Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İkinci el ilanlar hakkında

dask dostum buranın bi bmx, mtb ya da yol forumu olduğunu sanmıyorum:) O yüzden burda böyle bi ayrımda yoktur. Ne biz size ne de siz bize karışabilirsiniz. Öyle bişeyde olmamalı zaten. Biz bmx bilmiyoruz çünkü ilgimizi çekmiyor ve çokta saçma geliyor. Biz mtb ve yoldan zevk alıyoruz. Heralde bu zevkimizde tartışıcak değiliz..:) İyi forumlar

Scudo
cazgırında dediği gibi burası bir bisiklet forumu yani bir ayrımcılık yapma durumu olmamalı mtb bmx herkez grüşlerini açık açık yazabilir merak eden bmxçi bence böyle bir ayrım yok ya neyse mtbciye soru sorar yorum yapar gerekse mtbci bmxçiye istediği yorumu yapar burası bisiklet forum mtb forum yada bmx forum değil :D

burası bisiklet forumuysa nie mtb ve bmx bölümleri acılmıs?herkes anladığı işe kafa yorsun

@dask

bmx inde mtb ninde sonucta bir bisiklet oldugunu ve parcalarının ozelliklerinin ''genel'' anlamda benzediğini hatırlatırım o alt bolumlerinin acılması ise genel olmayan yerlerinin tartısılması ve ogrenilmesi için acılmıstır

anladıgı işe kafa yormakta o alt bolumlerde gecerlidir forumun genelinde degil

umarım acıklayıcı olmusumdur;)

iyi forumlar

gereksiz tartışmalara gerek yok herkes anladıgı işe kafa yorsun yeter

benim görüşlerim kimseyi bağlamaz sadece fikrimi söyledim... benim demeğe çalıştığım herşeye maydanoz olmamak siz nası anladınız bilmem neyse

anlaşılam bmx ciler bayağı bi dolmuşlar,bu konuyuda patlamak için açmışlar ne güzel.ben hem mtb ciyim hem yolcuyum ama bmx i sevmiyor değilim.derdinizi anlatmanız normal ama bazı arkadaşlarınızın siz mx hakkında ne biliyosunuz gibi sözleri hoş değil.bu tür sözlerin sonu genelde polemiğe çıkar.önder bey sükünet içerisinde anlaşın demiş.öyle yapalım artistiğe gerek yok :D

Arkadaşlar merhaba.
Birçoğunuzun söylediği gibi burası bisikletforum.Herhangi bir bisiklet türüne has bir site değil.Bütün bisikletçilerin,bisikletseverlerin buluşma adresi.

Bmx konusunda ise şunları söylemek isterim.Öyle sanıyorum ilk mesaj sahibinin de dileği bu.BMX bölümde yakında düzenlemeler yapacağız ve forumun sıkı BMX cilerinden birkaç arkadaşı yönetime alıp bölüme katkılarını arttırmaya çalışacağız.

Saygılarımla.

murat abi en sonunda derdimi anladın cok tesekkur edıyorum anlatmak ıstedıgım bu. bmx bölümünde düzenleme yapılması konuyu açmamda hiç bir art niyet yoktur bundan emin olabilirsiniz sadece forumdaki bmx ci arkadaslarımın ortak sıkıntısını dile getirmek istedim tabii herkez istediği bisiklete biner buna saygı sonzuzdur ki yani kimsede kimsenin zevkini tartışamaz. herkeze iyi forumlar dilerim.

SAYGILAR

• Beğen
Tepkiler: cazgır
murat abi en sonunda derdimi anladın cok tesekkur edıyorum anlatmak ıstedıgım bu. bmx bölümünde düzenleme yapılması konuyu açmamda hiç bir art niyet yoktur bundan emin olabilirsiniz sadece forumdaki bmx ci arkadaslarımın ortak sıkıntısını dile getirmek istedim tabii herkez istediği bisiklete biner buna saygı sonzuzdur ki yani kimsede kimsenin zevkini tartışamaz. herkeze iyi forumlar dilerim.

güzel olayın başında mtbciler bmxe karışmasın bmx çilerde mtbye karışmasın demeseydin zaten derdini anlatmış olacaktın :D hadi hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: ahmet ozgen
Benim anlamadığım mtb forumunda konu kalmadı ne demek? Konuyu nerden nereye getiriyorsunuz. Hem banlanmak için birşey yaptığımı ya da söylediğimide sanmıyorum. Burada polemik yapmaya mı çalışıyorsunuz anlayamadım.. neyse konuyu fazla uzatmak istemiyorum. iyi forumlar dilerim..

• Beğen
Tepkiler: ahmet ozgen
güzel olayın başında mtbciler bmxe karışmasın bmx çilerde mtbye karışmasın demeseydin zaten derdini anlatmış olacaktın hadi hayırlı olsun

tnt arkadaşım dikkat edersen eğer o bahsettigin cümleyi ben kurmadım . saolsun yönetici abilerimde konuyu dikkate aldı benim için önemli olanda bu

iyi forumlar SAYGILAR

Konu yeni dikkatimi çekti. Konuşulanlar bana komik geldi. İlk mesajı okurken yöneticilik istediğinizi anladım ama nedense dolaylı yollardan anlatılmaya çalışılmış :) Diğer arkadaşlarda konuyu biraz saptırmış.

Burada hepimizin bulunma amaçlarında biri : Bisikletin türü ne olursa olsun, nasıl bir bisiklete binilirse binilsin bisiklet hakkında bilmediğimiz şeyler öğrenip, bildiklerimizi başkalarına aktarmak, bunu yaparkende yeni arkadaşlılar kurmak. Bu başlığın altında yazılanlarda bunların tam aksi var ( Bu herkes için geçerli değil ).

Bmx e binenler olarak bir dayanışma içinde olduğunuz gözüküyor, bu güzelde birşey ama diğer bisiklet türlerine binenlere saf almış olmanız bunun güzelliğini bozuyor.

Herkes bir konu üzerinde fikrini belirtmekte, tavsiye vermekte özgürdür. Bu kısıtlanamaz.

Umarım bisikleti "bisiklet" olarak kabul edersiniz. Yoksa bisikletler arasında ilk ırkçılığı yapmış olacaksınız :)

konuya yorum yapan ve görüşlerini bildiren ilgilenen yada ilgilenmeyen bütün forum sakinlerine ve yönetici abilere teşekkürler

SAYGILAR

Merhabalar,
Bisiklet forumda uzun zamandan beri 2.el alım satımlarını takip ediyorum, geçi bu sporun içerisinde uzun yıllardan beri olan birisi olarak Türkiye'de ki ikinci el pazarlarını da iyi biliyorum.

Bu ilan pazarlıklarında dikkatinizi çektimi bilmem malını satan dünyanın en bulunmaz, ikinci el alanlar da haşat,eski,yıpranmış ve piyasadan çok pahalı gibi gerekçelerle karşı tarafın malını ölü fiyatına almaya çalışırlar. Yanlış anlaşılmasın bu dediklerim herksi bağlamaz fakat Türk insanı olarak hep görünüşte gözü açık olmaya nereden ne bahaneyle neyi kırparıma veya satıcı olarakta bu malı nasıl elden çıkartırım veya nasıl kazıklarıma alışmışız birkere.
Söylemek istediğim şu malı satarken kendimizin de bir tüketici olduğumuzu unutmamalıyız 2. El satıyorumdur birgün alan kişi olabileceğimizi unutmamalıyız. 2. El alıkken de o insanın çok değer verdiği parçasını ölü gibi gösterip nekadara kopartırsam kardır anlayışından vazgeçip birgün o malı kendimizinde satabileceğimizi düşünmeliyiz bence.
Insanlara mallarını tam olarak anlatan fiyatı gerçekçi olan çok dürüst alışveriş yapan arkadaşlarımızda var umarım bütün alışverişler böyle olur.

Saygılarımla
forumda iyi alışverişler

Dediklerine katılıyorum Aziz mesela ben sıfır biçok parça satıyorum,satmaya çalışıyorum fakat alıcı msn de görüşmeye başladığımız ilk dakkadan itibaren parçanın resmini gönder,onu gönder şunu gönder diyor.Bazende fiyatı çok düşük buluyolar ona bile parça neden bu kadar düşük fiyatta yoksa sıfır değilmi diyenler bile oluyor.:D

Çok zor vallaha.:)

• Beğen
Tepkiler: Burak Taha
Sevgili Aziz

Güzel bir noktaya parmak bastın aslında. İşte bu nedenle forumdaki 2. el ilanlarına yorum yazmak kurallarca yasaklanmıştır. Çünkü daha önce de başımıza geldi. Almak istediği ürünü kendi arkadaşlarına kötülettirip, fiyat düşürmeye çalışan "akıllı" arkadaşlarla karşılaştık.

Forumun 2. el ilanları bölümünün gördüğü ilgi göz ardı edilemez. Bu nedenle de sorunu da bol oluyor. Halbuki dediğin gibi herkes pazarlık ederken veya bir ilan açarken gerekli sağ duyuya sahip olsa, bu sorunların hiç birisini yaşamayacağız.

halilcim aslında forum adına veya foruma hitaben yazdığım bir yazı değil bu bizim millet olarak alışkanlığımız mal satarken en iyisi dir fiyatı yüksek olur yada en çok yapılanıda burada üç beş kuruşunu biriktiripte aldığı malını satmak zorunda olan adamın malını en ucuz değerin bile altına pazarlık yapıp birde doğru olmayan şekilde alım satım yapmaları. açıkça kızdığım ve olmasını istediğim durum şu herkez hakkını ödesin veya hakkını istesin en önemliside doğu bilgiler versin unutmayın burada kazanılan üç beş kuruş insanın kişiliğinden önemli değildir adam mal sağlam sıfır diyo bir alıyorsun tornavida girmedik yeri kalmamış bu insana bu camida birdeha nasıl güvenirsin benim düşüncelerim bukadar.

bu arada tekrar belirteyim yazdığım yazı foruma hitaben yazımış bir yazı değil sadece insanlarımızın alışveriş kültürüne anlyışına dikkat çekmek istedim konuyu moderatör arkadaşlar taşımışlar ama bu konu foruma değil üyelere yönelikti oyüzden forum kafeye yazdım

Geri