'da sağda solda çalıştığını parayı yine en kısa zamanda yatıracağını söyledi.Yine aradan 1 ay geçti,ve yine ses seda yok.Cep telefonunu defalarca aramama rağmen hiç birine cevap vermedi...Cep telefonunu ev telefonu olarak kullanıyormuşş.Bu zamana kadar hep anlayış gösterdim ve göstermeye de devam ederdim,Amaaa!
İşin içinde başkalarını da dolandırmak varsa,anlayış biter gerçekler konuşur..
Bu şahısa dikkat ediniz.Kendisi bu yazılanları eminim başka bir kimlik altında okuyacaktır,umarım vicdanı sızlar.

@ncok

Nevzat hiç güleceğim yoktu!:D Konu baya ciddi yani.. Ama iyi çözüm seninki de:) Belki yüzleri olmaz bir daha bu şekilde fişlenirlerse..

Gelelim banlanma meselesine.. Bence banlamak yanlış olur yani belki de kişilere ulaşılan tek yer burasıdır.. Banlandıklarında o yer de kapanmış olur..

Arkadaşlar bir hatırlatma;

Bu konu, Kara Liste. Adı üzerinde yani bir liste. Lütfen burada bir tartışma ortamı yapmayalım, sadece alışveriş esnasında ilgili kişi veya bir başkası üye ile ilgili sorun yaşayan arkadaşlar yaşadıkları kötü deneyimi aktarsınlar.

Teşekkürler.

@freerider

Bülent Abi, bence sorun şurdan kaynaklanıyor. Kaan ürünü Samsunlu Asi'ye satarken belirtmiş 3.diş biraz aşınmış diye. Aslında Kaan'a az aşınmış gibi gelmiştir ama zinciri ve rublesi'de benzer kilometreler yaptığı(yani birbirine uyum sapladığı) için.Atma vs.. pek olmamıştır ve çok yıpranmış dişliyi Kaan farketmemiş olabilir.

Tabi sonuçta Samsunlu Asi'nin de denemediği bir ürünü satmaması gerekirdi.

@elise111s
yanılıyosun kaan uysal aynakolun her bişeyini biliyodu ki yanında yedek bir dişli veriyodu samsunlu asi aynakolu kullanıcaktı ama nasıp olmadı paraya ihtiyac için sattı soruyorum kaanın kullanıpta o hale kadar getırdıgı aynayı satması dogrumu?

• Beğen
Tepkiler: Enis AYKUŞ
@ncokHe he öle sizin nasıl biri olduğunuzu herkez biliyor.Bizzat benden aldığın maşayı'' başkasından aldım'',Bizzat benim boyadığım maşayı ''hondada boyattım'' dedin.Komik olanı ise o ilanda Kaan kim tanımıyorum dedin.Bak şimdi nasıl tanıyorsun.:)Bu linkte arkadaş beni tanımıyor... https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=23644

Evet aynakolu biliyorum.1,2 dişleri iyidi.3.aşınmıştı.Verdiğin linkte yazıyor zaten.Ve yanında boşta duran kullanmadığım yedek dişi vermek istedim alacak olan kişiye.Ve bu aynakolun özelliklerini bilerek aldı samsunlu_asi.Fotolar net,bütün çizikleri falan gözükuyor.Zaten o fotoları bizzat ben çektim samsunlu_asiye yolladım aynakolu alacağı zaman.aynakolun özelliklerini biliyordu yani anlayacağınız.

samsunlu_asi aynakolu kullanacaktı nasip olmadı değil göbeği sorunluğu olduğu için yapmaya çalıştı.Benden aldığında ''yaparım ben onu dedi''yapamadı ve iyice kötü oldu.Göbek aradı bulamadı,elinden çıkarmak istedi ve Freerider ile parçalarla takas yaptı.

samsunlu_asi benim bildiğim kadar aynakolun sorunlarını biliyordu fakat elinden çıkarmak için dişlerin kötü olduğunu söylemedi.

Olay bundan ibaret.

Sana gelince NCOK:

Sen samsunlu_asinin avukatımısın ?

aynakolu alan o yorum yapan sen.

Ne iştir anlamadım.

Benim nasıl biri olduğumu bisikletforum üyelerinin çoğu biliyor.

Sen yanlış bilsen benim için bişey değişmez.

Bi daha bana böyle çamur atmaya kalkacak olursan,Üşenmem Samsuna kadar gelirim.

Nası istersen öyle anla.Tehtid olarakda anlayabilirsin...!

Kaan UYSAL

çamur mu? dogruyu soylemek ne zamandan berı çamur oluyor. ve bu sozlerı sana yutturmasını bilirim ben istedigin zaman gel samsuna.
ben sadece arkadaşımın sahtekar damgası yemesını istemedıgım için gerceklerı ortaya ben koydum sen bu gerceklerı kendı lehıne cevırıp burada oraya buraya tehtıt savuruyosun yanlış bi davranıs ayrıca sende takıntı olmus herhalde yunusa sattın sen masanı bana degıl ben buaradan aldım mavı olarak anlamak istemiyosan konus hala yagdır tehtıtlerı elbet bir gun yuz yuze gelıcez ben senı yanlış bilmedim ayrıca geyet dogru bildim senın nasıl bir insan oldugunu felan uzun mesele burada konusmayım daha fazla herkeze iyi akşamlar

• Beğen
Tepkiler: YigitSAYIN
Arkadaşlar bu konuyu iyi ki gördüm iyi ki bu yazılanları okuma fırsatım oldu gerçekten de forum yönetiminin bu konu için ayrıca bir sorumluluk üstlendiklerinin ve titizlikle davrandıklarının farkındayım.. Şimdi ben aradan çekiliyorum ortalık kızışabilir:D

Geri