Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İkinci el dağ bisikleti almak

Scudo
@ATALAY16 Vites takımınız XT değil LX serisi. Kazık olayı ise kişiden kişiye değişir fakat bana bisikletin fiyatı biraz fazla gibi geldi.

@Atakan Kovancı hocam xt aktarıcı vs ama lx serisi nasıl acaba ve genel olarak nasıl sizce bisiklet

@ATALAY16 alıcı gözüyle baktım sahsen kardeşim fakat bisikletin compedantları pek tstmin edici gelmedi,o fiyatlara diger konu dahil olmak üzere bi cok bisiklet önerisinde bulunmustu arkadaslar, karar senin tabi :)

• Beğen
Tepkiler: kasapogluu
@ercst0rm hocam compedant dediğiniz olay nedir kusura bakamyın bu konularda cahilim biraz ve arkadaşların önerdikleri bisikletlerden 100 lira pahalı yani ben bu gün denedim bu bisikleti cidden hoşuma gitti ama xt serisi değilmi acaba bisiklet veya üstündeki malzemeler sizce nasıl

böyle bir lastik alıp takmayı düşünüyorum

@ATALAY16 estağfurullah,compedant dediğim şey bisikletin genel parçaları benim sana önerim ise,decatlon magazasından rockrider 520
(link)
Yada fiyat olarak bütçeni aşsada aklında bulunsun
Rockrider 540
(link) her iki model de ömür boyu garanti kapsamında ve sıfır ürünlerdir.

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
Satın aldın mı, yoksa o fiyata anlaştın da son karar "Ne yapsam? diye mi soruyorsun acaba? "Umarım kazık yememişimdir." cümlenden satın aldığını düşünüyorum. Eğer öyleyse çok fazla kafanı karıştırma. Ha iade imkanın vardır ondan soruyorsundur anlarım. Henüz almadıysan bence başka seçenekleri değerlendir...

@Erkin Kalender teşekkürler,@aligüler gerekli olmasaydı dogru yazılısını öğrenemiycektim belki?önemli olan insanların zaaflarından pusuda bekler gibi cevap atmak mı?konuyla alakalı msj atsan daha faydali olur bence yine de sağolasın.

kadro eski kron kadrosu üstündeki parçaların da baya bir yılı var bence almadıysan tekrar düşün

bisikletin parçaları neredeyse 7-8 senelik üstelik v-fren ve 1300 tl. üstüne biraz daha ekleyip sedona 950 alınabilir 2014 model taş gibi bisiklet
alacağın bisiklet neredeyse klasik olacak yakında :)

• Beğen
Tepkiler: ziyainal
@Melih Çolak hocam biraz daha ekleyip demişsiniz ama 2.850 gibi rakamlar var 1300 tl çıkabileceğim son noktaydı daha almadım ama artık kafayı yakmak üzere olduğum için almaya karar verdim

@ziyainal hocam size söyle anlatayım hani kullanılmışlık önemli dün baktığımda 1 çizik dahi yoktu (sele borusu hariç ) tamam eski olabilir ama aksamlar iyi durumdaydı ben bu bisikletten önce 18 kg lık 21 vites bisikletle tur yapıyordum bu bisiklete bindiğimde ki üstünde mtb lastikleri var ben yol lastiği alıcam yani uçuyormuş hissine kapıldım bi an :) peki sizce üstündeki vites setleri vs başlangıç olarak iyi değilmi

@ATALAY16 yazdığım yazıda bi cümle eksik yazmışım kusura bakmayın :) 2.el olarak alınabilir sıfır ayarında bisikletler dolanıyor 1600-1700 civarı :) örnek : (link)

(link) bu sayfaya girin bi gezin fikriniz mutlaka değişicektir

@ATALAY16 eski bisikletlerinde kıyasladığında bu bisiklet uçak gibi geliyo olabilir ama şuda bir gerçek ki ödeyeceğin para öyle az bir para değil donanıma çok takılma kaldı ki çoğu parçalar arkadaşların dediği gibi xt değil lx sahibinden.com u takip et mutlaka bütçene uygun iyi bir bisiklet bulabilirsin

@Melih Çolak hocam çok saolun da o bisiklet alırken gidi pgörmek bi tur atmak lazım :)

@ATALAY16 Sen bunu alma hocam. En kötü Rockrider 520 al, disk fren, SRAM aktarıcı gibi kaliteli bir bisikletin olur.

@ziyainal hocam önerileriniz için çok teşekkür ediyorum fakat bisikette öncelik donanım değilmi acaba

Geri